Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רמקול מתפרק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7128 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.. לפני כמה ימים שמעתי ברמקולים האחוריים כאילו יש בורג קטן מטייל על הרמקול בכל באס קטן. היום בדקתי ונשמע משתי הרמקולים.. במבט חטוף דרך הגריל שמתי לב לדבר הבא:

[תמונות למטה, מצטער על האיכות תמונות מפלא'..]

מוזר שאני שומע כמעט אותו הדבר ברמקולים כמו שהיה מקודם, כמה שאלות.

האם החלק הכסוף הזה הוא סתם קישוט? או שיש לו מטרה כלשהי?

ממה נובע הנזק? לא היו תחת שמש אף פעם. לא מוגברים במגבר..

*לציין כי הרמקולים הם רמקולים מה-10/04, קנווד 6'. בנוסף שוב אציין כי התופעה בשתי הרמקולים.

תמונה069.jpg

תמונה070.jpg

תמונה071.jpg

תמונה072.jpg

פורסם

בחלק מהרמקולים, אני מתכוון לדגמים היותר פשוטים, מרכיבים באמצע במקום הטוויטר מבנה דומה בשביל לא לשנות את מבנה הרמקול בעת בנייתו.

אל תדאג ברמקולים פשוטים אלו ההבדל יהיה מאד זניח. גם ככה לרכיב שהתפרק לאחר שהתייבש לא הייתה שום משמעות.

פורסם

מדובר בDUST CAP לדעתי, ששומר מפני כניסת גופים זרים לסליל שנמצא שם באמצע. בנוסף ע"פ הצורה שלו הוא אחראי אולי גם במעט על פיזור הסאונד שיוצא מהרמקול. אם אתה לא מרגיש בהבדל אז לפחות "תסתום" איכשהו את החור הזה שלא יכנסו חלקים לסליל ואז משהו כבר עתיד לקרות. לחילופין החלף רמקול.

בהצלחה.

פורסם

פירוק עדין של הרמקולים החוצה.

והדבקה עם מעט סיליקון. לתת להתיבש בחוץ כמה שעות טובות. ולהתחדש.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אבק על הסליל יכול לגרום לאי פיזור החום

ובכך לגרום לעומס חום על הסליל , ושריפתו.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

יש חשיבות אצלך!

הרמקול במצב שכיבה. ודברים יכולים להכנס ולשרוף לך את הסליל. לעקום אותו. לתקוע אותו.

בקיצור. זה חלק דיי חשוב!

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...