Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית ג'ימי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7196 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מומלץ בכלל...

לחבר שלי היה משהו דומה השקיע השקיע ובסוף שקע...

לא אמין , שותה דלק בטירוף ,וחלקים יקרים.

רעיון יפה , אבל יקר

ולכל החוטאים - רבותי נתראה בגיהינום.

:evil::evil::evil:

פורסם

בשנת 90 המנועים גדלו ל4.3 ליטר, ככה שאם אתה חייב ג'ימי שנת 90, תמצא אחד עם המנוע הגדול יותר.

שווה לך אולי גם לחפש אחד 2X4 עקב עלויות אחזקה זולות יותר, יש הרבה, ויש אפילו אחת שמנסה כבר שנה שלמה למכור ביד2 וכבר ירדה ל13 אלף שקל.

פורסם

יש כמה שמורות שצצות מדי פעם.

אין לי ניסיון אישי עם ה-2.8L, אך לדעתי יש עדיפות ברורה ל-4.3L.

מדוע אתה מתעקש על ה-2.8L, שיכול להוות פשרה ולא יותר? החלקים שלו נדירים יותר, הוא לא חסכוני יותר והוא חלש יותר.

dirty old man

need love too

פורסם

ג'ימי קטן מודל 90, עם מנוע חלש ועלוב, ואפילו לו 4X4... אני לא רואה שום דבר טוב ברכב כזה. אתה תוציא המון כסף על המון דלק בשביל להזיז קוביה גדולה ומכוערת מפה לשם, לאט. אני לא הייתי נוגע גם בחינם. אני מנחש שאתה מחפש תחבורה בסיסית וזולה? תמצא מכונית מיני הכי חדשה שנכנסת בתקציב שלך. אם אתה מחפש ג'יפ, זה עניין אחר, וגם הוא לא כולל ג'ימי 2X4 כאחת האפשרויות.

Jeepolog.com

• תוכן חדש...