Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7091 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קובי כתב:

3.חברה שרוצים עזרה בהכנת רכב...רוצים להתחיל אבל לא יודעים איפה ואיך מוזמנים לפנות אלי פרטי או בנייד 0522-594054

מי מרוצה עזרה בהכנת רכב ורוצה לתת לקובי בראש מוזמן לפנות בפרטי או בנייד 052-5210210

יובל

יובל מלמד

• תגובות 73
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מיקי תיקון קטן

באוונטה הכל אפשרי, באמיתי?

דני אני מתפלא!

לומר על ליגה שלמה ,עם 10000 איש בקהל, שוטרים וספונסר רציני(יונדאי)

"אוונטה".

אין לי מילים ,אני מתחיל לחשוב שאתה מר [בכל משמעות שתבחר}.

אם אירוע ברמה כזאת לא מאשר את טענתי שלכל ארוע ניתן

ליצר שטח תפעולי מה עוד יש....

דרך אגב ,עותת הדרג וגם אתה. הצורה בה ניגשתם למשטרה ושאר הגורמים

הם הסיבה לחוסר ההצלחה.:idea:

פורסם

מיקי יוחאי ידידי

עשה לי טובה רד מהרגישות המיותרת שלך, אתה יודע יפה מאד שלו היית מגיש את בקשתך וכותב מירוץ מכוניות בחלומות היית מקבל אישור.

הבקשות שלך (שהיתה לי הזכות גם לעזור באחד מהאירועים להזמנתך) לא עסקו במירוץ מכוניות .ואנו עוסקים במירוצים ולא בדברים אחרים.

ה"אוונטה" שכתבתי לא נועדה לא לפגוע בך חלילה ולא בליגה שהפעלת, אלא בצורת הבקשה שהיא לגיטימית בעיניי למטרות שרצית.

בנושא הדראג בערד אנא מימך, אל תכתוב דברים שאינך בטוח בהם (זה לא נושא הדיון).

אני לא מר ולא מתוק, סתם דני

מירוצי מכוניות

פורסם

בוקר טוב,

דני כתב

"מה זה אנחנו בפנים?

מי זה אנחנו? אתה מזכיר וחבר ועד עמותת נהגי המירוצים, האם זה על דעתכם? נתתם מחשבה על מכלול נושאי הבטיחות?

אישורים? רשיונות? הללללו !!!"

תשובה 1-

"אנחנו" זה דב ואני. מישהו זוכר שיש צוותים שעובדים יחד ?:-D - ולא רק נהגים :evil: .

ו"אני", זה עפר שורץ. אני גם חבר ועד ומזכיר אך דעתי היא אישית ואני פועל בשם עצמי. תגובותיי, אינן תגובות הועד ובהחלט שאני לא מייצג אותו בכל הבעת דיעה. נהפוך הוא אני מייצג את הועד רק במקרים מוגדרים, רשמיים, ואז תראה למטה כיתובית "מזכיר העמותה":oops: . בראש ובראשונה אני אדם פרטי :idea: וטוב שכך.

תשובה 2-

מישל כתב תגובה עניינית. ואני מסכים עם חלקה. מיקי הוסיף ידע וניסיון שלו. דני הוסיף עוד פרט מידע. קובי מוביל מהלך. וזו הגדולה והיופי של ה"פורום". הוצג מכשול "לכאורה", אבל בואו ניקח אותו כאתגר ונראה כיצד לפצח ולהתגבר עליו - כל המידע בשירשור. כל מי שמנסה להרים את הראש ישר קוטלים אותו.רגע. די. אולי הוא יצליח להוביל מהלך ?

ראשית לגבי הביטוח, אף פעם לא היה ביטוח לנהגים, ועד שלא יוסדר הנושא לא יהיה. למרות זאת אושרו אימוני נהיגה ובוצעו ע"י מועדון מרוצי ישראל, כלומר אפשרי !

שטח תפעולי - ניתן לפתור ע"י גידור והפרה בין הקהל והרכבים - אקסטרים+אירוע ארגז חול .....

בטיחות - ישנם חוקים, ולפני כל מרוץ/אימון נדרשות פעולות שלצערי רובן מבוצעות ולא כולן אך יש עמידה בסטנדרט שהוגדר.

מתחרים - יובל מתנדב לעזור לתת לקובי בראש כמו שצבי לייט נתן לגבי:-P (סתם, להוסיף עוד שמות לשירשור..:shock: )

נכון, קובי אולי הציג את תוכנית הסיום, אבל זה יעד, אני מכבד אותו, וכמובן שהו ידרש לעמוד בתנאים הנדרשים בכדי לקבל את האישורים. סימכו על הבירוקרטיה היא תעצור אותו לבד אם הוא יחרוג מבלי שאנו נוסיף ....

