Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זהירות, חשד לדלק מהול!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7118 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יום שישי האחרון תדלקתי 95 בתחנת דלק דור-חואג'ה, הנמצאת בכביש 443 בין מודיעין לירושלים.

כאשרתי באתי להניע את הרכב למחרת, המנוע התחיל לקרטע ולרעוד בסרק, ובנסיעה הרכב היה חסר כושר סחיבה בכלל.

קרטעתי למוסך, ושם החליטו קודם כל לבדוק את הדלק, מכיוון שמאז התדלוק הרכב עבר 18 ק"מ בלבד.

ה"דלק" התגלה כנוזל כמעט ללא כל גוון ובעל ריח חריף של מדלל ניטרו.

המסקנה: הדלק מהול.

דיווחתי על המקרה גם למשרד התשתיות וכרגע זה נמצא בטיפולם.

Spirit In The Dark

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש לי שאלה בעקבות הנושא. האם אתם חושבים שתחנות שנתפסו במהילת דלק בפרשה האחרונה הן עכשיו כבר לא מוהלות -שכן הם יפחדו להתפס שוב. או שאם תפסו אותם פעם אחת הן תמיד ישארו חשודות ולא תתדלקו שם אף פעם ?

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

לדעתי רוב התחנות לא ימהלו שוב לאחר שיתפסו מפני שהקנסות שמטילים עליהן לא משתלמים בסופו של דבר וחוץ מזה יכול להיות גם שידרשו מהם לסגור את התחנה.

פורסם

לדעתי פשוט צריך להמנע מלתדלק בתחנות "מפוקפקות".

בין אם זה מוהלים סדרתיים, בין אם זה ליד שכם, בין אם זה שייך לדמות "מפוקפקת".............

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם
יש לי שאלה בעקבות הנושא. האם אתם חושבים שתחנות שנתפסו במהילת דלק בפרשה האחרונה הן עכשיו כבר לא מוהלות -שכן הם יפחדו להתפס שוב. או שאם תפסו אותם פעם אחת הן תמיד ישארו חשודות ולא תתדלקו שם אף פעם ?

את התשובה קיבלת למעלה

מסתבר שקנס פעם בשנתיים ומהילה במשך כל השנתיים משתלם להם כלכלית

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

הבעייה היא שאפילו שתי תחנות "פז" בשדרות רוקח (גני התערוכה) נתפסו מוהלות, כך שכבר אי אפשר לדעת ממש...

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
לדעתי רוב התחנות לא ימהלו שוב לאחר שיתפסו מפני שהקנסות שמטילים עליהן לא משתלמים אם הוא היה מוהל פחות ,הוא לא היה נתפס הרבה זמן ,ואז לקנס אין שום משמעות. בסופו של דבר וחוץ מזה יכול להיות גם שידרשו מהם לסגור את התחנה.
לא נראה לי שידרשו לסגור את התחנה , העלות של תחנה מתחילה בלמעלה ממליון וחצי דולר , צריך הרבה כדי שיוכלו סגור לו , וגם אם כן הוא יכול לפתוח תחנה פירטית

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם
כבר תפסו אותם לפני כמה שנים שהם מוהלים דלק.

כנראה הם לא הפסיקו...

פעם ראשונה שאני שומע על זה, ואני מתדלק שם באופן די סדיר.

ברגע שאני אקבל איזושהו תשובה ממינהל הדלק - אדאג לפרסם אותה.

Spirit In The Dark

פורסם
התחנה ברחוב הסדנא שנתפסה בפרשת מהילות הדלק, נתפסה במהילה גם לפני שנה וחצי וזה לא הפריעה להם להמשיך ולמהול. אגב, עכשיו יש שלטים בתחנה שמודיעים שהתחנה עברה לבעלותה של חברת דלק.

באופן עקרוני אני בדעה שצריך להחרים תחנות שמעלו בעבר, וזה לא משנה אם כרגע הן מועלות או לא, בעל התחנה צריך להיענש, ולכן אסור להמשיך לתדלק אצלו ולפרנס אותו.

פורסם

לא סוגרים כלום. באזור שלי יש כמה ספקי נפט וסולר לחימום ביתי. אני חושב שכולם מוהלים. אחד הספקים הכי גדולים פה שייך לתחנת יבור שנתפסה בעבר מוהלת ברמות מוגזמות. גם הפיח בתנור אצלי העיד על זוהמה ו/או מהילה. אבל ניכר שהתחרות היא על מחיר, והפיקוח ברצפה. הנהנים מהמהילה יכולים להיות לא דווקא בעלי התחנה, כי אם מובילים ומחלקים. כבר היו כאלו מקרים.

פורסם

חברה,

הבעיה היא שחלק גדול מהמהילות נעשה ע"י נהגי המיכליות לעיתים רבות ללא ידיעת בעל התחנה.

תעברו לסולר

סעו בביודיזל

ותדעו שאתם מהלתם את הדלק כהלכה

מי שנוסע על

ביודיזל

לא משתולל כל פעם שמחירי הדלק משתנים

• תוכן חדש...