Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

205 לא מניע

buggy
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7147 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החשד הוא לצינור קרוע שגרם ליניקת אוויר, כפי שטוען חנן, ולכן היה פה ניסיון להטעיית הלקוח,

אך בהאשמה חמורה כזאת צריך עובדות ולכן יש להשיג צילום של המשאבה החדשה,

ולבדוק את תקינותה של המשאבה הישנה, התקולה כביכול, משהו מסריח כאן, כבר אמרתי?

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

למרות הספקות של חנן וצביקה - למשאבות הללו יש נטייה לקרוע את הדיאפרגמה הפנימית (הן מונעות ע"י מוט דחיף שמקבל את תנועתו מגל הזיזים) - ולשאוב מעט אוויר מבחוץ (עקב כך הספיקה יורדת).

לא מכיר את המחירים - אבל אם זו תחליפית סינית כלשהי - זה ייתכן.

פורסם

כן בדיוק תחלק (למה שאני אחלק ? תחלק אתה !) הזה החליפו לחדש וזה בטוח.

מבחינת מחיר כבר רשמתי למעלה שזה מחיר שעשו בשבילי גם האישה שבקבלה לא הבינה תמחיר (תמחיר נקבע בדרך כלל על פי עלות החומרים, תשומות הייצור, עלות אריזה , הובלה, שיווק ורווח של כל המעורבים במכירה עד להגעה לצרכן. אם האשה לא מבינה בזה, שתלך ללמוד באוניברסיטה) הזה.

בכול זאת הרגע קמתי אני עוד מעט ילך לראות אם האוטו יניע

פורסם

טוב אז הלכתי להניע תאוטו הניע יפה עם קצת צ'וק. החברה של המשאבה היא לא סינית אלה צרפתית לפי מה שרשום על האריזה ושם החברה הוא sofabex (מוכר למישהו? איזה החברה למי שיודע?)

שוב תודה לכול מי שענה ועזר :-)

בתמונה איפה שמצביע החץ האדום, הצינור שמתחבר לקופסא של הפילטר אוויר לא מחובר ושמו לי שם בורג שסותם אותו. אז פתחתי תבורג וראיתי שיש משם יניקה די חזקה שמשפיע על הטורים של המנוע.

מה כדי לעשות? כי אצלי המקום שזה צריך להתחבר נשבר ואני נוסע ככה הרבה זמן (עם הבורג)

מנוע-205.jpg

פורסם
למרות הספקות של חנן וצביקה - למשאבות הללו יש נטייה לקרוע את הדיאפרגמה הפנימית (הן מונעות ע"י מוט דחיף שמקבל את תנועתו מגל הזיזים) - ולשאוב מעט אוויר מבחוץ (עקב כך הספיקה יורדת).

לא מכיר את המחירים - אבל אם זו תחליפית סינית כלשהי - זה ייתכן.[/quote]

שמר ידידי, איני טיפוס חשדן מטבעי, אך הסיפור היה הזוי מתחילתו ועד סופו ולכן , בצינור נשם המוביל לצינור נשם המתחבר למסנן האוויר.

חג אורים שמח

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...