Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7061 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זה מה שמפריע לכם, הצבע של הקאדי וש"זייפו" את הדגם של ה-306?

מה עם שני המנחים שלא עוברים מסך? הטקסטים הרדודים במבחנים ובאולפן? איכות הצילומים והעריכה?

פשוט מאכזב ובלי שום השוואה לשום תוכנית אחרת. מקווה מאוד שיהיה שיפור, למרות שהעונה כולה (או כמעט כולה) כבר הוקלטה.

כבר אמרנו את זה כמה וכמה וכמה פעמים.

כל מה שיש לנו לקוות זה שמישהו מההפקה שם מעיף מבט בפורום וקורא את התגובות

אולי זה יעזור.

עמית

• תגובות 353
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בכל מקרה גם אם המפיק יתייחס להצעות, הם יכנסו לתוקף בעונה השנייה (אם תהיה כזאת), מכיוון שכבר צילמו את כל העונה הראשונה.

לדעתי, יש לתוכנית המון לאן להשתפר, אבל תוכנית מוטורית ראשונה בארץ, גם הישג לא קטן.

פורסם

לא ראיתי את התוכנית האחרונה-הכבלים לא עבדו כמה שעות.

אבל הם לא היו צריכים להגיד שהתוכנית בסגנון TOPGEAR.

היא יותר בסיגנון Wayne's World

בטופגיר מראים מיניוואנים רק מתי שהם מרסקים אותם ורכבי שטח רק מתי שמנסים לשבור בהם כמה שיותר חלקים בשטח.

אייל

פורסם

בפרק הראשון של טופ גיר בחנו סיטרואן ברלינגו,

חוץ מזה אל תשכחו שטופ גיר כבר נמצאת בעונה השמינית שלה ושהתקציב שלהם גדול מכל התקציב של ערוץ 10.

Its never a waste of time to be wasted all the time

פורסם

חבר'ה קחו בחשבון שבאנגליה יש רכבים,פה בארץ הרוב זה יפנית 1.6 אוטו',אין חומר לעבוד איתו.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

כן,

ואם כבר יש 306 XSI אז הופכים אותה לאוטומט 1.6. :roll:

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

הנה בבקשה - באחד הפרקים הראשונים של טופגיר בחנו ברלינגו.

מה עשו? נסעו לצרפת כדי לקנות אלכוהול! :)

המבחן הזה היה נטול כל אקשן מבחינת נהיגה, אבל היה מעולה!

אז זה אומר שאפשר - צריך רק להבין שהצופים הם לא בבונים שצוחקים מבדיחות קרש של שנות ה40 - אלא אנשים עם קצת שכל על הכתפיים.

ובזה - התסריטאים נכשלו.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

לא ניראה לי שזה הפרק הראשון של טופ גיר.

יש לי פרקים של טופ גיר (שקלארקסון וטיפ' נידאל היו ביחד) משנת 89-92 על המחשב.

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם

ניב, אני מדבר על המתכונת החדשה של טופ גיר - שהחלה בתחילת שנות ה2000. (01 או 02 אם אני זוכר נכון).

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
כן,

ואם כבר יש 306 XSI אז הופכים אותה לאוטומט 1.6. :roll:

די, ח'ברה, לקחתם את הסיפור הזה עם ה-306 רחוק מדי. עזבו לרגע ביקורות (לגיטימיות וגם לא לגיטימיות) בצד. בתור אחד שהיה מעורב מאחורי הקלעים, אני יכול לספר לכם שהייתה 306 אוטומטית מוכנה לצילומים שהבריזה ברגע האחרון.

מכיוון שלא ניתן היה לדחות את הצילומים, ההפקה פנתה למועדון PSI וביקשה עזרה מחברי המועדון והמכונית הנ"ל מבחינה חיצונית הייתה היחידה שהתאימה. אומנם מדובר במכונית ידנית, אבל מהרגע להרגע זה מה שהיה.

הרעיון מאחורי פינת היד שניה היא להביא 4 מכוניות באותו המחיר, מארבע קבוצות שונות: קטנות, קומפקטיות/משפחתיות, מנהלים ו-WILD CARD, כלומר כל מכונית השונה מהתבניות הללו: החל מג'יפ, דרך מיניוואן, רודסטאר או מכונית פאר. כולן באותו הכסף. מובן, אם כן, ש-306 הנציגה "המזוייפת" הייתה חייבת להכנס ברובריקה של הקומפקטיות ולכן הבחירה "האוטומטית".

