Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

205 לא מניע

buggy
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7146 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כול מדובר ב205 1.4 שנת 92

הבעיה היא בעיה של דלק לא מגיע דלק. עכשיו כאשר אני מכניס דלק דרך הקרבורטור תוך כמה ניסיונות האוטו מניע ואפשר לסוע רגיל בלי שום בעיה.

המכונאי אמר שמשאבת דלק עייפה.

אבל אני רואה בועות אוויר בפילטר דלק , מה עוד יכולה להיות הבעיה?

ואיפה נמצאת המשאבת דלק ובקצרה איך מפרקים ומחברים אותם?

תודה מראש

פורסם

לא הבנתי את הבדיקה עם הבועות שעשית. לדעתי בדיקה נכונה יותר תיהיה ניתוק של צינור הדלק שמגיע מהמיכל (בכניסה למסנן) והפנייה שלו לבקבוק, כדי שתוכל לראות את הזרם שמגיע (או לא מגיע) מהמשאבה.

עוד קצת פרטים בקישור הבא:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=82869

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לא בדקתי כלום פשוט שמתי דלק ישירות בקרבורטור והאוטו הניעה.

אז רציתי לדעת מה פשר הבועות שנכנסות לתוך הפילטר דלק

פורסם

בצע את הבדיקה עם הבקבוק.

נתק את הצינור שנכנס לפילטר, והפנה אותו לבקבוק. בקש ממישהו שיתן סטארטר ובדוק את הזרם שמגיע אל הבקבוק.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הקשב טוב לצביקה פיק, שהוא לא רק מבקר מסעדות מעולה, כתב עתונות מעולה בפוטנצייה, הוא גם יש לו

דם כחול של פזו מחלחל בגופו, ובצע בדיקת הזרמת דלק מכוון המשאבה לקרבורטור, על ידי פרוק הצינור המוביל ממשאבת הדלק לקרבורטור, והפניית הצינור לעבר בקבוק ריק, לאחר שניתקת את החוט ההצתה הראשי המחובר מסליל ההצתה ( קוייל), ווידאת האם המשאבה אכן לא זורקת דלק, או הלחץ הוא כמו יריקה בלבד, עם בועות אוויר, מה שמסתמן מבועות האוויר הנראות במסנן, רק לאחר מכן לפי תוצאות זרימת הדלק, תוכל להחליט, האם אכן יש להחליף משאבת דלק.

טיפ קטן וחשוב: וודא תחילה שיש דלק בטנק, לפחות מעל רבע טנק, אל תסתמך על השעון יתכן והטנק כמעט ריק, הרכב עומד בשפוע, ומשאבת הדלק מספקת אוויר במקום דלק!

דאג לבדוק ולהחליף גם את מסנן הדלק.

ציין האם נתקעת עם הרכב בדרך לביתך, או הרכב הפסיק להניע, בבואך לפתע להתניעו בצהרי יום?!

חזור בכל מקרה לדווח על התוצאות.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

התוצאות:

הלכתי למוסך ואמרתי להם את הבעיה, הם בדקו ואמרו באמת שהמשאבת דלק עייפה אמרו שזה לא משהו רציני ,לקחו לי 86 שקל על משאבה ועוד איזה100 שקל על הרכבה .

עכשיו לפי ההודעות פה למעלה רשום שהמשאבה היא משאבה חשמלית והיא נמצאת בספסל מאחורה.

אז היום אני מוציא את הרכב מהמוסך ומסתכל ורואה שהם בכלל לא החליפו את המשאבה שפה אמרת שנמצאת בספסל מאחורה אלה החליפו משאבת דלק לפי המונח שלהם מקדימה ישר אחרי הפילטר דלק. עכשיו השאלה שלי מזה החלק הזה? כי לפי הקופסה רשום שזאת משאבת דלק ,ושאלתי את המכונאי והוא אמר שאין משאבת דלק בספסל האחורי ומה שהחליפו לי זאת המשאבת דלק

(אני ינסה למצוא תמונה של החלק)

פורסם

אני לא מבין מה מיוחד בזה,האוטו לא מוזרק אין לו משאבה חשמלית יש לו משאבה מכנית שעולה פחות משליש המחיר של משאבה חשמלית שזו משאבה טבולה הנמצאת במיכל הדלק עצמו הספסל האחורי בשבילך.

אז בקיצור יש לך משאבה מכנית

פורסם

אז או שלא הבנת אותי שלא היית ברור.

