Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכירה באיביי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7132 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר שלי בירר ובשביל לפתוח חנות איביי צריך תשלום חודשי של 200-500$

מכירה אחת אין לי מושג כמה עולה

הכל לרכב

חנות אודיו ואביזרים לרכב

תחפשו אותנו בעמוד הפייסבוק - הכל לרכב

פורסם

שיעור על מכירה באייבי.

כדי למכור באיי ביי דבר ראשון צריך לפתוח חשבון מוכר, זה למעשה שידרוג של חשבון הקונה (לא עולה כסף - למידע איך עושים את זה חפשו בHELP של איי ביי).

התעריפים כדי למכור מוצר הם מבוססים על מחיר הפתיחה של המוצר על פי הטבלה:

attachment.php?attachmentid=76099&stc=1&d=1168376006

ועוד עמלה על כמה שהמכירה נסגרה לפי הטבלה:

attachment.php?attachmentid=76101&stc=1&d=1168376095

בנוסף המוכר יכול לקנות כמה תוספות על מנת להבליט את המכירה שלו וזה עולה עוד כסף כמובן.

כדי לפתוח חנות באייביי אתה לא צריך לשמוע מחבר שמועות חסרות בסיס אלא פשוט לעשות חיפוש פשוט באתר ולמצא את הטבלה:

http://pages.ebay.com/storefronts/subscriptions.html

שמסבירה על כמה סוגי חנויות לפי כמות המוצרים\מכירות שאתה מתכנן לבצע ועל כמה זה עולה.

תקרא ותלמד ואל תקשיב לשטויות שחברים שלך אומרים והכל יהיה בסדר.

fees1.JPG

feess.JPG

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

שלח דרך דואר ישראל, משלוח באויר EMS, המחירים הכי זולים, וגם יש הנחות על "דברי דואר", "דברי דפוס" וכד'. שולחים פשוט מהאשנב בכל סניף דואר.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם
אוקיי תודה רבה על המידע

נקווה שנסתדדר

אם אתה צריך עזרה תעלה מולי בה"פ אני אדאג לך.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

• תוכן חדש...