Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7203 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וואו, תודה על המחמאות :oops:.

ובקשר לניתוח שלך, אני מסכים בהחלט. אני באמת נוטה להיות אגרסיבי מדי ורחוק מאוד מלנהוג חלק.

יכול להיות שנהיגה כזאת יכולה להביא אותך רק עד לנקודה מסויימת (שאולי הגעתי אליה) ולא יותר ואולי גם ב"סגנון" הזה אפשר עם ליטוש לשפר.

לא יודע אבל אדם (מסלולים) כל פעם מבאס אותי כשהוא עולה לסיבוב על הקליאו אחרי שאני עשיתי כמה מקצים ובנסיעה מאוד רגועה וחלקה מוריד לי איזה שתי שניות מהזמן. הוא אשכרה נראה לי כאילו הוא נוסע באיזי ורוצה לשמור לי על הרכב ובסוף עושה תוצאה טובה יותר (או שסתם הם עובדים עליי במדידות בשביל לאתגר אותי :wink:).

בקיצור, אני מאוד מסכים עם הגישה ואין לי ספק שהאוטו כמו שהוא היום יכול לתת יותר ואני לא מיציתי אותו (נניח 2 שניות בג'ימקאנה ממוצעת). זאת בדרך כלל הגישה שלי ואני לא נוטה לשחק יותר מדי עם שיפורים ומעדיף להשקיע בשיפור היכולות שלי כנהג אבל חשבתי לעזור לעצמי קצת. גם אולי בקצת התאמה של הרכב לסגנון שלי ויותר בזה שפשוט האוטו ישופר ויוכל לתת יותר ואיתו גם אני קצת (נניח 3 שניות בג'ימקאנה ואז חלק מההפרש הזה יבוא לידי ביטוי גם ב-90% מיצוי שלי היום).

עומר, פתאום אני קולט שההודעה שלך כמעט משכנעת אותי לא לשפר וזה במקרה תואם את האינטרסים שלך...חשוד מאוד :lol:

ניב ("ג'אנטים טועמים" :lol:), אתה בטוח שאתה 4X100 ? כי בזמנו הצעתי לך ג'אנטים של פיז'ו עם 4X108 ואמרת שזה בול מתאים לך. אם אתה באמת כמוני אז אני אשמח לנסות.

ניר

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לי יש שאלה אחרת.

למה לא לקחת רכב כמו AX או 106 או סקסו או משהו בסגנון , לשפר אותה ברמות שהיא לא כלכך תתאים לכביש אבל לג'ימקאנה כן ולהתחרות איתה.

שם היכולת לשחק עם ה SETUP תהיה עצומה ואני מאמין שגם התוצאות.

אני יודע שיש איזה בחור עם 106 שעשה את זה ומוציא תוצאות טובות מאוד .

אולי זה יהיה קצת יותר יקר אבל בטח לא פחות כיף , מה גם שההתעסקות הזו עם האוטו תהיה מהנה גם היא.

אפשר, בשביל להוזיל עלויות לעשות את זה מס' אנשים ביחד ולהשתתף בהוצאות.

פורסם

ניר, ציטוט ממייל ישן שלך:

ה-195/55/15 זה משהו שמעלה אבק אצלי במחסן אז הם זמינים. זוג מישלין אקסלטו וזוג sp9000 גמורים ביותר (במונחים שלי, לא שלך, זאת אומרת שלא הגעתי לשום ברזל J).

הם כרגע מולבשים על ג'אנט מגנזיום של 100X4, זה מתאים לך במקרה ? אפשר לחסוך הרכבה (חוץ מזה הגיע הזמן שאני אמכור את הג'אנט הזה, הוא כבר לא מתאים לי (נשאר לי מהאוטו הקודם)).

והתשובה שלי:

100*4 זה בדיוק ! המידה שלי :-)

אז כנראה שבשיחה ההיא התבלבלת, או שעכשיו.

אז הגאנטים מתאימים וכנראה שבקרוב נוכל לבדוק את השינוי ואז תדע יותר.

למען האמת אני חושב שהצמיגים שלי נתנו לך רק חצי תשובה. אתה תגדיל במידה אחת בלבד. כמו כן הכוח יפחת במקצת. המידה שאני הצעתי תגדיל בשני מידות את הרוחב ללא השפעה על רדיוס הגלגל...

