Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7100 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני גם בפנים. במחיר כזה חבל לא לרכוש את הקיט.

אבנר - כל הכבוד על היוזמה. קבל ח"ח :)

ניב

לא חותם

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

טוב לאחר כל ההתפתחויות שקראתי כאן ניתן לומר שיש המון חברה שמעוניינים בקניית קיט באלק אקסטרים.

אני אבדוק לגבי מחיר קבוצתי בארצנו, כמה יעלה לכל אחד מאיתנו באלק בארץ.

אנסה להביא מחיר טוב ולראות מה אפשר להוציא מארצנו.

עריכה:

חברים יש עוד משהו, אנחנו הולכים על באלק או קיט איטום לדלתות

רוב האנשים פה לפי מה שאני מבין מעוניינים באטימה של דלתות בלבד ולכן קנייה של באלק

זה בזבוז כסף בשבילם, מה גם שקיט דלתות עולה פחות כסף וכן גם המשלוח עולה פחות עקב

מוצר פחות כבד.

* טעמה המר של איכות ירודה נשאר זמן רב לאחר שפג טעמו המתוק של המחיר הנמוך.

* ההתפשרויות של היום, הם הנורמה של המחר

פורסם
טוב לאחר כל ההתפתחויות שקראתי כאן ניתן לומר שיש המון חברה שמעוניינים בקניית קיט באלק אקסטרים.

אני אבדוק לגבי מחיר קבוצתי בארצנו, כמה יעלה לכל אחד מאיתנו באלק בארץ.

אנסה להביא מחיר טוב ולראות מה אפשר להוציא מארצנו.

עריכה:

חברים יש עוד משהו, אנחנו הולכים על באלק או קיט איטום לדלתות

רוב האנשים פה לפי מה שאני מבין מעוניינים באטימה של דלתות בלבד ולכן קנייה של באלק

זה בזבוז כסף בשבילם, מה גם שקיט דלתות עולה פחות כסף וכן גם המשלוח עולה פחות עקב

מוצר פחות כבד.

קיט דלתות ממש לא מספיק לאיטום מלא של 2 דלתות..

מנסיון לקח לי 4 יריעות מהבאלק בכדיי לאטום 2 דלתות יחסית קטנות של קאיה ספיה.

לאיטום מלא הייתי משתמש ב- 5 יריעות מהבאלק ואת השאר (4) הייתי יודע איפה לשים בבגז' :biggrin2:

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

לא חושב שתקבל תשובה עד שנדע כמה עולה הבאלק וכמה עולה הקיט לדלתות.בכל מקרה אני חושב שעדיף מבחינת איכות חומר כבר ללכת על האקסטרים ומעלה(חברות אחרות).

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

קיט איטום דלתות הוא הכי מבוקש, אני אישית מעדיף לקנות קיט כזה.

כמה יריעות יש בבאלק וכמה באיטום דלתות? ומה ההפרד מחירים בינהם בחו"ל?

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

יש למישהו כבר מחיר?

ואם כבר לעשות משלוח כזה כבד אני חושב שעדיף כבר דרך הים ולא במשלוח אויר. אבל זה יקח הרבה זמן.

פורסם
וזאת הבעיה כרגע

רוב האנשים שדיברתי איתם לא עושים משלוח ימי

כרגע אני אבדוק אופציות אחרות

נו, יש איזשהוא מידע חדש בנושא הזמנת האיטום מחו"ל? אני רוצה כבר תשובה אני עוד מעט מסיים להתקין את המערכת ורוצה להשיג גם איטום איכשהו בזול ולא ב-900 ש"ח.

בברכה,גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

כל הקופצים בראש.

תמתינו עד שמישהו מחברי הפורום יארגן משהו. כשתתארגן מכירה קבוצתית יפתח על זה ת'רד מסודר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7100 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...