ישנה הרגשה כאילו כל מי שמנסה להרים את הראש - ישר קוטלים אותו. די. במקום זה נדרש להציג את הבעיות הצפויות, דגשים לתכנון (ואם ממש רוצים גם פתרונות אפשריים), ולתת יד בכדי להתגבר עלייהם. אדם אחד לא יוכל להרים את הספורט הזה - נדרש "צוות" !!!!!

בברכת שבת שלום, ריבוי יוזמות, וקחו כל "מכשול" כ"אתגר" ועברו אותו.

עפר שורץ

איש פרטי :?:

פורסם
נכון

באצטדיון סגור בו יש הפרדה בין קהל למתחרים יהיה סיכוי לקבל אישור אבל מה זה רלוונטי לעיניינינו?

אנחנו חייבים מירוצים, נשבר הזרג לגמרי

עד מרץ אלוהים יעזור אינשאללה

דני

הנה מתנה חינם לכל ה"מארגנים":

במחצבה גדולה ליד שהם - יש אפשרות למקם את הקהל למעלה (ללא יכולת ירידה למשטח למטה - צוק חצוב). המחצבה היא שטח תפעולי גדול בעל שבילים ומגרשים (יכולים לשמש כחנייה + פיטס) - יש שם יותר מ 3 ק"מ הנדרשים לספרינט בתכנון נכון.

אני בטוח שלזה אפשר לקבל אישור (המקום כולו נעול בשער - אין יכולת כניסה אפילו רגלית והשטח כולו מגודר ומסומן עם שלטי סכנה. מה עוד - הוא מוגדר כולו כשטח תפעולי ביום יום.

עכשיו...

רוצים עזרה בלהרים את זה - אני מחבר כל מארגן רציני למנהל המחצבה!

אלון.

פורסם

קובי כתב:

3.חברה שרוצים עזרה בהכנת רכב...רוצים להתחיל אבל לא יודעים איפה ואיך מוזמנים לפנות אלי פרטי או בנייד 0522-594054

מי מרוצה עזרה בהכנת רכב ורוצה לתת לקובי בראש מוזמן לפנות בפרטי או בנייד 052-5210210

יובל

מי שרוצה עזרה בהכנת רכב ורוצה לתת ליובל בראש... מוזמן לפנות אלי!

:roflmao: :roflmao: :roflmao:

:wave2: :wave2: :wave2:

אלון

*** הבהרה - הכתוב לעיל נכתב בלשון זכר מטעמי נוחות בלבד אך מתייחס גם לנקבה.

*** הבהרה - הרוב נכתב בהומור, נא לא להפגע! העזרה - לא בהומור אלא, ממש ברצינות!

אלון.

פורסם

שלום חברים יקרים !

יש לארגן תחרויות (ככול שהבירוקרטיה תאפשר) וליגות של ראלי ספרינט וראלי בכלל בלי להתחשב בחודש מרץ ,ביטוחים ,אישורים וכו'.

למר קובי כהן כל יוזמה תתקבל בברכה .

מצד שני( מר יובל מלמד יועץ, חבר ועדת היגוי מר דני לוי וכול מי שיכול לעזור) יש לקדם מהר ככול האפשר את המרוצים החוקיים.כאילו אנו מחכים .

לכל אילו שחושבים(אפיפיורים למיניהם) שצריך לחכות לחוק, לביטוח. בתוך עמנו אנו יושבים עם נשיא בעל מוסר נמוך

וראשי ממשלה ופוליטיקאים מושחתים .

בברכה,

לייט צבי

פורסם
שלום חברים יקרים !

יש לארגן תחרויות (ככול שהבירוקרטיה תאפשר) וליגות של ראלי ספרינט וראלי בכלל בלי להתחשב בחודש מרץ ,ביטוחים ,אישורים וכו'.

למר קובי כהן כל יוזמה תתקבל בברכה .

מצד שני( מר יובל מלמד יועץ, חבר ועדת היגוי מר דני לוי וכול מי שיכול לעזור) יש לקדם מהר ככול האפשר את המרוצים החוקיים.כאילו אנו מחכים .

לכל אילו שחושבים(אפיפיורים למיניהם) שצריך לחכות לחוק, לביטוח. בתוך עמנו אנו יושבים עם נשיא בעל מוסר נמוך

וראשי ממשלה ופוליטיקאים מושחתים .

בברכה,

לייט צבי

חבר'ה,

מה אגיד ומה אומר...