ידעתי על זה שהמשאבת דלק באוטו שלי נמצאת בספסל מאחורה( שזה הטנק דלק) .אבל אצלי לא החליפו את זה ובכלל אומרים ששם אין משאבה אלה השאבה היא ליד הפילטר דלק ממש קרוב לקרבורטור משאבה קטנה שעושה וואקום .

(אני עדין בתהליכים של מציאת תמונה כדי להראות לכם את מה שהחליפו ואמרו שזאת המשאבת דלק. מי שיכול שיעלה תמונה של מנוע של 205 92 1.4 קרבורטור)

פורסם
התוצאות:

הלכתי למוסך ואמרתי להם את הבעיה, הם בדקו ואמרו באמת שהמשאבת דלק עייפה אמרו שזה לא משהו רציני ,לקחו לי 86 שקל על משאבה ועוד איזה100 שקל על הרכבה .

עכשיו לפי ההודעות פה למעלה רשום שהמשאבה היא משאבה חשמלית והיא נמצאת בספסל מאחורה.

אז היום אני מוציא את הרכב מהמוסך ומסתכל ורואה שהם בכלל לא החליפו את המשאבה שפה אמרת שנמצאת בספסל מאחורה אלה החליפו משאבת דלק לפי המונח שלהם מקדימה ישר אחרי הפילטר דלק. עכשיו השאלה שלי מזה החלק הזה? כי לפי הקופסה רשום שזאת משאבת דלק ,ושאלתי את המכונאי והוא אמר שאין משאבת דלק בספסל האחורי ומה שהחליפו לי זאת המשאבת דלק

(אני ינסה למצוא תמונה של החלק)

תמונה של החלק ולא תזיק, אך אני מוכן להמר שמשאבת דלק ,לא הוחלפה, הדבר היחיד שכנראה הוחלף, הוא מסנן קניסטר, היושב בין משאבת הדלק לקרבורטור , והוא עשוי מפלסטיק, והוא בעל שלוש כניסות, לא קיימת משאבת דלק ב86 שקל, ואם קיימת אני מוכן לקנות כמה משאבות כאלה מהמוסך שלך, ובנוסף מחיר העבודה על ההרכבה יקר במקצת, אלא אם בתמחור העבודה נלקחו מרכיבים נוספים שלא פרטת כגון אבחון שעת עבודה ומרכיבים אחרים.

בשורה התחתונה האם בעייתך נפתרה, והאם נעלמו בועות האוויר במסנן הדלק?

בברכה

צביקה

פורסם

הבעיה נפתרה (מקווה נראה מחר בבוקר) אין יותר בועות, לפי מה שהבאתי מהמכונאי זה שהחליפו משאבת דלק וככה גם רשום על הקופסא של החלק שהם החליפו.

המחיר כזה נמוך זה בגלל שזה חבר של חבר. (גם הפקידה אמרה לי שמשהו לא בסדר עד שאמרתי לה )

אין לי תמונה של שחלק אם תוכל להשיג לי תמונה של המנוע אני יסמן את החלק

בקשר למה שרשמת שזה מסנן קניסטר ויש לו שלוש כניסות אז אני לא ושב שזה זה כי למה שהחליפו יש כניסה אחת של דלק ויצאה ישר לקרבורטור

הדבר הזה שמתיימר להיות משאבת דלק מחובר למנוע. (אני חושב שחייבים תמונה חחח)

פורסם

טוב אני בהספקת תמונות לא מומחה גדול, אין לי מצלמה דיגטלית\ ואינני מומחה להורדת תמונה מהאינטרנט, בוא נמתין למישהו שיספק תמונה של משאבה מכנית,ואתה תספק מחר מידע לגבי בעיתך באם היא נפתרה.

בברכה

צביקה

פורסם

אם משאבת הדלק היא קדמית-מכנית ולא אחורית, והמסנן נמצא בין המשאבה למאייד, וראית בו בועות אוויר, אז כמעט מאה אחוז שהיתה חדירת אוויר לצנרת לפני המשאבה. כשהחליפו לך את המשאבה, גם עברו על אותו חיבור דולף או צינור קרוע, ולכן עכשיו הבועות נעלמו, רק ששילמת סתם על הח' משאבה. אולי יש אפשרות קלושה שחדירת האוויר קרתה במשאבה התקולה עצמה. אם מישהו מהמקצוענים מכיר מקרה כזה, אז שיכתוב, יתכן שאני מאשים סתם.

• תוכן חדש...