Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7153 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אף אחד לא אומר שהמגבר נחות

בסה"כ אנשים אמרו פה שאנחנו משלמים יותר על השם ולא על המוצר עצמו

וזה אומר שגם הפולס אודיו הוא מגבר טוב ולא שה MAC AUDIO הוא מגבר נחות

התבלבלת קצת

• תגובות 148
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא נכון!

זה לא אותו מוצר!

זה מוצר דומה!

לא התבלבלתי.

אגב מבחינתי ה Z4200 יחסית הוא מגבר נחות. המון כח בעיקר.

אבל כמה איכות כבר מגיע ממגבר שנותן 100 W RMS ל 4 ערוצים ב 1300 שקל.

ברצינות.

פורסם

כרגע כתבת שעל מוצר נחות לא היו כותבים את הכתבה ועכשיו אתה אומר שהוא כן מוצר נחות

אני לא מבין אותך ואני לא יודע אם אתה מבין את עצמך

פורסם

אני לא מבין כאילו נגיד תכננתי לקנות את המגבר מאק אודיו Z4200 ב1300 שקל, עכשיו אני חוסך 800 שקל?

איך החלטתם כל כך מהר וחד משמעית שזה אותו אחד?

אני מבולבל קצת תסבירו לי .

ד''א זאת הוכחה שהמשפט ''הכל אותו ח*א'' נכון ?

206 XS

פורסם

בוא נבהיר ככה.

מק אודיו היא חברה "בינונית" המוצרים שלה רובם "בסדר" וחלקם "טובים".

יש שניים או שלושה שהם מוצרים "טובים מאוד".וזהו.

המק אודיו Z4200 הוא מגבר בסיסי שבעיקר מאוד חזק.

הוא לא היי אנד הוא אפילו לו היי מיד אנד.

הוא לואו מיד אנד וזהו.

הוא נהדר למשתמש המצוי.

הבעיה בשרשור הזה שמק אודיו היא דוגמא(כמו מאגנט למשל או סיגנט ) של חברות שהן ברירת המחדל למוצרים טובים.

הבעיה שבארצנו כמו תמיד יש מי שידאג להוציא לאור את המיץ מהזבל ויקרא לו למשל : פולס אודיו.

לדוגמא בלבד!!!

לקנות מגברים כאלו , רמקולים מהסוגים הנ"ל , רדיו דיסק ב 400 שקל זה לא שווה כלום . זה לא שווה את הדיו שהדפיסו על השטרות ששילמתם איתם. מוצרים כאלו עושים צחוק מהחלטורה(כדברי של הקוף).

למק אודיו ניגשים כאשר אומרים: אין לי כסף לג'נסיס,פוקאל,מורל,פייז,נקמיצ'י,JL AUDIO. עובדה שהמוצרים היקרים שלהם עולים כמו מוצרים הזולים של החברות הנ"ל . יש סיבה לזה.

צריך להבין בסופו של יום אנו מדברים פה על מוזיקה. מוזיקה היא אומנות ויש להעריכה בתנאים מתאימים. כאשר מתעללים בה היא איננה שווה הרבה. כמו שללכת לראות תערוכה במוזיאון עם תנאי תאורה לא נכונים ותמפרטורה ולחות לא מתאימים (שיפגעו בתמונות ,פסלים וכו..) לא שווה הרבה גם כך לשמוע מוזיקה דרך דברים שפוגעים בה.

פורסם

המבחן מהמגזין אומר:

"שלום, אנחנו מפרסמים הרבה במגזין ומספקים חלק משמעותי מהכנסות המגזין. לכן, דיר באלאק אם לא תצא חוות דעת טובה על המגבר. אל תשכחו שאנחנו מותג "גרמני" והמגזין גרמני"

חוות הדעת הזו יכולה להינתן, באותה מידה, גם על ה-CLONE של המגבר הזה.

