Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7232 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ברשותי מאזדה 121 ואתמול הייתי אצל זגג בשגלל ששבוע קודם לכן רחצתי את הרכב והייתה נזילה של מיים לתוך הרכב מהחלון הקדמי ויש צורך לפרק את החלון ולהרכיבו שוב.

לאחר ביקור אצל הזגג נאמר לי שיש לי ביטוח שמשות והוא אומר שיש לי סדק בחלון תאמת *** תאמת = את האמת *** נראה לי שהוא משקר השאלה היא מה אני אמור לומר מחר לשמאי של חברת הביטוח והאם אתם יודעים בערך איזה שאלות הוא ישאל אותי.

חשוב לציין שהאוטו ברשותי שלושה שבועות וכך גם תקופת הביטוח

תודה מראש לעוזרים

HU: Pioneer DEH-1650 Front: JBL GTO 6506

 

Amp: ORION 4004 Sub: Kenwood W3009

  • ספונסר פורום
פורסם

יש לי רעיון טוב בשבילך

 

תתקשר לסוכן הביטוח שלך ותגיד: בוקר טוב,יש לי סדק בשמשה הקידמית וחודר דרכו מים,מה עוד שנסיעה ברכב עם שמשה סדוקה זו עבירה על החוק.למי מזגגי הרכב יש הסדר עם חברת הביטוח?

האמת עדיפה על כל סיפור אחר!!!

פורסם

גם לי קרה את אותו הסיפור הביטוח לא האמין וגם השמאי טען שהסדק נובע מקפיצות על במפרים וכדומה

והם לא אישרו לי אחרי צעקות..בסוף שלמתי חצי והביטוח חצי

×
×
  • תוכן חדש...