Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7211 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פיאט טמפרה SLX שנת 95, 1600 ידנית - עלתה בזמנו להורי כ-75,000 ש"ח (נקנתה מהסוכנות).

עריכה:

מישהו יודע מה היה המחיר של פיאסטה Mk2 בזמנו?

אני מדבר על כמה מחירים לדגמי הC, הCL, והS (האם הייתה גם גיאה?)

מאזדה 6 06' ופורד פיאסטה 89 ללוחמה עירונית.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מאנשים שהיו בעלי אמריקאיות כמו אנני, שמעתי שבגלל מחירה הגבוהה מאוד, הבחירה הייתה או לקנות אמריקאית או לקנות בית (!)

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם
יש לי מרצדס 280 אל אי אס שנת 1978 רציתי לדעת כמה היא עלתה בזמנו וכמה היא שווה כעת
כיום היא יכולה לעלות בסביבות ה30K. כאחד שיש לו אחת במשפחה מאז שנת 76, ושנהג בה כרכב ראשון במשך שנתיים, אני אגיד לך לא לחשוב אפילו על למכור אותה! זה קלאסיקה עתידית מטורפת!

(אני לא יודע כמה היא עלתה חדשה, כי קנו אותה בצ'ילה)

אה, כן, סקודה פורמן עלתה 45000 בשנת 94. (מצטער שאני מזכיר את השם סקודה)

פורסם

איך לא הזכירו את הלהיט הענק של שנת 1994- דייהו רייסר - מכונית פרטית קוריאנית הראשונה בארץ - 49.990 ש"ח .

כתבתי - קוריאנית פרטית ראשונה , כי לפניה שווק טנדר קיא צרס (CERES) , שעד לפני כמה שנים שימש את מ"צ.

פורסם

בשנת 1993 רכשנו פיאט אונו:

מנוע פייר 1000

מזגן רסקור

5 דלתות .

מחיר 29999 ש"ח+תוספת 400 ש"ח ל5 דלתות.

המחיר היה מחיר מבצע של חבר.

המכונית נמצאת ברשותנו גם כיום, ומשרתת אותנן נאמנה . (עברה אתמול טסט ללא אף ריג'קט-חוץ מקומבינה ידועה-להחליף פסים זוהרים-לא הסכמתי וירדו מזה.....).

מייסד מועדון החמש - בעל מרצדס 170v ליומן השיפוץ

• תוכן חדש...