בתור "נציג SG" בפורום, עול ההוכחה מוטל עליך בכל הקשור להפרחת הטענה שקיים CLONE בחצי מחיר לZ4200. מה שהוצג על ידי תמיר לא ניתן לביטול כלאחר יד וברור שהמגברים דומים באופן קיצוני עד כדי זהים.

גם אם הפולס אודיו המודבר זהה "רק" ב95% זה כבר אומר שיהיה קשה מאוד לזהות ההבדלים בעזרת ציוד בדיקה ובטח ששום משתמש לא יוכל להבדיל.

אם אתה כל כל בטוח שיש שוני מהותי בין המגברים אתה מוזמן להציג ביסוס לטענה שלך. להציג כתבה שמתארת (ומהווה קרוב לודאי פרסומת בתשלום) כמה המגבר איכותי מראה גם עד כמה ה-CLONE מהווה קניה כדאית ולא מבססת שום סיבה לשוני בין המגברים המדוברים.

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם

נציג SG?

הלוואי.

תתקשר לבעלים איציק רביד תשאל אותו אם אני עובד אצלו.

אני לא מתכוון לעשות את זה כי זה לא כזה אכפת לי.

מצדי שכולם ילכו ויקנו אצל דותן מברוקס. אני אשמח הוא בחור מקסים ואיש טוב.

פשוט כל שטות כאן תופסת תאוצה לא נורמלית. העדר במיטבו (אחרי שעות של שמירה במגדל בשכם לומדים הרבה על עדרים).

תסתכל לבד ותראה שהקבלים הראשיים שונים. תסתכל תראה את ההדבקות.

העובדה אומרת גם שאין סיכוי שהמגברים מוציאים 40 WRMS כיוון שכמו שאמרתי כבר אין סיכוי אחרת שהם נתנו תוצאה כמו שנתנו ב EMMA האחרון.

אולי חשבת למשל שברוקס לקחו Z4200 פרקו אותו ושלחו מפרט ל foryou (החברה שמייצרת את המגבר בפועל) וביקשו מגבר כמה שיותר זהה בחצי מחיר?

האם ידעת שעל שטויות כאלו תבעו את ברוקס מ BOSS העולמית?

אם כבר שברוקס יבואו ויסבירו איך זה יכול להיות.

פורסם
לא מדדתי הספקים, אין צורך, הרכיבים זהים והמתח זהה, לא צריך יותר מיזה כדי להבין שזה אותו מגבר.

תמיר

מה צריך עוד להסביר ?

זה אותו מגבר בעטיפה אחרת.

אגב,

כל הזמן טוענים שהJBL הוא בדיוק כמו האינפיניטי ובדיוק כמו המק-אודיו .

מה לקנות ?

מגבר חדש סיני ולא ממותג ב500 ש"ח ?

או להוסיף כסף ולרכוש אינפיניטי משומש/גי.בי.אל משומש בסכום גבוה יותר?!

.

כדאי להבין שאם המגבר הסיני הוא זהה למק-אודיו , אז בהכרח הוא דומה

לJBL ולאינפינטי .

קיים מגבר סיני ,זהה לשלושת הגדולים (JBL,INFINITY,MAC-AUDIO ),ומחירו כ-500 ש"ח .

ZZR

פורסם

לא מידן פה אתה טועה.

הJBL והאינפינטי זהים מהסיבה הפשוטה ששניהם שיכים לאותו תאגיד (הרמן שגם הרמן קרדן בתוכו)

אין שום קשר בין הMAC לJBL . הם לא זהים הם פשוט באותה רמה בערך. מבחינת מחיר וכו'.

HU: JVC KDBT1 AMP:JBL Cs50.4

COMP: MTX RTS652 SUB: Magnat Xpress 1200

פורסם

תסתכל ב amp guts ותראה שהאינפיניטי והג'י בי אל נראים מבפנים אחד לאחד , כמו הסיפור עם ה מק אודיו והפולס. אפילו הזווית המוזרה של הקבלים ליד הספק.

האם זה אומר שהם אותו מגבר?

מסופקני . אולי דומים , שוב, כנראה יש הבדל.

