Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7100 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

אני מעוניין לאטום את הדלתות (הקדמיות והיחידות, מרכב קופה..) בעזרת Dynamat.

יש לי כמה שאלות בעניין:

האם משתלם לקנות בלונדון ? (ידידה שלי שם וחוזרת יום שני, אני לא רוצה להטריח אותה סתם לחנות כאשר מדובר במחיר שקרוב לארץ, ואז אני מעדיף לקנות פה..) אם יש לכם מושג כמה זה עושה בח"ול בכלל, ובלונדון בפרט, אשמח לשמוע.

חוץ מזה רציתי לדעת לכמה מספיק באלק-פאקט אחד.. (הדלתות ביונדאי קופה גדולות מרכב בעל מרכב סדאן וחשוב לי לדעת אם באלק-פאקט אחד יספיק לי..)

מה המחירים לבאלק כזה בארץ ?

מה הכי מומלץ לשם שיפור הסאונד, הבנתי שיש Xtreme ועוד כל מיני סוגים.. אשמח לקבל פירוט לשם מה כל אחד מהסוגים השונים נועד.

* יש לציין כי ביצעתי חיפוש בפורום ומצאתי המון חומר בנושא, אך באף אחד מהם לא מצאתי התייחסות ספציפית לשאלות שלי.

בתודה מראש ושבת שלום, אבי.

מחשבה בוראת מציאות.

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

החומר הכי טוב של דיינמאט הוא האקסטרים. יש להם עוד חומרים אבל הם ייעודיים למשימות אחרות. בשביל להשיג בידוד טוב במרבית חלקי הרכב הוא החומר המתאים ביותר.

באלק שוקל קצת יותר מ 10 קילו. לא נראה לי שחברה שלך תשמח לחזור עם זה מאנגליה במזוודה :?.

המחירים באנגליה באופן כללי יקרים. לא נראה לי שמשתלם לקנות שם איזשהו ציוד שניתן להשיגו בארץ.

מחירו של באלק בארץ נע סביב ה 1,000 ש"ח.

באלק אחד בהתקנה נכונה יספיק לך לכל הרכב.

עונה על השאלות? :wink:

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

עונה גם עונה.. תודה רבה.

מה עם אי-ביי ? יצא לך לבדוק את העניין שם? (המחירים באתר נראים אחלה, 80 דולר, הבעייה הקשה היא במשלוח, גם 10 קילו ויותר ועוד לישראל .. :roll: )

אבי.

מחשבה בוראת מציאות.

פורסם

זה בדיוק הקאצ'.

מאוד זול, אבל כבד.

קנייה קבוצתית יכולה להיות דבר מאוד משתלם. שילוח ימי לא עולה הרבה.

הייתי מציע לחפש מוצרים של סקנד-סקין (דאמפליפייר ודאמפליפייר פרו) שנחשבים לאיכותיים וזולים יותר מהאקסטרים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אתה מוזמן לארגן אחת כזאת.

פורסם

ד"א איתמר, לא ראיתי בפרויקט שלך אטימה של הדלתות, אטמת אותן או לא? (שאר הפרויקט נראה ממש טוב, אשמח גם לראות אותו במציאות)

אני מחפש תמונות איך בדיוק מתבצעת אטימה בדלתות, לא מצאתי תמונות בפורום.

אלעד

פורסם

הייתי מרים את הכפפה בכיף, אך יש לי בעייה עם החשבון באי-ביי, הוא נחסם לי מפני שעשיתי הזמנה לקלריון 765, חבר של אבא שלי טס לארה"ב לקנה לי את ה 865.. וידעתי על זה רק אחרי שחזרתי לבסיס.. וכבר לא הייתה לי האפשרות לבטל את העסקה מול הסיילר...

תכננתי לקנות דרך חשבון אי-ביי של חבר.. אבל אני לא בטוח שהוא יסכים לעסקה של סכום כסף גדול, לצערי.

בכל אופן במידה ויש קנייה קבוצתית אני בפנים ואני חושב שגם אביב (aviv00778) גם בפנים.

אבי.

מחשבה בוראת מציאות.

פורסם

הדלתות מבודדות (לא אטומות, מבודדות. בסוף אנשים יתחילו לקרוא לזה בידוד ולא איטום) עם קיט אקסטרים-דלתות שהותקן בזמנו ע"י חברנו עופר.

עם זאת בהחלט יש מקום לשיפורים שכן קיט דלתות כזה לא מספיק לבידוד טוב דיו של הדלת.

איתמר.

פורסם

מה ההבדל בין בידוד לאיטום?

הרי סה"כ הרמקול "זרוק" בתוך הדלת, אין לו תיבה כמו הסאב, והסאונד יכול "לברוח" מחורים בדלת.

אז צריך לאטום את הפנים של הדלת, לא ככה?

אלעד

פורסם

בידוד = איטום. איטום זאת מילה שגוייה כי אנחנו לא באמת אוטמים. אנחנו מבודדים אקוסטית את הרכב.

יש ב FAQ מאמר שמסביר את חשיבות הבידוד. קרא אותו.

איתמר.

פורסם

אוקיי קראתי את המאמר (בעבודה - משעמם) והפנמתי.

עכשיו לסיכום מה שנכתב שם (לפי מה שהבנתי) מבחינת אנשים שעדיין אין תקציב להפוך את הרכב לעולם נפרד, הכי חשוב יהיה לאטום את הדלתות מבפנים ומבחוץ, וגם את התא מטען.

מה שרציתי לעשות בתא מטען זה ליצור למעשה איטום מלא, ואז לחבר את הסאב או למדף האחורי או פשוט למשענת של הספסל האחורי, לא ראיתי אזכור לזה במאמר. הייתרון - "תיבה" ענקית. החסרון - בחיים לא יהיה איטום כמו תיבה בנוייה מעץ וגם כל דבר שנשים בתא מטען יקטין את הנפח.

בכללי - זה אפשרי?

ראיתי בהודעה במאמר שאתה בכל זאת המלצת על דיינמאט ולא על הסקונד סקין שלפי מה שהכותב רשם נותנים הכי הרבה תמורה למחיר. למה?

אלעד

פורסם
אם אתה מרים את הכפפה, אני מצטרף.

אבל זה אם יש לך כח לארגן.

אלעד

תודיעו לי אם אתם מתארגנים לקנייה קבוצתית של דינמאט.

אני בפנים ללא ספק.

פורסם

אניר ואה שיש פה ביקוש לדיינמיט בקנייה קבוצתית

אולי נפתח סקר או שרשור בכדי לדעת כמה מעוניינים יש ?

אני חושב שאפשר לעשות קנייה ממש גדולה

שאפילו בארץ יעשו לכל חבילה מחיר מעולה.

מחשבה בוראת מציאות.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7100 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...