Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7191 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביום שני יש לי טסט ואני מקווה לעבור.. גם אם לא אז בכל זאת מתישהו נעבור ואני מעוניין לרכוש מערכת שמע לאוטו שיהיה שלי בשיתוף עם אמא .פאסאט מודל 2002.

אז ככה. יש משהו כמו 5000 שקלים בתקציב והרעיון הוא רמקולים מגבר והד יוניט (ללא סאב וופר).

יש לי ידע די בסיסי במערכות הגברה.ברור לי שרמקולים ב400 שקל של פיוניר ומגבר ב800 יכול לפוצץ את האוטו במוסיקה חזקה אך לא איכותית עם עיוותים מפה ועד הודעה חדשה.אני לא מעוניין בדבר כזה או דומה לו,אני מעוניין שמערכת איכותית (לא להגזים במחיר..) שתיתן עוצמות גבוהות ואיכויות גבוהות עד 5000 ש"ח.

עד היום פשפשתי לי באתר ZAP והצלחתי להבין פחות מדיי לידע הבסיסי שצריך לרכישת מערכת שלמה לאוטו...

אני לא מבין אם אפשר לקנות סט קומפוננט (2 רמקולים לדלת ו2 טווטרים קדמיים) + 2 9X6 אחוריים + מגבר חזק מספיק כדי להחזיק את החבר'ה ובכך מסתיים לו התעלול,אני צריך קצת עזרה והכוונה,אז תודה לכולם..ויאאלה להתחיל להציף במידה :)

ד"א , לא להגיד לי לרוץ לנושאים הדבוקים ולהריץ חיפושים כי עשיתי זאת כבר ועדיין לא ענו לי על מה שאני צריך.. אז תהיו נחמדים !!

פורסם

יש לי חבר מהעבודה שהתקין גם מערכת בפאסאט לא מזמן , אני יתן לך את המפרט שלו-

HU- Panasonic CQ-C5310U

Component Front- Morel Dotech MKII 6

Component Rear- Morel Pulse 6

Amplifier- JBL GTO75.4

זה עלה לו 4500ש"ח כולל התקנה וחיווט איכותי

הרדיו דיסק נוח מאוד ונשמע מצויין,הקומבינציה של המורלים הולכת טוב מאוד ביחד והמגבר מחזיק הכל כמו שצריך

לא חושב שאפשר להרכיב משהו יותר טוב בתקציב הזה

E34 1995 BMW 540I M-SPORT WHITE

2001 SUZUKI GSX-R750 BLACK CUSTOM PAINT

פורסם

cold-sorrow

חשוב מאוד שלפני הרכישה אתה תשמע את הרמקולים/קומפוננט.

לא קונים רמקול בלי לשמוע אותו.

ניב

לא חותם

פורסם

לא הבנתי למה אתה רוצה מערכת חזקה אבל לא רוצה סאב? חבל מאוד אפילו.. או שאולי בעתיד אתה חושב להשקיעה על סאב ומונו רציניים כשיהיה התקציב הדרוש?

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

אני מניח שאמא מאוד לא אוהבת שהמערכת צורחת.

אם אתה אוהב את סגנון הצליל הרגוע - כרגיל - בוא נלך קצת עם העדר ונאמר את מילת הקסם "מורל"

אתה חייב לשמוע את הרמקולים לפני שאתה רוכש אותם כיוון שהאוזן שלך מחליטה - רצוי במקרה כזה שתעשה זאת ביחד עם אמא בכדי שתהיה הבנה ביניכם לגבי מה נכנס לרכב ומה לא!

הייתי ממליץ לך על סט קדמי של מורל דוטק mkII - והייתי ממליץ לך בחום לשדרג את הטוויטרים שלו לMT-22 שכן עם הטוויטרים המקוריים של הסט הזה דווחו הרבה בעיות של שריפת הטוויטר בייחוד כשמדובר בשילוב של הסט הזה עם המגבר של JBL הgto75.4

הסט הקדמי בערך 1600 שקל אחרי השדרוג של הטוויטרים.

HU - אל תשקיע מעבר ל2500 ש"ח - במקרה שלך הייתי מציע לך לבדוק דגמים של פיוניר או פנסוניק בסביבות ה1500 ש"ח פלוס מינוס, זה יעשה את העבודה בצורה נהדרת - מכשירים של פיוניר ושל פנסוניק הם גם מאוד ידידותיים למשתמש - ואת זה אני אומר בגלל - אמא.

מגבר - חוזר כאן לנושא הרגוע, בכדי שהמערכת לא תצעק עד השמיים הייתי ממליץ לך ללכת על מגבר רגוע יחסית בהספק של 50*4 עד 65*4 גג

כאן אני יכול לתת לך המלצה טובה - המגבר שמותקן אצלי ברכב - קלריון apx-4240 - מגבר זול מאוד יחסית למותג שהוא נושא את שמו ועושה עבודה יפיהפיה

המגבר - 1000 ש"ח

עד עכשיו 1500 לHU

1600 לסט קדמי

1000 למגבר

כלומר 4100

מה שמשאיר לך 900 שקל לאחוריים ולהתקנה + חיווט שזה די והותר.

