Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פונטו 97 - בעיות גיר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7160 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

כבר הרבה זמן שקשה לשלב הילוכים בפונטו שלי(לא קשה שבירת ידיים, אבל לא נכנסים חלק כמו במכוניות אחרות שנהגתי). לעיתים רחוקות מאוד(מאוד!), ההילוך השני מסרב להשתלב ואני מחזיר לניוטרל ומשלב שוב. כמו כן לפעמים כשאני משלב לרברס, ישנו רעש של גריסה וההילוך לא נכנס ממש כאילו לא לחצתי על הקלאץ' כלל(אבל זה באמת קורה לעתים רחוקות). אני יודע שזה נשמע רע, אבל רוב הזמן חוץ מזה שההילוכים לא משתלבים חלק הכל בסדר והאוטו נוסע טוב.

מה יכולה להיות הבעיה?

תודה מראש:smile:

פורסם

גם מתי החלפת בפעם האחרונה שמן גיר?

אם מזמן אז גש לחנות חלקי החילוף הקרובה, קנה שמן גיר איכותי ומתאים וגש לבעל מקצוע להחליף.

בחורף, בעיקר בתחילת הנסיעה השמן קר יותר ולכן קשה להעביר הילוכים, על אחת כמה וכמה אם השמן לא הוחלף תקופה ארוכה, ואיבד את תכונותיו.

לגבי החריקה ברוורס: שלב את הרוורס כשאתה בעמידה מוחלטת ולא בדירדור.. אולי זה יעזור.

תבדוק גם שהקלאץ' מפריד כמו שצריך, ושהשטיח לא מפריע למהלך הדוושה.

פורסם

הקלאץ' מפריד היטב אני לא חושב שזוהי הבעיה.

ייתכן שהגיע הזמן להחליף שמן גיר.

תודה רבה על התגובות רציתי חוות דעת רצינית לפני שאני נוסע מחר למוסך.

אעדכן בתוצאות, ערב טוב.

• תוכן חדש...