צריכים להבין שהתוכנית הזו היא לא טופ-גיר, לא מנסה להיות טופ-גיר וגם לא תהיה. היו וישנם חבלי לידה והרבה מאוד מגבלות שאין לאף תוכנית רכב אחרת בעולם (אפילו על הצגת הסמלים של המכוניות הרשות השניה עושה בעיות...).

ויחד עם זאת, זה בהחלט לגיטימי שיהיו כאלו שלא יאהבו את התוכנית. בכבוד.

און

חבר צוות פיברקלאב.

יש לכם שאלות בנושא רום כרמל, סוסיתא? מחפשים חלקים? נסו אותנו כאן. מבטיחים לנסות לעזור!

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=448875

פורסם

און,

ההפקה לא פנתה למועדון PSI אלא לירון אדרי, שקישר ביני לבינם, בשיחה שלי איתם אף אחד לא טרח להזכיר שמחפשים 1.6 אוטומט (או לפחות 5 דלתות). אם היו פונים להנהלת המועדון, בטוחני שהיו מקבלים 306, 1.6.

לא כל כך היתה לי בעיה עם זה שהציגו את הרכב כ 306 אוטומטית, כמו שהיתה לי בעיה עם הקישקושים על הצרפתיות וצילום הרכב שלי מבפנים, שכל קשר בינו לבין 306 מקורית מקרי בהחלט.

נו, שויין.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

ו"צילום הרכב שלי מבפנים, שכל קשר בינו לבין 306 מקורית מקרי בהחלט."

מסכים! אם הייתי נוכח בצילומים, או בעריכה, הייתי דואג לזה. באמת פאשלה

חבר צוות פיברקלאב.

יש לכם שאלות בנושא רום כרמל, סוסיתא? מחפשים חלקים? נסו אותנו כאן. מבטיחים לנסות לעזור!

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=448875

פורסם

אני באמת לא מבין למה הם לא לוקחים כמה אנשים שמבינים במכוניות, או לפחות שואלים בפורומים מה הקהל רוצה. זה לא כל כך קשה. ראיתי בYOUTUBE ביקורות רכב הרבה יותר מקצועיות שנעשו על ידי ילדים בני 19.

כל אדם שמבין קצת במכוניות ובהומור (לא חייב להיות קומיקאי) יכול לתקן את הטעויות המאוד מפגרות שיש להם.

חבל שהם עובדים בכזאת צורה רשלנית וחובבנית, כי אחרי ש"המופע" יתרסק מחוסר עניין הציבור, זה יקטול את האפשרות לתוכניות טובות יותר.

דרך אגב, כל כך קשה להשיג את הרכב המתאים? אם הוא חדש, לכו לחברת השכרה, ואם הוא משומש, חפשו בפורומים או במודעות של כאלו שמוכרים רכב כזה. אפילו אחר כך תציעו לשלוח אימייל לתוכנית כדי לקנות את אותו רכב אחרי הביקורת.

לא כל כך קשה, רק תשקיעו קצת

פורסם

אז מה היה לנו הפעם?

ה"מבחן" לפולו GTI היה חביב ותו לא. כמובן שכרגיל חסר אקשן, ואני חושב שהעובדה שאילדיס העדיף בסוף להירדם לצלילי המנוע במקום לנהוג, אומרת הכל.

הקטע על הטריוס היה בעיקר "קיגלר מנסה לעשות צחוקים" ומעט מאוד טריוס.

מעצב הרכב הרדים אותי מהמילה הראשונה.

יאיר ניצני היה חביב כרגיל.

הקאדילק מדהימה ביופיה והכתבה אפילו הייתה נחמדה מאוד.

אילדיס עדיין צריך לעבוד על הקריינות שלו וגם על הגשת הטקסט (זה צריך להיות יותר חי ומעניין ולא להרגיש שהוא מקריא מטקסט כתוב).

הכתבות נראו קצת יותר טוב מבחינת צילום ועריכה.

בגדול - יש התקדמות מסוימת, אבל הדרך עוד ארוכה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...