Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רעשים ברנו אקספרס לפני ואחרי טיפול במוסך.

דודומגיק
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6648 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום לכם

הודעה ראשונה שלי בפורום

כבר כשבוע אני שומע ומרגיש רעש כמו של מכונת כביסה ישנה ובסיבוב ימינה ושמאלה חריקות

שכחתי לציין שברשותי רנו אקספרס .

היום נסעתי למוסך שרכבו של דוד שלי טופל שם וחשבתי לתומי שהבנאדם יציל אותי .

הבנאדם לקח את הרכב לנסיעה והתחיל לדבר על "מיסב , לאגר, ציריות"

חזרנו למוסך העלה את הרכב על הליפט ובדק ראה שצריך תושבת לבולמים כי הוא משוחרר

עם הזמן ראיתי שהוא כל הזמן מדבר בטלפון הבלגתי וראיתי שזה ייקח זמן ונסעתי הביתה ללא הרכב .

כשחזרתי למוסך הרכב כבר היה מוכן לטענתו , הוא הציג בפניי את מה שהוא ביצע :

תפוח , מיסב , תושבת + עבודה 600 שקל .

אני ממש לא יודע מחירים הבאתי לו את הכסף יצאתי מהמוסך והופ הרעשים ישנם ושום דבר לא השתנה !!!! אני רוצה לציין את המוסך "ח מוטורס ברחוב קלאוזנר 17 ברמלה"

סתם בזבזתי כסף ממיטב כספי שעבדתי עליו ממש קשה ! הרי באתי למען בעיה והוא אמר לי שצריך להחליף ציריות לשתי הצדדים . אז למה לא אמרת מההתחלה . אוףףף הכסף הלך

מה אכפת לי שהוא החליף דברים שחשובים אבל אני לא באתי לשמם .

אמרתי לו שאני יוצא בהרגשה רע והוא יוצא בכיס מלא בכסף , לך תדע איזה חלקים הוא שם לי ואם בכלל...

ככה זה שאני לא מבין ברכבים .

אז כמה יעלו לי עכשיו ציריות לרנו אקספרס ?

נמאס לי לבזבז כסף סתם .

תודה דודו

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קודם כל אני מציע לך ללכת אליו מחר ולומר לו שיקח את מה שהוא החליף לך ברכב ואתה תהיה מוכן לשלם לו רק על העבודה שהוא ביצע ובכסף של החלקים שהוא החליף לך שהוא יקח אותם חזרה וירכיב לך ציריות בתוספת מחיר ואת המחיר שהוא גבה ממך אני מעריך שהמחיר היה אמור להיות עד 500ש"ח

אבל זה לא כל כך נורא... זוג ציריות חדשות עולות בסביבות ה 700 ש"ח תלוי בסוג הרכב, ברכב שלך ספציפית אני לא יודע את המחיר במדויק כל רכב והציריות שלו.

ותיתכופף מיתחת לאוטו מאחורי הגלגל ותיראה אם ישנו תפוח הגה חדש אם הוא חדש הוא יראה חדש ונקי כמובן אם אתה לא מבין בזה תבקמ ממישהו שמבין שיסתכל אם באמת הוא החליף לך תפוח...

אני מיצטער על זה שאני אומר לך את זה אבל אני חושב שהוא עשה עליך קופה... ואפילו גם לא החליף שום דבר..

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...