Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7110 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכל התחיל מזה שפתחתי את הבגאז' ליד חבר שלי, והוא אמר לי למה לא קניתי תיבה אטומה?

אמרתי לו אני לא ממש מבין בתחום ושלא ידעתי שעם אטומה שומעים יותר טוב, אז לקחתי את הדבר הראשון שראיתי בבגאז' שיכול לסתום את הפורט, היה שתיי גרביים חדשות מקופלות בצורת כדור, דחפתי אותו לתוך הפורט ואכן הרגשתי שינוי(לא פסיכולוגי) אחרי תקופה קצרה שמתי לב שהצליל השתנה, פתחתי את הבגאג' וראיתי שהגרב נשאבה פנימה, אז לקחתי את החפץ הראשון שנראה לי מתאים בשביל לסתום את הפורט, לקחתי כוס חד פעמית ועם התחתית שלה דחפתי לפורט, זה אטם כל כך טוב את התיבה שפשוט נשארתי עם אותו רעיון.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

מה ניסית לעשות בתוך הסאב!?!?? מחסן?! זה כבר לא בסדר!

יכול להיות שבזמן הפעולה של הסאב הגרב פגעה בו /הפריע לו לזוז!, ובגלל זה הוא פשוט נקרע בנקודת חיבור של הממברה לספיידר( אני מקווה שצדקתי בשם).

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם
הכל התחיל מזה שפתחתי את הבגאז' ליד חבר שלי, והוא אמר לי למה לא קניתי תיבה אטומה?

אמרתי לו אני לא ממש מבין בתחום ושלא ידעתי שעם אטומה שומעים יותר טוב, אז לקחתי את הדבר הראשון שראיתי בבגאז' שיכול לסתום את הפורט, היה שתיי גרביים חדשות מקופלות בצורת כדור, דחפתי אותו לתוך הפורט ואכן הרגשתי שינוי(לא פסיכולוגי) אחרי תקופה קצרה שמתי לב שהצליל השתנה, פתחתי את הבגאג' וראיתי שהגרב נשאבה פנימה, אז לקחתי את החפץ הראשון שנראה לי מתאים בשביל לסתום את הפורט, לקחתי כוס חד פעמית ועם התחתית שלה דחפתי לפורט, זה אטם כל כך טוב את התיבה שפשוט נשארתי עם אותו רעיון.

והשארת את הגרביים בפנים ?

פורסם

רק אני שמתי לב לזה??

הגרביים נשאבו פנימה?

סאב אמור לזרוק אויר לא לשאוב!!!

כנראה החיבורים שלך היו הפוכים!

ד"T לגבי תיבה, לתיבה אטומה ופתוחה יש צרכים שונים לגמרי.!

בדר"כ תיבה אטומה קטנה יותר.

בכל מקרה הסאב בטוח לא 500 RMS לאנזאר ידועים בהפרזות שלהם או בשפה מקצועית OVERATED (אולי כתבתי עם שגיאה).

בכל מקרה אני בטוח שלא הכוס ולא הגרביים גרמו לשריפה של הסאב!

לדעתי הוא היה מחובר לא טוב ובעת ששמעת איזה שיר עם מעט באס חזק יותר מהרגיל (או כיוונים להגברת הבאס) פשוט הגעת לגבול שלו.

לא חושב שיש סיבה אחרת לזה.

הסאב הנוכחי שלי בתחיל דרכו בגלל כיוון לקוי קיבל בטעות 600 RMS ממגבר של די אל אס

הסאב לא נשרף ולא כלום!

אמא שלי שעשתה קניות (וכנראה שהיא עשתה הרבה) גרמה נזק למיברנה והוא עדיין עובר כמו חמור!

לא חושב שסאב זה צעצוע שישרף כ"כ מהר!.

עדיף מאזדה 3 עם דלקן מאשר M3 בלי דלקן

פורסם

לדעתי מה שקרה לך מאד ברור.

לקחת סאב לא כ"כ חזק (למרות שאני לא מכיר את הסאב) ואטמת לו את התיבה.

בטח שמעו חלש מידיי (כי עם פורט שומעים חזק יותר) וניסית להגביר את הסאב יותר עד שגרמת לו להקרע.

