Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השבת כ"ס ש"אבדו"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7082 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום , ידוע לכל שבמהלך הזמן והקילומטרים המנוע מאבד ממהספק המקורי שלו ביום שיצא מהמפעל, אני שואל, איך אפשר להחזיר למנוע כוחות סוס ש"אבדו"?:?:

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם

צריך להתחיל מבדיקה כמה חסר. אם חסר מעט יחסית חבל בכלל לנסות לחפש את השד. השבת האוטו למצב בו הוא יצא מהמפעל כמובן שאינה ניתן להשגה עד כדי בלתי אפשרי ללא החלפה מלאה של הרבה מאד חלקים יקרים.

אם חסרים הרבה סוסים צריך לחפש את הגורמים. כמו שאתה בטח מבין הרבה מערכות יכולות לגרום לכך והמקום הנכון להתחיל (לדעתי) הוא קריאת נתוני מנוע בזמן אמרת (בהנחה שבכלל אין תקלות) ונסיון להבין אם יש בעיה או משהו נראה חלש. מעבר זה עבודה עם שעון וואקום. לאחר מכן בהתאם לממצאים ביצוע בדיקות ממוקדות כגון בדיקת קומפרסיה, צפיה עם סקופ במתחי חיישינים וכו'.

פורסם

בבקשה ציין את סוג הרכב המצב המכני שלו ומה תוצאות הבדיקה האחרונות שלו.

כוחות סוס 'שאבדו' ניתן להחזיר על-ידי שיפוץ מנוע כללי.

איזה כייף לי :)

פורסם

הרכב הוא מיצובישי סופר לאנסר 94', אין לי תוצאות בדיקה כזו מהסיבה שלא עשיתי אותה.

השאלה שלי היתה די כללית והטרידה אותי.

איפה ניתן לעשות את הבדיקות האלו?

פורסם
שלום , ידוע לכל שבמהלך הזמן והקילומטרים המנוע מאבד ממהספק המקורי שלו ביום שיצא מהמפעל, אני שואל, איך אפשר להחזיר למנוע כוחות סוס ש"אבדו"?:?:

שלום.

אני מציע ללכת למחלקת אבדות במשטרת ישראל ולדרוש בחזרה את הסוסים שאבדו לך או חס וחלילה ניגנבו. אחרי שתקבל את הסוסים אתה יכול להכניס 4 סוסים חסונים לאוטו בזהירות 2 מקדימה וה 2מאחורה . יש להקפיד שהסוס ליד ההגה יהיה בעל רשיון נהיגה.

מוסר השכל שאלות מהתחת מחיבות תשובות מהתחת.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם
שלום.

אני מציע ללכת למחלקת אבדות במשטרת ישראל ולדרוש בחזרה את הסוסים שאבדו לך או חס וחלילה ניגנבו. אחרי שתקבל את הסוסים אתה יכול להכניס 4 סוסים חסונים לאוטו בזהירות 2 מקדימה וה 2מאחורה . יש להקפיד שהסוס ליד ההגה יהיה בעל רשיון נהיגה.

מוסר השכל שאלות מהתחת מחיבות תשובות מהתחת.

בברכה בני ל.

אחרי הרפורמה ברשיונות נראה לי שאוטו מוגבל ל3 סוסים.

צריך לבדוק את זה מול המוקד. 5678*

כן כן, לא לא.

פורסם

בני,

למה הדיבור המלוכלך הזה?

הבחור שאל שאלה עניינית ורלוונטית.

או בשפתך, תגובות מהתחת מעידות על תרבות המגיב.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אני אינני חושב שזו שאלה מהתחת ומסתבר שיש כאלה שחושבים כמוני. אני לא מתכוון להתנצח מולך בפורום .

בתור פורומיסט ותיק , אתה בטח יודע שאם לא נראה לך הנושא, אתה לא חייב להגיב.

אגב, בדקתי במשטרה. הם אמרו לי שהסוסים כבר במעצר עד תום ההליכים.

פורסם

טרם הספקתי, אני לקראת תקופת מבחנים, אז אני בינתיים חורש את הספריה במכללה.

בלי הסוסים ש"אבדו"..

פורסם

מאחר ולא מדובר באיזה רכב מיוחד ומאחר ואתה סטודנט, הייתי מציע להמשיך לנסוע עם האוטו כמו שהוא תוך תחזוקה שוטפת ברמה טובה.

אין סתם סיבה לרוץ לשיפוצים בחיפוש אחר הסוסים האבודים כי זה יהיה יקר ולא ממש פרודוקטיבי.

עם השנים הבלאי הטבעי יגיע לרמה כזאת שידרש שיפוץ מנוע מקיף (או החלפת מנוע), אז תקבל את כל הסוסים האבודים בבת אחת בחזרה.

בינתיים, לחיות עם מה שיש ולהנות מהאמינות.

יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

ממה אתה חושש? הברנדה שלי הוציאה 47 כוחות סוס מהמפעל, ואחרי 25 שנה סגרה 150 בירידה...

אני עם בני בעניין הזה.

dirty old man

need love too

• תוכן חדש...