הוא לא "יורה" פה הרבה - אבל, כשהוא "יורה" סוף סוף - הוא פוגע בול! לפחות לדעתי...

מסכים עם כל מילה, צבי...

:mm_yeah:

אלון חלווה.

פורסם

מזה יורה פול מחסנית...צבי עלה הדם לראש? אפילו החברה הרגועים יחסית עיבדו את הסבלנו!!!

חברה יש לנו כבר הרבה נרשמים לליגה תמשיכו להירשם גם אלו שרוצים להשתתף בעתיד הקרוב או הרחוק ושאין להם רכב כרגע

בינתיים נמצא להם מה לעשות והם יוכלו להיכנס לספורט דרך תפקידים שונים(לדוגמה ניצן לוי היה מרשל היום נהג,נדב היה נווט היום נהג,)

חומר למחשבה

בברכה

קובי כהן

פורסם

אני לא מגיב כאן בדרך כלל, השתתפתי פעם בכנס נווטים מקצועי ונחמד שהעברתם אבל השורות האלה ממש בעייתיות

לכל אילו שחושבים(אפיפיורים למיניהם) שצריך לחכות לחוק,כל עוד אתה לוקח על עצמך את התוצאות האישיות אין בעיה אבל, מה קורה שתוך כדי אתה מסכן אנשים אחרים ? לביטוח הביטוח הוא דבר שמשום מה מזלזלים בו, כיום, וזה ידוע אני מאמין, שכל אדם הנפגע תוך שימוש ברכב מנועי למטרות תחבורה זכאי לפיצויים בגין נזקי גוף מכוח ביטוחו, האחריות על הפיצויים מופקדת באופן -גורף- על נוהג הרכב, כלומר, גם אם לנהג אין ביטוח הוא חייב לפצות באופן מלא את הנפגעים, פוליסת הביטוח שלכם בנויה על מנת לכסות חבות זו, כאשר אתם משתתפים במירוץ,אין לכם כיסוי כלשהו. אתם באמת חושבים שאתם מסוגלים לכסות הוצאות רפואיות, כולל פיצויי לטווח ארוך?. בתוך עמנו אנו יושבים עם נשיא בעל מוסר נמוך

וראשי ממשלה ופוליטיקאים מושחתים .זה לא אומר שצריך להתנהג כמוהם, שהשורש חולה העץ חולה

כמובן שאי אפשר להתעלם מכך שבמדינתנו זוהי הדרך המקובלת להביא שינוי, אך מה יקרה שתהיה פציעה וחס וחלילה מוות? האם סערה תקשורתית לא תקבור את הנושא הזה לתמיד?

יש להביא את האיזונים הללו בחשבון ולהחליט אם אי-המתנה שווה את התוצאות החמורות

קידום הספורט? זו יכולה להיות מכת ה"אמרנו לך" של המשטרה

אל תתנו להם את הסיפוק

בכל מקרה בהצלחה לכולכם בתחרות,תהנו, רק זהירות בבקשה.

פורסם

שראגמן

אמרת דברים מאוד נכונים בלי ביטוח או אישור שכולל ביטוח לא יהיה אירוע!!! יחד עם זאת אחרי מרץ (מועד התקנות האחרון שאני מקווה שגם סוגית הביטוח תפטר)נמצא את הדרך לקיים ליגה מסודרת עם ביטוח כמובן בכל דרך חוקית אפשרית....יותר לא יוליכו אותנו שולל.נקודה!!!

אולי שר הספורט החדש יביא "כבוד למגזר" :-D

קובי

פורסם

סך הכל , הכל עניין של מיתוג, התחברות לאנשים הנכונים שיגלו עניין בספורט, יכולה להביא לניסים.

כרגע בארץ המיתוג הוא ברמה שכיום אם תשאל מה זה ספורט מוטרי,יגידו לך שזה איזה כמה משוגעים.

אחד הדגשים לדעתי בארוע מסוג זה, כולל תיעוד , של הדרכות בטיחות שיצולמו, דגשים והצגה על הכנת השטח, הצגה של אמצעי הזהירות והביטחון( ממש הבלטה שלהם בצורה מוגזמת) כמו מטפים גדרות צבועות וכדומה, הצגה של בדיקת הרכבים משהו שיראה על ההכנות, כרגע הצגה של התחרות עצמה היא דיי שולית (לפחות למי שמקבל החלטות) מה שנראה לנו כ"נהיגה נכונה" נראה למעלה כמשוגע באימפרזה.