אם רוצים להעביר סאב לתיבה אטומה, קודם כל צריך לוודא שהסאב מתאים לתיבה, אח"כ חשוב לכוון את הסאב כמו שצריך ולא "לדחוף גרב ולראות איך שומעים".

אני מקווה שכך תעשה בסאב החדש שלך. קח בחשבון שסאב בתיבה אטומה צריך יותר כח כדי לתת את מה שתקבל ממנו בתיבה עם פורט.

אל תאמינו לאוזן שלכם כ"כ מהר, לסאונד איכותי צריך ללמוד להקשיב...

מחשב לרכב, פוקל אוטופיה + סאב פוקל 33K כפול ועוד

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=152828

פורסם
רק אני שמתי לב לזה??

הגרביים נשאבו פנימה?

סאב אמור לזרוק אויר לא לשאוב!!!

סאב גם שואב אויר וגם זורק.

אחרת הוא היה זז רק בכיוון אחד

וזה היה נראה מוזר:)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אתם בטח מפספסים את הנקודה פה.

לפי איך שזה נראה מהתמונה

הסאב לא נשרף , אלא התנתקו כבלים

והסליל התנתק מהספיידר

אם סליל מתנתק מהספיידר , הוא עדיין עובד [גרוע]

אבל כנראה שגם התנתקו החיבורים הפנימיים.

זה לא אומר שהסאב שרוף

ניתוק הסליל מהספיידר נגרם בגלל מעבר הגבולות המכניות של הסאב XMECH , שזהו הגבול הסופי שהסאב מגיע אליו , ובו שומעים נקישות הסליל על המגנט bottom out.

כנראה שההגברה הייתה חזקה מדי בשביל הסאב בתיבה פתוחה , מה שגרם לסאב לעבור את הXMAX ולקרוע את הספיידר מהסליל

מה שמעיד על איכות דבק ירודה

כי הדבר הראשון שקורה בסאבים [חזקים , אני חייב לציין] הוא שבירת הקון , או קריעת הממברנה

יש חברות שפיתחו דבקים מיוחדים רק למטרות הדבקת הסליל לספיידר.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

לפותח התרד:

1. תמיד תתאים את ההגברה לאלמנט.

2. אל תשתמש בבאס בוסט בחיים.

3. אם אינך שולט בחישובי תיבות בתוכנות יעודיות לכך, אז תצמד תמיד להוראות היצרן שאמור לספק את המידע ביחד עם האלמנט, או באתר רשמי.

נ.ב. - טוב גם לנזר זו חברה לא משהו אז אני לא מתפלא מאיכות ירודה של ההדבקה.

פורסם

כמה שטויות בתר'ד אחד. הרגתם אותי.

אני פשוט קורא ולא מבין באיזה פורום...נעליים, גרביים, כלים חד פעמיים. :-D :-D

ככה:

1. ש חאפרים שאוטמים תיבה עם בד/גרב וכו'. נזק זה לא ייגרום. לצערי כבר ראיתי אילתורים כאלו.

2. הספיידר נקרע כמו שאמרו, מעומס גבוה, בלאי של 3 שנים וכו' (בסוף מדובר במוצר פשוט, זול וזבלי)

3. אין קשר לפאזות. וזה סאב ולא שואב אבק. כבר דיברו על ההזיה הזו שאנשים חושבים שאם הפאזה הפוכה הסאב שואב אוויר ולא מוציא.

בוא תחשוב שניה, כדי לשאוב, הסאב צריך להיות עם איזשהו מנגנון שיוכל להיפתח ולהיסגר. הרי המערכת הזו אטומה ולכן לא נאב ולא ננשף כלום! הסאב פשוט מזיז את האוויר.

שבת שלום! ובהצלחה עם הסירחון בתא המטען 8)

"אני לא יודע אם יש מספיק מגברים בבית..."

פורסם
לפותח התרד:

1. תמיד תתאים את ההגברה לאלמנט.

במה בדיוק מגבר של 300RMS לא התאים לסאב של 500RMS?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

ובקיצור?

חפרנו...

תחליף את הסאב למשהו חדש וטוב, הינה, קיבלת תירוץ להחליף סאב.

תבנה תיבה מתאימה ונכונה לפי המלצות יצרן, ולפי מה שאתה רוצה מהסאב שלך, ושלום על ישראל.

בהצלחה

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

• תוכן חדש...