נדסקס על הפרטים בפלא...

ושלומי, לבנות רכב במיוחד לגימקנה זה הגדלה רצינית של העלויות במקרה שלנו. תחשוב שרק ביטוח חובה לרכב (חייבים כדי להשתתף בגימקנות) ורישוי כבר עולים 3-4 אלף ש"ח. וזה בלי לכלול טיפולים ועלויות שיפור.

זה היה יכול לעבוד למישהו שנוסע ביום יום ברכב ליסינג ורק מדי פעם לוקח את רכב הספורט שלו.

כיוון שאני וגם ניר נוסעים כל הזמן ברכב הספורט זה פשוט חסר טעם להחזיק עוד רכב רק לגימקנות.

חוץ מזה. לא הייתי עושה גימקנות על הנעה קדמית. פשוט לא כיף.

פורסם

חוץ מזה. לא הייתי עושה גימקנות על הנעה קדמית. פשוט לא כיף.

אתקן אותך, רכב הנעה קידמית בכלל לא כייף :-(

ממשיך לסבול בשקט :cry:

הפולני

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם

שלומי, לבנות רכב לג'ימקאנה נראה לי קצת התפרעות במיוחד אם יש לך כבר רכב ספורט ליום-יום וזה ממש רכב שמיועד אך ורק לג'ימקאנות.

גם הבחור שאתה מדבר עליו לא מחזיק עוד רכב ספורט וזה עדיין רכב ה-fun מבחינתו גם לכביש.

חוץ מזה, כולה ג'ימקאנה, אם כבר אתה קונה רכב נפרד ומשקיע להכין אותו אז הייתי כבר הולך לראלי בלי שום צל של ספק (אני יודע, עלויות קצת יותר גבוהות אבל גם ההנאה).

ניב, מה אתה חושף מיילים פרטיים בינינו ? :-x מה השלב הבא, תפרסם את התמונות ששלחתי לך ב-icq ? אה, אני מדבר על תמונות של האוטו :oops:.

וצודק, יצאתי טמבל (בפעם הראשונה). הסט שיש לי הוא של פיז'ו עם 4X108. לרנו ולמזדה יש pcd זהה של 4X100.

זה אמנם לא המידה המדוייקת אבל יכול לתת לי הערכה מסקרנת. תכל'ס חשבתי על 205/50/15 ואז דווקא מדובר באותו רוחב.

לא משנה, נדבר על זה כבר בפלא.

דובי, לא בקרוב (לא שאני יודע לפחות). סתם מדברים, אולי דברים יקרו פתאום 8-).

ניר

פורסם

אם הייתי יודע שככה יהיו 50 מ"מ על הרכב, אני מאמין שהייתי הולך אפילו על הנמכה של 70 מ"מ.

GT-STI בשביל הפאן(נמכרה :( ).

ktm 690 smc ליום יום ולחסכון בדלק :)

פורסם

האמת שדיברתי עם החברה מקוני על הנמכה הם אמרו לי שהבולמים המקוריים יכולים להיות מונמכים ב 35 מ"מ בלבד ללא פגיעה בבולם, שלך מיועדים להנמכה גדולה יותר או שאלו הקוני המקוצרים??

פורסם

היו לי למיאטה סט קוני וקניתי קוויל אובר שיכולים להנמיך עד 60 מ"מ.

שדיברתי עם יבואני קוני הם אמרו שהסט קוני הרגיל יכול להיות מונמך עד 35 מ"מ. מעבר לכך תתכן פגיעה וסגירת מתלה. יש קוני מקוצרים שנועדו להנמכה והם יכולים להיות מונמכים עד 45 מ"מ.

השאלה היא אם יש לך קוני רגילים או מקוצרים והאם הנמכה של 50 מ"מ בריאה להם ולא יכולה לפגוע בבולמים???

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם

הבנתי למה אתה מתכוון אך עדיין אין לי מושג מה יש לי.

יש לציין אבל שאף פעם לא נסגר הבולם,גם בכביש משובש לא.

GT-STI בשביל הפאן(נמכרה :( ).

ktm 690 smc ליום יום ולחסכון בדלק :)

• תוכן חדש...