Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצות לרכב עד 45K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7202 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
האיביזה קיבלה את המנוע הישן יחסית שנמצא באודי איי 3 וגולף 1.6 ל'

האיביזה זריזה יחסית למנוע 1.6 מחלות ידועות הם ידיות הדלתות שנוטות להשבר ופלסטיקים מתקלפים כמו ברוב רכבי הקונצרן

בדגם של 100 כוח סוס אתה מקבל פנסי ערפל מחשב צריכת דלק זמו נסיעה וכו'.

אין עוד תקלות כלשהן? ידועות
פורסם

יש תקלה שנפוצה אצל כל הקונצרן התחממות הפיוזים שנמצאים מעל המצבר..גורם לעיוות הפוז ובעיה במגעים סיפור של 200 שקל ממוצע של פעם ב3 שנים עוד מחלה שיחסית נפוצה בקונצרן כריות בולמים שנוטים לההרס מהר

פורסם
אלא אם כן לחברים שלו יש דייהו מאטיז, 106 ראלי זו ממש לא האופצייה.

.

וואלה אז איך אתה מסביר את זה שהפולו ה"מסכנה" שלי 16V 75 כ"ס לוקחת כל אוטו כמעט שיש אצלנו בחברים רוצה רשימה?

מאזדה 3 1.6

יונדאי אלנרטה 2.0

206 1.4

אימפרזה 1.6

סיוויוק 1.6

בעצם כל רכב משפחתי ומטה ממוצע כמעט שהוא אוטומתי שלא לדבר על הדיזלים למינהם

הבנת מה שאני אומר רכב "חלש" בעל כ"ס נמוכים ביחס לאחרים ברגע שהוא גיר רגיל לוקח כמעט כל אוטו בעל גיר אוטומתי ממוצע בפתיחה עד 100 אחר כך הסיפור שונה

(אני יודע שאני נשמע טמבל מצטער)

פורסם

לאן אתה לוקח כל כך הרבה מכוניות...?

למכולת?

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

מה אתה משחק אותה "למכולת", כל היום נוסע עם הגג פתוח,מחליק בכיכרות ואז טוען שזה היה בכוונה :twisted:

הפולו המיסכנה שלך 75 או 100 כ"ס?

פורסם
מה אתה משחק אותה "למכולת", כל היום נוסע עם הגג פתוח,מחליק בכיכרות ואז טוען שזה היה בכוונה :twisted:

הפולו המיסכנה שלך 75 או 100 כ"ס?

אין לי מושג ואני מנסה לברר

היום אני יבדוק ברישיון רכב בכל מקרה

פורסם
אז ללכת אל האיביזה או לא?

והאם כדאי להתפשר על 75 כ"ס ?

יש איביזה 2002 100 כ"ס עם כל הפינוקים (סאן רוף,מגנזיום) 3 דלתות שמורה בקנאות חונה הרבה ליד חומוס חליל ברמלה... למכירה התעניינתי בה פעם אבל ירדתי ממנה מחוסר תקציב, אז אם אתה מחפש איביזה לך עליה, הוא רוצה עליה 45 .
פורסם
יש איביזה 2002 100 כ"ס עם כל הפינוקים (סאן רוף,מגנזיום) 3 דלתות שמורה בקנאות חונה הרבה ליד חומוס חליל ברמלה... למכירה התעניינתי בה פעם אבל ירדתי ממנה מחוסר תקציב, אז אם אתה מחפש איביזה לך עליה, הוא רוצה עליה 45 .
יש לך את המספר?
פורסם
וואלה אז איך אתה מסביר את זה שהפולו ה"מסכנה" שלי 16V 75 כ"ס לוקחת כל אוטו כמעט שיש אצלנו בחברים רוצה רשימה?

מאזדה 3 1.6

יונדאי אלנרטה 2.0

206 1.4

אימפרזה 1.6

סיוויוק 1.6

בעצם כל רכב משפחתי ומטה ממוצע כמעט שהוא אוטומתי שלא לדבר על הדיזלים למינהם

הבנת מה שאני אומר רכב "חלש" בעל כ"ס נמוכים ביחס לאחרים ברגע שהוא גיר רגיל לוקח כמעט כל אוטו בעל גיר אוטומתי ממוצע בפתיחה עד 100 אחר כך הסיפור שונה

(אני יודע שאני נשמע טמבל מצטער)

כמה חארטות שהילד הזה שקוראים לו עידו תומר הידוע כ"זיינזג \ הינצלר" ממודיעין שהוא בן 17 וחודש ועבר טסט לפני כ שבועיים וחצי לכל היותר מוציא אל תאמינו לכל מילה שהבן אדם הזה מוציא מהפה יש לו נסיון כביש של עגל, עידו אני אודה לך אם לא תגיב בדיון הזה יותר, מנהל אני אודה לך אם תחסום אותו על כל הזיבולי שכל שלו.
פורסם

אני מתחייב שכל מילה שיצאה לו כאן איי פעם מהפורום זאת איזו שטות שהוא שמע בבית ספר.

הילד עוד נוהג עם מלווה נשארו לו חודשיים וקצת אינעל-דינק

פורסם
אני מתחייב שכל מילה שיצאה לו כאן איי פעם מהפורום זאת איזו שטות שהוא שמע בבית ספר.

הילד עוד נוהג עם מלווה נשארו לו חודשיים וקצת אינעל-דינק

מה קשור חארטות שום דבר שאמרתי לא חארטה בדיון הזה

אם הייתי אומר משהו לא נכון היו מתקנים אותי אז דיי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7202 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...