Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7225 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרגע חזרתי מהבילוי הקבוע באבו גוש (למי שמכיר יש שם חומוס טוב) אחרי חמש דקות נסיעה אפילו פחות אחרי שעליתי את העלייה לכיוון מבשרת שלאחריה מגיעה ירידה, קרתה שם תאונת אופנוע קטלנית שבה נהרג האופנוען.

הסיפור הוא שכנראה הוא נסע עם עוד 2 3 חברים (לא נראה לי למטרת רייס או משהו בסגנון) ובהשתלבות של שלושת הנתיבים לשני נתיבים הוא התנגש בפיז'ו 306 שגמרה את חייו וזרקה אותו אל המשך הירידה.

מספר התאונות שקורות בכביש הזה רק עולה, נמאס כבר!

ת.נ.צ.ב.ה. של האופנוען שאני לא יודע את שמו.

Polo 2012

פורסם
...פיז'ו 306 שגמרה את חייו...
מי אמר שהיא גמרה את חייו? אולי הוא גמר לעצמו ואיתרע מזלה להיות שם?

עצוב מאד, בכל אופן! (והחתימה שלך רלוונטית מתמיד)

פורסם

לצערי

הוא סיים את חייו אירוע מצער מאד

חברו פצוע קשה מאד

רק לפי מה שכתוב בחדשות לא היה תאונה

אלה היה כתם שמן בכביש והם החליקו...

Skoda Superb Elegance 1.8 TSI

Alfa Romeo 159 2.4JTDm 20V 200hp

פורסם

סתם שתדעו,

כשעברתי לאופנוע לא בדיוק הבנתי מה זה "כתם שמן", תמיד חשבתי שזה שלולית גדולה של שמן. טעיתי.

מספיקות כמה טיפות על הכביש להעיף אופנוע לעזאזל. כתם שמן מבחינת אופנוע זה שלולית בגודל 5X5, ואם תיסע במהירות סבירה סביר להניח שאתה בכלל לא תראה אותה.

כל זאת ועוד להוסיף על כך את איכות הכבישים ה-מ-ע-ו-ל-ה שבארצנו - והרי לכם מתכון למוות בטוח.

פחד אלוהים.

אלעד

פורסם
סתם שתדעו,

כשעברתי לאופנוע לא בדיוק הבנתי מה זה "כתם שמן", תמיד חשבתי שזה שלולית גדולה של שמן. טעיתי.

מספיקות כמה טיפות על הכביש להעיף אופנוע לעזאזל. כתם שמן מבחינת אופנוע זה שלולית בגודל 5X5, ואם תיסע במהירות סבירה סביר להניח שאתה בכלל לא תראה אותה.

כל זאת ועוד להוסיף על כך את איכות הכבישים ה-מ-ע-ו-ל-ה שבארצנו - והרי לכם מתכון למוות בטוח.

פחד אלוהים.

אלעד

אז למה אתה נוסע באופנוע?

אתה מסכן את עצמך עד כדי כך במודע?...

יותר מדי מסוכן.

במכונית לא מחליקים על כל דבר קטן. במכונית לא מרסקים גפיים מתאונות של 30 קמ"ש. הכל בשביל להגיע חצי שעה מוקדם הביתה? לחסוך כמה גרושים בדלק? (כן, הכל יחסי. ואפילו 400 שקל בחודש בשבילי הם גרושים יחסית לחיים).

אביעד

פורסם

אם אתה חושב שאופנוע זה רק כדי להגיע חצי שעה מוקדם יותר אז אין לך מושג על מה אתה מדבר.

אופנוע זה דרך חיים, זה אהבה..יש אנשים מבוגרים שרוכבים על אופנועים כששום דבר כבר לא מטריד אותם בחיים ויש להם כסף לקנות מכוניות מפנקות וחזקות.

פורסם

בכבישים של ארצנו כמו שאמרו כבר..

זאת הבעיה.

