Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קילופים בצבע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7201 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם יש לי כמה וכמה קילופים, שרק הולכים וגדלים בצבע אבל רק הלקה לא הצבע עצמו מה האפשרויות יש אפשרות לעשות רק שכבת לקה?

תודה

פורסם

רק הלקה? תמונה תעזור.

בכל מקרה איזה צבע הרכב? תעשה פוליש עדין על המקום ולאחר מכן ווקס.

יש מדריך מצוין בנעוץ שמלמד איך לעשות זאת.

בצלחה!

פורסם

גולף צבע בורדו מטאלי .

עם אני נוגע במקום אני מגדיל את הנזק זה רק מתקלף ומתחת זה צבע מת בלי מטאל

פורסם

לחברים שלום

אין מה לעשות רק לצבוע מחדש!

מריחה של חומרים שומניים עלולים לפגוע בהצמדות הצבע החדש ,לכן אם ברצונך לצבוע בחודשיים הקרובים המנע מחומרי הברקה למיניהם

יגאל

פורסם

שלי זה לא קרוב למה שיש בתמונה זה לא ניראה ככה זה פשוט לקה שמתקלפת ניראה לי או ממשהו כזה אין לי את שיש בתמונה שלי מתקלף ממש בקלילות

פורסם

אני לא מתכוון למרוח חומרים כמו ווקס או פוליש..

אני מחכה שיתקלף עד הסוף שנדע מאיפה להתחיל.

החשש שלי בצביעה של הגג, זה שאחרי זה גם חלקים אחרים יתחילו להתקלף, אז עדיף לעשות הכל יחד לא?

ול-BABI - גם שלי בהתחלה היה קילוף קטנטן, ותראה לאן זה התפשט.. זאת עוד תמונה מלפני כמה חודשים, עכשיו הגג יותר מקולף כמעט ולא נשארה לקה , לא יודע אם לחייך או לבכות.

פורסם

לי זה היה במכסה מנוע וצבעתי מכסה מנו כי זה ממש הציק לי פיתאום על הכנף האחרוית זה התחיל ממשששש לגדולועל הדלתות זה בקטנה אני לא יודע גם מה לעשות זה משגע אותי ומבלבל אותי מה לעשות בנוגע לזה

פורסם

על מנת לעצור את הדברים הללו, צריך למרוח ווקס בתדירות גבוהה ולא בטוח שזה ימנע את זה.

תטפלו בחלקים האחרים מרחו ווקס אחת לכמה חודשיים והבעיה תיפטר.

פורסם

אם תקרא פעם הוראות שרשומות על ווקס תראה דברים מעניינים, כמו למשל שאין למרוח ווקס על איזור שכבר פגוע, וכו..

ווקס הוא אכן לשמור על הצבע שהוא חדש, אבל שהצבע ניזוק אין מה לעשות חוץ מלצבוע מחדש

פורסם

שטויות, בפג'ו של חבר שני הכנפיים הקדמיות התחילו לפתח "פטריות" בצבע וחלק התפתח במכסה מנוע וזה גבר עם הזמן.

הוא משתמש בווקס לעיטים תכופות והדבר עצר את זה.

אם תקרא פעם הוראות שרשומות על ווקס תראה דברים מעניינים, כמו למשל שאין למרוח ווקס על איזור שכבר פגוע, וכו..

ווקס הוא אכן לשמור על הצבע שהוא חדש, אבל שהצבע ניזוק אין מה לעשות חוץ מלצבוע מחדש

פורסם

אלה לא פטריות, אלא קילוף של הלכה.

חבל לבזבז כסף על ווקס/פוליש (אפשר למרוח אותו על שאר האוטו, אם רוצים).

הפתרון היחיד - צביעה מחדש.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

עשה סשן של תמונות "לפני", גש לפחח שיצבע מחדש את הגג, בדרך חזרה עצור בחנות הרכב וקנה בקבוק ווקס איכותי, צלם סשן של תמונות אחרי.

ויפה שעה אחת קודם.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...