יותר להראות אנשים ומשפחות מאשר קסדות יפות וצבעוניות

אולי ככה מקבלי ההחלטות לא יפחדו לתת גב לנושא

יש סרט שמראים לחלונות הגבוהים, ויש סרט שמראים לחבר'ה

זה הכל מיתוג,מיתוג של סדר,תיעוד תהליכים באגודות ותיעוד המרשלים בעבודתם.

סרט תדמית על הסדר,הבטיחות והבנת הסיכונים.

רק ככה אנשים יבינו כי לא מדובר בסתם אנשים שבאים לאיזה חורשה

וזו דעתי האישית.

פורסם

ערב טוב חברים,

לקרת הליגות המסודרות של הראלי ספרינט/ראלי אני פותח קטגוריה זולה של רכבים בעלי הנעת 4x4 טורבו, מין הסתם

סובארו GT/WRX סטנדרטיות, (זה סוג הרכב היחיד בארץ שהוא גם זול יחסית גם 4x4 טורבו וכמובן נותן ביצועים מצוינים, החלקים זמינים וזולים יחסית, והרכב אמין)אגב כל רכב אחר 4x4 טורבו יתקבל בברכה כל עוד הוא סטנדרטי ועומד בתקן

והוא לא מיצובישי איוו גרופ N או STI גרופ N,

אם דיברנו על קטגוריה של עד 1600 סמ"ק זולה בלי שיפורי מנוע,כמובן עם אביזרי הבטיחות לפי התקן ועם בולמים מקצועיים, במחיר של עד 50,000 ש"ח,

אז כאן יש אפשרות להכין רכב עם אביזרי הבטיחות ובולמים מקצועיים,כמובן הדגש לרכב זול בלי גיר קצר בלי LSD ובלי שיפורי מנוע כולל מחשבי ניהול מנוע...פשוט סטנדרט (קאפ') עד 100,000 ש"ח בילבד!!!

הבדיקות הטכניות יהיו חמורות אם צריך ויהיה חשד לרכב מעבר לסטנדרט יפורקו חלקים ואפילו יהיו בדיקות דינמומטר לבדיקת הספק אם הוא מעל נתוני היצרן...הרכב פסול !!!

אני פונה לחבר'ה הוותיקים והחדשים כאחד...וגם לכאלו שיש להם GT/WRX שרוצים לישר קו עם קטגוריה זו

נ.ב.

התחרתי עם GT סטנדרטית בראלי "אימון" פיליפ והופתעתי מהביצועים... הגעתי ראשון משאר ה GT/WRX למרות שהם היו קצת

משופרות וקרוב לחלק מהמשופרות ממש(זה היה ניסיוני הראשון בסובארו איפרזה GT ראלי באימון עצמו)

בברכה

קובי כהן

פורסם

קובי

יש רכבים שפסולים להשתתף בראלי ספרינט ? גרופ N או באגים ?

או שכל רכב (כמובן עם רשיון כלי תחרותי ) יכול להשתתף ובתנאי שיהיה בקטגוריה שלו ?

[B][COLOR=navy]אריה פאהן מפקח בניה - אבן היסוד פיקוח בניה [/COLOR][/B] [URL]http://www.even-hayesod.co.il/[/URL]

פורסם

אריה

אם אתה מתכוון בעולם התשובה חיובית ,ז"א כל כלי רכב תחרותי רשאי להשתתף!

הקטגוריות הבסיסיות הן N ותתי הקטגורייה,A ותתי הקטגוריה,(S אוF תלוי במדינה) שהן מכוניות שאינן תחת הומולוגצייה,כלומר לא מיוצרות יותר (בד"כ כ5 שנים לאחר הפסקת הייצור), ויש OPEN, כל מיני אנדרוגנוס,באגים וכולי,

מה שנעשה בעולם זה מינימום 5 כלים לקטגורייה, או קאפ, כלומר מכוניות זהות.

בארץ לעניות דעתי עד שיתגבשו,יכינו,יקנו, יבנו, צריכים לקבל כל מה שנוסע ובתנאי שעמד בתקנים הבטיחותיים.

הבעייה בכל העסק הזה של הספרינט מכיוון שזהו ספורט דיי עממי, מעניין יהיה לראות איך יעבוד מנגנון האכיפה של

הוועדה הטכנית,

ישנה תלונה כנגד רכב מסויים,מי ישלם על פתיחת מנוע,כמה קנס,כמה עולה הגשת תלונה,אם התוצאה חיובית מה מנגנון הענישה,

אם התלונה נמצאה לא נכונה איך ומי משלם למוסך עבור עבודתו,

בברכה

דני לוי

מירוצי מכוניות

• תוכן חדש...