לפני שבועיים בערך נסעתי על הכביש שבין צומת ירקון למחלף גלילות(מצטער לא זוכר את המספר שלו), עושים שם עבודות הרחבה כבר כמה ימים ושמו שם תמרורי אזהרה מהבהבים כאלו, בקיצור נסעתי ופתאום עליתי על משהו, דפקתי תראש בתקרה מרב שזה היה גדול, אחי נסע מאחוריי וראה מה זה היה.

זה היה הבסיס של תמרורי האזהרה שקישטו את הכביש המורחב, בקיצור אם אופנוע היה עולה על הדבר הזה היה סוף גרוע מאד!

מע"צ, רשלנות.

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם
אז למה אתה נוסע באופנוע?

אתה מסכן את עצמך עד כדי כך במודע?...

יותר מדי מסוכן.

במכונית לא מחליקים על כל דבר קטן. במכונית לא מרסקים גפיים מתאונות של 30 קמ"ש. הכל בשביל להגיע חצי שעה מוקדם הביתה? לחסוך כמה גרושים בדלק? (כן, הכל יחסי. ואפילו 400 שקל בחודש בשבילי הם גרושים יחסית לחיים).

אביעד

אביעד, יש דברים שאי אפשר להסביר ואחד מהם זה ההרגשה של נסיעה על אופנוע.

פורסם
אם אתה חושב שאופנוע זה רק כדי להגיע חצי שעה מוקדם יותר אז אין לך מושג על מה אתה מדבר.

אופנוע זה דרך חיים, זה אהבה..יש אנשים מבוגרים שרוכבים על אופנועים כששום דבר כבר לא מטריד אותם בחיים ויש להם כסף לקנות מכוניות מפנקות וחזקות.

בלי לעלות על אופנוע אתה צודק. אני מבין את מי שמוכן לקחת סיכונים בשביל התענוג שלו. מה שאני לא מבין כל כך זה את מי שלוקח את הסיכון כדי להגיע חצי שעה קודם...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
בלי לעלות על אופנוע אתה צודק. אני מבין את מי שמוכן לקחת סיכונים בשביל התענוג שלו. מה שאני לא מבין כל כך זה את מי שלוקח את הסיכון כדי להגיע חצי שעה קודם...
תאמין לי שבלא מעט מקרים אני מגיע לא יותר מהר מרכב שנוסע ביחד איתי.

אופנוע זה דרך חיים, ואפילו הרבה יותר מזה.

פורסם

kawasaki

"אביעד, יש דברים שאי אפשר להסביר ואחד מהם זה ההרגשה של נסיעה על אופנוע."

תנסה לומר זאת שוכב ללא הכרה 3 שנים בבית לוינשטיין בין השאר ואז מת.

הייתי אופנוען עם ציוד משובח וכך גם חברי, אבל הוא לא יצא מזה לכן כתבתי את השורה למעלה בשמו.

אם נהיה מציאותיים לרגע אי אפשר שלא לנוע בכבישי הארץ מנקודה לנקודה, אבל אם אפשר לעשות זאת בדרך בטוחה יותר וגם להנות (רכב אקזוטי, ספורטיבי...) אז ברור שעדיף.

אנחנו בני האדם לא מסוגלים פיזית/עובדתית לספוג חבטות בגופינו ולו הכי קלות, חבטות אילו יכולות לקחת אתנו למציאות נוראית עד כדי תלות באחרים בדברים הכי טריוויאלים שאנו עושים ביום יום.

האם יש מישהו שבעודו קורא מילים אילו מסוגל לחשוב על הרצון להתקיים כך?

ואם כן אז אוסיף עוד נושא "קטן" ואילו הסובבים לו שגידלו והובילו אותו לאורך כל חייו...

פורסם

מצטער לומר לך חיימי אבל מה שכתבת הוא שטות!

דבר ראשון לא כל האופנוענים משתוללים על הכביש.

דבר שני, אם לנהגים במכוניות היה 10% מהיכולת הטכנית והריכוז הנדרשת להפעיל

אופנוע ( לא קטנוע ) אז המצב בכבישים היה טוב בהרבה!

• תוכן חדש...