Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה על דוח שלא יגיע(או שכן?)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7076 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בערב נסעתי לתומי עם חבר ברכב ולפתע סימן לי ניידת טנדר לעצור,ביקש לראות ביטוח מסמכים מזהים ורישיון נהיגה.

ביטוח היה לי, אך רישיון הנהיגה ביחד עם התעודת זהות היו בבית.

כאשר שאלתי את השוטר על מה מדובר, ענה לי שהדוח שיגיע אליי הביתה יסביר לי.

תוך כדי כך שהשוטרת רושמת בקלסר את פרטינו שלי ושל חברי,אך אומרת שלא יגיע שום דו'ח.

אך השוטר אמר את דבריו בכזאת יהירות ובביטחון שאני חושש שיגיע דו'ח שלא מגיע לי.

לפי מה שאני יודע יש לי הזכות להציג את הרישיונות בתוך מספר שעות לאותו השוטר, אך הוא איננו ביקש זאת ממני,

אף על פי כן, האם ישנו מצב שלמרות שלא הראה לי דו'ח ולא ביקש ממני כלום חוץ ממה שנאמר, אני עלול לקבל דו'ח הביתה ?

כי אני חושב שעליו להגיש לי את הדו'ח אם כבר אז על המקום ולדרוש את חתימתי אם ברצוני לחתום בכלל.

מה לדעתם?

תודה מראש.

פורסם

אמנם לא השעה הכי מאוחרת בלילה, אבל אתה כבר יכול ללכת לישון בשקט

לא דוח ולא סולר , מקסימום חולר.

היה להם זמן לפטפט ולירשום את כל הפרטים ,

אבל אם הם לא עשו את זה מהתחלה בפינקס דוחות,

זו סתם עוד שיטה להרתיע נהגים ולהפחיד אותם ותו לא.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
היום בערב נסעתי לתומי עם חבר ברכב ולפתע סימן לי ניידת טנדר לעצור,ביקש לראות ביטוח מסמכים מזהים ורישיון נהיגה.

ביטוח היה לי, אך רישיון הנהיגה ביחד עם התעודת זהות היו בבית.

כאשר שאלתי את השוטר על מה מדובר, ענה לי שהדוח שיגיע אליי הביתה יסביר לי.

תוך כדי כך שהשוטרת רושמת בקלסר את פרטינו שלי ושל חברי,אך אומרת שלא יגיע שום דו'ח.

אך השוטר אמר את דבריו בכזאת יהירות ובביטחון שאני חושש שיגיע דו'ח שלא מגיע לי.

לפי מה שאני יודע יש לי הזכות להציג את הרישיונות בתוך מספר שעות לאותו השוטר, אך הוא איננו ביקש זאת ממני,

אף על פי כן, האם ישנו מצב שלמרות שלא הראה לי דו'ח ולא ביקש ממני כלום חוץ ממה שנאמר, אני עלול לקבל דו'ח הביתה ?

כי אני חושב שעליו להגיש לי את הדו'ח אם כבר אז על המקום ולדרוש את חתימתי אם ברצוני לחתום בכלל.

מה לדעתם?

תודה מראש.

יש לך זכות להציג את הרישיונות בתחנת משטרה רק אם השוטר רוצה בכך, אם הוא רוצה הוא יכול לתת לך דוח על אי הצגת רישונות ואם הוא נחמד הוא יכול לתת לך הוראה להגיע עם הרישיונות לתחנה.

כנראה שהוא לא היה נחמד , אבל להבא אל תשכח לנוסע עם רישינות בתוקף.

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם

מגיע לך דו"ח של 350 ש"ח על זה שאתה בלי ת.ז.

ומן הסתם גם דו"ח על זה שאתה נוהג בלי רשיון, לגביו אין לי מושג.

שלום

שהוצאתי רישיון, הלכתי לאופיס דיפו הקרוב וצילמתי את רישיון הנהיגה שלי, ת.ז (כלל התמונה) , ואת טופס הביטוח.

שמתי את שלושת הדפים האלה בתא הכפפות באוטו, למקרה כזה שיעצור אותי שוטר ולא יהיה עלי רישיון\ת.ז

האם במקרים כאלה הצילום יכול לעזור למנוע דו"ח? או שחייב שיהיה לי את המקור?

תודה

ניב

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם

צילום איינו עוזר מבחינת המשטרה.

מנסיון, הצגתי פעם לשוטר שעצר אותי לבדיקת רשיונות את רשיון הרכב המצולים והוא כעס וטען כי אין ביטוח על הרכב (לא יודע מה הקשר) ברגע שהרישיון מצולם. בכל אופן, גם את העניין שאמר בקשר לביטוח שגוי, כל צילום שאיננו חתום כנאמן למקור אינו תופס מבחינת החוק.

על כן עליך לצלם ולגשת למשרד הרישוי אם אינני טועה על מנת לקבל חתימה כי הצילום הינו נאמן למקור.

פורסם

אי הצגה הוא לא מהעבירות שעליהן חייב השוטר לתת דו"ח. הוא יכול לוודא במסוף שאתה והרכב בסדר , אס הזדהית

במסמך רשמי אחר , נושא תמונה . הוא יכול להסתפק באזהרה בע"פ או בכתב ( אם בכתב ,- יש מעליו שיקול דעת ואם אתה עתיר עבירות עלולה האזהרה להיות מבוטלת ומומרת לד"וח/הזמנה לבי"מש) לעומת זאת , אם עשית עבירה (בנוסף לאי הצגה ) ו/או אם פתחת פה מתחצף סביר שהוא יילך לפי הספר.

פורסם

לא מגיע לך דוח באופן חד משמעי אין יותר הצגת מסמכים יש מסוף מאמתים את פרטיך ואם הכל תקין אז משחררים בטח רצו להפחיד אותך או משהו כזה וגם אם הוא נתן לך דוח על אי נשיאת רישיון נהיגה ואו ביטוח אז הוא היה צריך לתת לך אותו במקום אלא אם כן מדובר במיתנדבים אז הדוח שלהם הוא דוח פנימי כלומר לא דוח רגיל שניתן לתת לך אותו במקום אלא הוא מועבר לקצין תנועה ואז הקצין מחליט אם לרשום לך דוח(זה מגיע מודפס במחשב ממטה הארצי של המשטרה ולא בכתב יד)או לא.רוב הסיכויים שלא אז תיהיה רגוע

פורסם

הנקודה שמגיע לו דוח, אבל הנקודה היותר בולטת שכניראה הוא לא יקבל אותו בפועל

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
לא מגיע לך דוח באופן חד משמעי אין יותר הצגת מסמכים.....וגם אם הוא נתן לך דוח על אי נשיאת רישיון נהיגה ואו ביטוח אז הוא היה צריך לתת לך אותו במקום אלא אם כן מדובר במיתנדבים אז הדוח שלהם הוא דוח פנימי כלומר לא דוח רגיל שניתן לתת לך אותו במקום אלא הוא מועבר לקצין תנועה ואז הקצין מחליט אם לרשום לך דוח(זה מגיע מודפס במחשב ממטה הארצי של המשטרה ולא בכתב יד)או לא.רוב הסיכויים שלא אז תיהיה רגוע

אם הבנתי אותך נכון אז אתה קובע באופן חד משמעי שאין על העבירה הזאת דו"ח ואז מפרט שתי דרכים שונות שהוא יכול לקבל דו"ח על העברה הזאת?:loco:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...