Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

[פיאט אונו] חיבור נעילה מרכזית לאזעקה.


Superdror
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6653 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

הנעילה המרכזית הקודמת שברכב שלי השתגעה ולאחר שנה שנסעתי איתה "מנותקת" (חייל לשעבר/חוסר זמן/חוסר חשק) - החלפתי אותה בחדשה, ביצעתי בעצמי את העבודה, כרגע הכל עובד אחלה, רק שאני נועל את הרכב עם המפתח. כמובן, ביצעתי הלחמות כראוי ,כשהיה נדרש, שמתי סופיות כבל, השתמשתי בשרוולים מתכווצים וכו'. אני חושב שביצעתי עבודה יותר טובה משל רוב החשמלאי רכב שאני מכיר.

 

הבעיה הקודמת הייתה שריפת פיוזים / פתיחת האוטו לאחר זמן מסוים לא קבוע / אי נעילת דלת אחת וכו'. (הצמות נבדקו ונמצאו תקינות וכו').

 

החלטתי להחליף אותה בחדשה ולא לחפש אחר חשמלאי שיחפש הבעיה לעומק, השיקולים שמורים לי. אוהב אתגרים, זה תחביב שלי ואני אוהב לרכוש ידע נוסף וכו'.

 

התקנתי נעילה חדשה תוצרת FY ללא שלטי שירות - מאחר וברכב אזעקה תוצרת "Spin" מדגם 832D, לצערי אין לי את השרטוטים של האזעקה.

 

המתקין שהתקין לי את האזעקה לפני כ-3 שנים ביצע הלחמות על הצמות הקיימות של אזעקת הGT באיזור תא המנוע, מתחת ל"קיר האש", האזעקה הקודמת הייתה מקורית ברכב, אני מניח (במהלך ההתקנה אף מצאתי יחידה השייכת לאזעקה הנמצאת מתחת לשטיח בצד הנהג).

 

הבעיה כרגע - איזה גידים היוצאים ממוח האזעקה שלי הם אלו הנותנים את הפולסים לנעילה המרכזית. האזעקה עצמה מורכבת מ3 יחידות:

1.מוח - "קבור" בתוך ההגה, יש לפתוח את החיפוי שמאחרי ההגה בשביל להגיע לשם(בכיף אעשה אם אדרש).

2.יחידה נוספת שנמצאת מעל תיבת הפיוזים - וממנה יוצאים גם חוטים אל מרים החלונות.

3. מרים חלונות - תוצרת "שירדן".

 

אני אשמח אם מישהו פה ידע להצביע על הגידים שעליי לחפש (היוצאים ממוח האזעקה / היחידה הנוספת/מרים חלונות) - אני אפילו אשמח לשרטוט של האזעקה, במידה ולמישהו יש.

 

מעבר לכך, האם ניתן להתעלק על מרים החלונות ולקחת ממנו "פולס" ? תמונות מצורפות.

 

תודה.

מרים-חלונות.jpg

מוח2.jpg

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

×
×
  • תוכן חדש...