Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7136 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב,

מה דעתכם על הרעיון הבא : " עברת קורס נהיגה מתקדמת -הוזלה בביטוח"

אפילו אם לא הצעת חוק -אלא רעיון שיווקי של חברות הביטוח,כולם ירוויחו.

מה דעתכם?

פורסם

זה דווקא פחות טוב שיהיה להם הסכם עם בית ספר ספציפי,

כי ברגע שרק דרך אותו בה"ס יוכלו לקבל הנחה בביטוח יוכלו להעלות את מחירי הקורס בהרבה.

יותר הגיוני וטוב שלא יהיו נעולים על בית ספר ספציפי, אלא ההנחה תינתן לתלמיד שעשה קורס אצל כל אחד מבתי הספר המוסמכים לכך בארץ, זטומרת אלטרנטיבי, מסלולים, וכל חבריהם.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם
זה דווקא פחות טוב שיהיה להם הסכם עם בית ספר ספציפי,

כי ברגע שרק דרך אותו בה"ס יוכלו לקבל הנחה בביטוח יוכלו להעלות את מחירי הקורס בהרבה.

יותר הגיוני וטוב שלא יהיו נעולים על בית ספר ספציפי, אלא ההנחה תינתן לתלמיד שעשה קורס אצל כל אחד מבתי הספר המוסמכים לכך בארץ, זטומרת אלטרנטיבי, מסלולים, וכל חבריהם.

צודק,לרגע שכחתי מהקומבינות האפשריות.

פורסם

חחחחח :)

האמת זה רעיון דיי נחמד, ומכיוון שראינו כבר שניתן להשפיע אם פונים לגופים הנכונים - הייתי שמח לעשות משהו בעניין!

יש למישהו מושג למי צריך לפנות עם רעיון כזה? האם זה לכנסת כדי שיכנסו הצעת חוק? או לחברות הביטוח?

אני יהיה יותר ממוכן לנסח מכתב רשמי ומפורט על הפלוסים בנושא ובכלל על כל ההבטים שלו ולשלוח אותו לגורם המתאים, השאלה - מי הוא אותו גורם?

DOESN'T WORK HARD

פורסם

ולכן אני מעוניין לדעת עם מי צריך לדבר בנושא זה.

אשמח אם מישהו שמבין בחקיקה יענה על השאלה!

DOESN'T WORK HARD

פורסם

יש לך מאמרים\מחקרים שמראים שX שעות נהיגה מתקדמת יקדמו נהיגה טובה\זהירה\בטוחה יותר ?

ואם כן, המאמרים מתייחסים לקורסים ספציפים, או לכל קורס ?

רוי, אתה יכול להשוות קורס נהיגה מתקדמת באנגליה לאלו שפה ?!

כשישראלי עושה קורס נהיגה באנגליה הוא ניהיה מדריך לנהיגה מתקדמת בארץ. :?

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

דניאל, לא הייתי מזלזל בכזו קלות בקורסים ובמדריכים שיש בארץ.

בקשר למה ששאלת - מן הסתם שכשעושים קורס שמלמד אותך כיצד להתנהג ובכלל להימנע ממצבים מסוכנים, הנהיגה שלך תהיה חכמה יותר (כמובן שאני יוצא מנקודת הנחה שאותו אדם בא לקורס כדי ללמוד וליישם).

אני אנסה לחפש לך ספרות בנושא.

DOESN'T WORK HARD

• תוכן חדש...