Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

NFS carbon מישהו?

^The_ScorpioN^
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7179 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וואי הרבה שמעתי על המשחק LFS אבל אף פעם לא ידעתי איך קוראים לו.

מאיפה אני "קונה", הרצתי חיפוש ולא מצאתי הרבה. ואם אפשר גם את השם המלא לגירסה תודה.

וכמו שפיתגם סיני עתיק אומר: "אם אין לך משהוא חכם להגיד - תגיד פיתגם סיני עתיק אמר"

פורסם

הבעיה עם LFS היא שאי אפשר לנהוג במכוניות עם הנעה אחורית בלי הגה. וגם הנעה קדמית זה לא משהו. או שאולי רק אני לא מצליח?

ככה גם אני הייתי בהתחלה, אמרתי שזה משחק לא משהו והוא קשה מידי.

אבל כמו בכל דבר בחיים, נסיון!

תחרוש את המשחק, אני מאמין שאחרי איזה שבוע שבועיים כבר לא תהיה לך בעיה.

איתי, שמשחק בLFS כבר שנה+:-D

פורסם

לא מחייב - תזמין את הבוס לשחק גם , הוא לא יתנגד . :D

וברצינות - LFS מהווה משחק ריאלסטי מאוד , תענוג לאלו שחולים על התחום .

ניסיון זו מילת המפתח - לומדים את הגבולות של כל רכב במשך הזמן - כדאי להתחיל בהנעה קדמית פשוטה , ולאט לאט להתקדם לרכבים חזקים יותר .

מומלץ גם מצב TRAINING שתורם הרבה ידע והצלחה במשחק .

כדאי שלא להגזים מדי עם המקלדת בדריפטים וכו' , שכן כל לחיצה על הגז היא פול גז , ואין שלבים בלחיצה , אלא לחיצה מלאה .

LFS ממכר בטירוף , מומלץ מקרב לב !

פורסם
איתי, אתה מצליח רק עם המקלדת?

אני לא חושב שאפשר לקנות הגה ולהביא אותו לעבודה. יש מצב שיפטרו אותי. :?

עם המקלדת?! :|

תעשה שההגה יהיה העכבר, הכפתור השמאלי יהיה הגז, הכפתור הימני ברקס, הכפתור האמצעי הנדברייק, A-העלאת הילוך, Z-הורדת הילוך, S-קלאץ'...

תכייל את הגיר של מכונת הדריפטים

ויאלה, להתאמן!!!

LFSLFS.JPG

LFS DRIFT123.JPG

GEAR222.JPG

פורסם
LFS ממכר בטירוף , מומלץ מקרב לב !

לא רוצה ליהיות נודניק אבל מאיפה אני יכול את המישחק עזרה PLEASE.

וכמו שפיתגם סיני עתיק אומר: "אם אין לך משהוא חכם להגיד - תגיד פיתגם סיני עתיק אמר"

פורסם

תודה.

אבל זאת גירסת הדמו, יש גרסה מלאה איפשהו בזול? (זול = חינם :wink: )

פורסם

NFS זה לא משחק של פוזה ולא של ילדים זה פשוט מאוד ARCADE יש אנשים שלא טובים במשחקי מכוניות וזה פשוט נועד לאותם אנשים

אם אתם רוצים משחקי דריפט אמיתיים לפלייסטיישן 2 חפשו את kaido battle יוצר רק ביפנית המשחק הכי טוב שישחקתי בו כבר הרבה זמן

פורסם

אני חייב לציין שבעקבות השרשור הזה הור..אהמ.. "קניתי" NFS פורשה, ואני נהנה מכל רגע - למרות שזה קצת קורס! :D

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

לא נכון טוני - שווק גם בארה"ב תחת הכותר DRIFT RACER.

בכלליות אני די חולה על GENKI הם עושים משחקי מכוניות לטעמי (דגש - אף אחד מהם לא מיינסטרים! אז לא לצפות לדברים סטנדרטים) החל מהסדרה של INITIAL D (חוץ מהגירסא המזעזעת למחשב) וכלה בTOKYO EXTREME RACER - משחק שאני יכול להעביר מולו ימים על גבי ימים (מוסיקה מדהימה - המון סוגי מכוניות , מירוצים ביזארים לגמרי... בקיצור מצוין - ואחלה הזדמנות לשפר S16 שיש במשחק :) )

הם בסדר היפנים האלו.

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...