אחוריים - גם הייתי ממליץ לך על מוראל פולס 6*9 או משהו פשוט של סאונדסטרים בסביבות ה500 ש"ח משאיר לך עוד 400 שקל להתקנה וחיווט שזה מספיק עד הגג לכזאת התקנה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הייתי הולך על אלה הם נראים טוב אבל אני ארצה לשמוע אותם לפני הקנייה כמובן.

Component Front- Morel Dotech MKII 6 (החלפה של טווטרים לMT22..)

עכשיו יש לי כמה ספקות ושאלות...

נראה לי שמגבר 400 WATT הוא קצת חלש מדיי לרמקולים האלו... אחי אני כן רוצה שהמערכת תצעק..כשאמא באוטו שתעשה מה בא לה שתשים על נמוך זה לא קריטי בכלל וזה לא שיקול.

כשאני אנהג אני ארצה מערכת רעשנית ואיכותית ככה שיש משהו עדיף על הקלריון ??

לא אכפת לי להוריד קצת מהHU ולהוסיף למגבר..!!

תגובות :)

פורסם

המורלים שתקח אכן חזקים בשביל מגבר כמו קלריון שמוציא 60 RMS לכל ערוץ.

אם אתה רוצה מגבר איכותי וחזק הוא יעלה בהתאם.

אתה יכול לנסות להשיג יד שניה זאת תהיה התמורה הכי טובה.

בהצלחה :-)

פורסם
.

כשאני אנהג אני ארצה מערכת רעשנית ואיכותית ככה שיש משהו עדיף על הקלריון ??

תגובות :)

בקצב כזה תוך זמן קצר גם לא תהיה לך מערכת באוטו.

עדיף, יותר נכון , מומלץ לא לעשות יותר מידי רעש עם המערכת.

לילה טוב.

ניב

לא חותם

פורסם

"דווחו הרבה בעיות של שריפת הטוויטר בייחוד כשמדובר בשילוב של הסט הזה עם המגבר של JBL הgto75.4 "

הבעיות נבעו מכיוון לא נכון (וכמובן חוט מקשר לסליל שהיה דק מאוד)

היום הסטים החדשים כוללים טוויטר שונה עם מובילים עבים יותר (STUPIDPROOF)

צעקנות אל תחפש במורל

חפש הרץ סאונד סטרים פוקל JBL קיקר וכו'

פורסם

חשבתי על קיקר אחוריים 9X6 ... שווה במקום המורל ??

וקומפוננט קידמי אני דיי סגור על המורל דוטק..הצעות אחרות יותר טובות ?!

בקשר למגבר... כמה וואט אני צריך בשביל

Component Front- Morel Dotech MKII 6

להחליף את הטווטרים של הדוטק לMK22 ??

ואני רוצה מגבר שינצל את כל הרמקולים...עזבו את אמא :)

פורסם

המגבר שהמלצתי לך עליו יהיה מספיק חזק למרות מה שכולם אומרים כאן. אבל אם אתה רוצה מגבר יותר חזק שווה לך להביא את הJBL המדובר... אבל המלצה חמה אם אתה עושה את זה - תדאג שהטוויטרים יהיו משודרגים.

לגבי אחוריים - בגלל שאתה לא רוצה סאב - אתה חייב 6*9 מאחורה בשביל שיהיה לך באס נורמלי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

eran.fridman

אתה מתכוון לJBL ??

והד יוניט = רדיו דיסק.

בקיצור, ההודעה שלך לא ממש מובנת. (או שזה רק אני?)

לא חותם

פורסם

זה לא רק אתה...גם אני לא כל כך הבנתי !

בכל מקרה! החלטתי באופן כמעט סופי אחריי התייעצויות בכמה מקומות ועם חבר'ה שמבינים עניין ללכת על הסט של המורל.. 6X9 pulse אחוריים , קומפוננט דוטק MK2 ולהחליף לו את הטוויטרים לMT22 שהמגבר לא ישרוף להם את האמא!!

עכשיו אני עדיין לא סגור על מגבר..

ההספק של האחוריים והקומפוננט הוא 150 ו120 בהתאמה (RMS) והשאלה שלי היא כזאת , מגבר 1000 WATT של JBL , המגבר המדובר פה בהודעות(GTO...) 4 ערוצים חזק מספיק בשביל המערכת הזו ? כי מצויין שהוא 4X100 וואט RMS... עזרהההה בבקשה..

עוד שאלה.. למה עדיף הJBL שהוא הרבה יותר יקר מהלנזר למשל ?? הלנזר מספק יותר וואט ועולה כמעט חצי...

וד"א,מחר הטסט ! wish me luck !!

פורסם
נערך

מילא לפרסם את עצמך בפורום(מה שאסור בצורה מוחלטת).

אבל לפחות אל תבזה את עצמך בכך שאין לך מושג ולו הקלוש שבקלושים על הנושא של אודיו לרכב.

לקבל עזרה מבחור שלא יודע איך קוראים לחברה שהוא מפרסם אותה זה כמו ללכת לאורולוג עם כאבי שיניים.

זה JBL ולא GBL!.

under construction..

• תוכן חדש...