Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7190 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

אנחנו זוג צעיר, ומחפשים רכב "משפחתי קטן". חשוב לנו שיהיה אמין וזול לאחזקה.

לא חשובה לנו איכות הנסיעה ונוחות מיוחדת (אנו עכשיו עם גולף 91).

הרכב יסע יום יום נסיעה עירונית והרבה נסיעות בין עירוניות בסופ"ש.

אנו מחפשים רכב שיחזיק כמה שנים בלי להתפרק, כך שלא חשובה לנו במיוחד הסחירות (עד שנמכור הוא כבר לא יהיה שווה הרבה).

מעדיפים ידני, וגם 5 דלתות - אבל את שניהם קשה למצוא.

אנו יכולים להוציא 35K-45K.

למרות הביקורות כאן בפורום, די התקבענו על יונדאי אקסנט 2000 - בשל האמינות והמחיר (למרות צריכת הדלק), אבל אנחנו פתוחים גם לסובארו אימפרזה, מזדה לנטיס או סוזוקי בלאנו ( כולן משנתונים נמוכים יותר -98-99).

על הפרק עומדת כרגע יונדאי אקסנט 2000, אוטו', 150000 ק"מ, יד 3. 4 דלתות.

החסרונות - הק"מ והיד. (רוב הק"מ סביר להניח מחוץ לעיר - מדובר ברכב "צפוני").

היתרונות - אנו מכירים את בעל הרכב הנוכחי (יכולים להיות בטוחים שאינו סוחר ושהרכב לא עושה

בעיות). יודעים איפה הרכב מטופל. בדיקה סבירה (גם ע"י המוסכניק שלנו - צריך כיוון

פרונט).

המחיר - 35K לעומת 41K מחירון.

אנו קצרים בזמן. ומתלבטים בין לקחת את הרכב לבין להמשיך לחפש רכב עם קילומטראז' ויד נמוכים יותר (אנו יודעים שיונדאי זה לא נדיר, אבל בכל זאת דורש זמן ונסיעות - ההיצע בירושלים לא משהו).

עד כמה 150K זה נורא? מתי הרכב יתחיל לבלות הרבה במוסך? עד כמה משמעותית היד?

לקחת את האוטו או להמשיך לחפש?

נשמח לחוות דעת יותר מיקצועית משלנו..

תודה,

אור ומאיה

mayan

פורסם

אם הרכב מטופל ואכן ביצע רוב נסיעותיו בבין-עירוני, אין משמועת לקילומטראז'.

וודאו ביצוע טיפולים בהתאם להמלצות היצרן ונראה שהרכב יתאים לדרישותיכם.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

רכב רע מאוד, למזלי הוא רכב שני בבית ורק אישתי נוהגת בו..

מהמעט שאני ביליתי בו , אני יכול להגיד שמדובר על הבסיס שבבסיסי, רכב טוב הכוונה ברורה.

נסה לחפש סיטרואן קסארה, אם תמצא ידינית תוכל למצוא מודל 03 ב 45 אלף ש"ח.

עדיף מכל הבחינות על האקסנט, ועם גיר ידני הרכב יהי אמין מאוד.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

ברשימה שציינת (בעצם, בכל רשימה) הבאלנו והאקסנט הן הנחותות ביותר.

בענין הנסועה של הרכב הספיציפי (150K ק"מ) - היא מעט גבוהה יחסית לשנתון, אבל אם הרכב מטופל ומתוחזק (לפי בדיקה מקצועית) לא אמורה להיות בעיה מיוחדת.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אם זה היה אימפריזה, אז גם 200 אלף זה לא נורא, אבל לי היה נסיון זוועתי עם יונדאי (אלנטרה) - החל מ 105,000 ק"מ היה צריך כל שבוע מוסך.

באופן אישי לא ממליץ לכם ללכת על יונדאי בעקבות הצרות שעברו עלי (במשך 25 אלף ק"מ שילמתי מעל 20 אלף ש"ח תיקונים במוסך מורשה יונדאי וכאשר ניסיתי למכור התקשרו פעם בשלושה ימים בפרסום בידיעות אחרונות)

פורסם

אחרי כמה יונדאי בחברה שלי, אני יכול לספר לך שהן לא זולות לאחזקה כמו שנדמה. אחרי כמה שנים זה מתחיל בצרור של תקלות לא זולות. החלפים יקרים, אולי כי היבואן מתעסק גם עם רכבי יוקרה ויש לו בלגאן במק"טים...

וחוצמזה גם אם מספר הקילומטרים זה לא הכל, יהיה לך כמעט בלתי אפשרי למכור בהמשך. רק כדאי שתדע. כולם יירתעו מהרכב בדיוק כמו שאתה נרתע עכשיו. ואם כבר יונדאי, אז לנטרה 99-00 עדיפה בהרבה מבחינת הרכב עצמו, ופופולרית פחות בשוק. סתם ככה.

פורסם
שלום לכולם!

אנחנו זוג צעיר, ומחפשים רכב "משפחתי קטן". חשוב לנו שיהיה אמין וזול לאחזקה. -> מבחינה עקרונית אקסנט באמת מתאימה לדרישות שלכם, אפילו שאותי הרכב הזה מחליא (באמת, לא בצחוק ולא בכאילו. ליטרלי), ולכן לא אציע דברים אחרים.

...

החסרונות - הק"מ והיד. (רוב הק"מ סביר להניח מחוץ לעיר - מדובר ברכב "צפוני"). -> היד לא בעייתית כלל ביחס לשנתון, לדעתי. הק"מ כן. אני מכיר מקרוב שתי אקסנט, משנת 2001 ומשנת 1997, אין להן בעיות כלל (למעט רדיאטר שהוחלף ברכב משנת 1997) אבל לאף אחת אין כזה ק"מ. מה שכתבו לכם למעלה זה נכון - בעיקרון רכב מטופל יכול להמשיך ולנסוע, אבל עדיף רכב מטופל שנסע 100K ולא 150K, מה גם שהדיעות לעיל בקשר לאמינות הרכב חלוקות.

......

לקחת את האוטו או להמשיך לחפש? -> הייתי ממשיך לחפש, אבל אם אתם לחוצים בזמן אז תמיד לחץ הזמן משפיע על שיקול הרכישה, לא?

נשמח לחוות דעת יותר מיקצועית משלנו..

תודה,

אור ומאיה

-> בהצלחה בכל מקרה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אני לא חושב שהאוטו לא אמין כפי שעושים ממנו. אני כן חושב שלעיתים טיפול במוסך מורשה לא מצביע על טיפול ראוי כפי שנהוג לחשוב ולצפות, ובצדק.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...