פורסם

שברולט וGMC חולקים או שלפחות חלקו פסי ייצור משותפים

הסוואנה שלהם זה בדיוק אותו הרכב רק עם סמל שונה.

למה כשזה מגיע למגברים לרכב אנשים חושבים אחרת?

טושיבה, טובישי ועוד 1001 ואחד מוצרי מדבקות - הכל מסכים של טושיבה.

טלוויזיה של יונדאי, דייאו וLG - הכל מסכים של LG

זה לא מפתיע בכלל שמגבר מדבקה שהוא בעצם מק אודיו עולה חצי מחיר - כל הכסף כאן הולך בעיקר על מותג ואריזה יפה יותר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
שברולט וGMC חולקים או שלפחות חלקו פסי ייצור משותפים

הסוואנה שלהם זה בדיוק אותו הרכב רק עם סמל שונה.

למה כשזה מגיע למגברים לרכב אנשים חושבים אחרת?

טושיבה, טובישי ועוד 1001 ואחד מוצרי מדבקות - הכל מסכים של טושיבה.

טלוויזיה של יונדאי, דייאו וLG - הכל מסכים של LG

זה לא מפתיע בכלל שמגבר מדבקה שהוא בעצם מק אודיו עולה חצי מחיר - כל הכסף כאן הולך בעיקר על מותג ואריזה יפה יותר.

אריזה יפה זה נחמד לא? :lol:

אני אומר שוב שמישו יעשה לנו מבחן השמעה של שני המגברים (במאק אודיו ופולס אודיו) ורק אחר שיוכח כי המגברים זהים נמשיך להציע לכל החבר'ה החדשים בפורום לקנות פולס אודיו ב- 600 ש"ח ולא מאק אודיו ב- 1000+.. [=

יש הסכמה?

בברכה

מנואל.

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

לקורווין. הJBL והאינפינטי זה אותו מגבר בדיוק!

פה אין עיניין של העתקה. זו אותה חברה!

הרמן זה תאגיד שמאגד בתוכו את אינפינטי JBL והרמן קרדן.

בנוגע לפולס אודיו והמאק.

לפי מה שתמיר אמר זה אותו מגבר . בלי קשר למה שתמיר אמר הפולס תמיד היה סוג של זבל סיני איכותי. גם כשהוא היה פעם BOSS ועכשיו שונה לפולס אודיו. עכשיו אנחנו יודעים למה. כי הוא העתק של המאק אודיו.

מבחן השמעה זה גם משהו שיכול לפתור את העיניין הזה.

בכל מקרה תאומים או לא תאומים הפולס אודיו לכשעצמו הוא מגבר שנותן אחלה תמורה למחיר.

לעומת סיניים אחרים שקצת מפחיד לסמוך עליהם.

HU: JVC KDBT1 AMP:JBL Cs50.4

COMP: MTX RTS652 SUB: Magnat Xpress 1200

פורסם
לקורווין. הJBL והאינפינטי זה אותו מגבר בדיוק!

פה אין עיניין של העתקה. זו אותה חברה!

הרמן זה תאגיד שמאגד בתוכו את אינפינטי JBL והרמן קרדן.

בנוגע לפולס אודיו והמאק.

לפי מה שתמיר אמר זה אותו מגבר . בלי קשר למה שתמיר אמר הפולס תמיד היה סוג של זבל סיני איכותי. גם כשהוא היה פעם BOSS ועכשיו שונה לפולס אודיו. עכשיו אנחנו יודעים למה. כי הוא העתק של המאק אודיו.

מבחן השמעה זה גם משהו שיכול לפתור את העיניין הזה.

בכל מקרה תאומים או לא תאומים הפולס אודיו לכשעצמו הוא מגבר שנותן אחלה תמורה למחיר.

לעומת סיניים אחרים שקצת מפחיד לסמוך עליהם.

שמעת אותו פעם? אם כן, למה הוא היה מחובר?

שמעת פעם מק אודיו?

206 XS

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7153 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...