Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השבת כ"ס ש"אבדו"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7087 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, קודם כל יש אנשים שלא ממש בראש שלהם לתת תשובה רצינית!

עדיף שלא יגיבו, לגבי הסוסים מה שאבד לא יחזור (אלא אם תשקיע על שיפוץ).

מכיוון שהרכב צריך לשרת אותך ולא אתה אותו (במקרה הזה לעבוד ולשפוך את המשכורת על הרכב אלא להנות ממנו במינימום השקעה).

תעשה טיפולים בזמן, תשתמש בשמן חצי סינטטי תוסף דלק כל 5K מתקבל בברכה

אל תתעלל ברכב יותר מידי ואני בטוח שתהנה ממנו

אותו רכב רק 97 כבר מטפס לכיוון ה 200K ונוסע יופי בלי בעיות מיוחדות (פרט לסל"ד לא יציב, אגב שנפתר אחרי החלפת איזשהו חלק משהו במערכת חשמל)

תהנה מהרכב כמה שיותר במינימום הוצאות ומקסימום אמינות.

עדיף מאזדה 3 עם דלקן מאשר M3 בלי דלקן

פורסם

לגבי הכותרת מצטרף לשאלה יש לי רכב אמריקאי (שברולט קאפריס קלאסיק 5000 V8 ) אני מעוניין לשפר לא את הכוח מודל 91 עם 180,000

והאם יש הבדל בין סרן אחורי מקורי לבין סרן שהחליפו לי (סרן של ספארי) אמרו לי בגלל שהוא קטן יותר מהמקור אין לרכב מספיק כוח לסובב את הגלגלים האחוריים האם זה נכון?

שברולט קפריס קלאסיק 5000 V8

אחחח איזה אוטו יש לי:-D:-D

• תוכן חדש...