Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תראו איזו מתוקה... (2)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8359 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היא מתפעלת מהמתנה החדשה ! :p

בהחלט צריך ללמד את הילדים שלנו מזה באסים נורמלים בגיל מוקדם...

girl-sub.jpg

פורסם

איל צר לי להודיעך, שאכן בשירים של סלין דיון ומריה קרי ושאר השירים השקטים אכן יש באסים... וחבל ששמעת רק דיסק אחד מיני רבים הנמצאים ברכב!!!

הבעיה ששומעים כל היום זבל מסחרי שמפוצץ באסים קצת קשה להרגיש בשקטים תבאסים.... :D:D:D

פורסם

וואלה אני רק קלטתי את השורה מהשיר האמת לא ידעתי של מי זה, אבל לפחות לא התנערת מההאשמה ואפילו הארת את עינינו.

רק דבר אחד להזהיר את כל החבר'ה!

אם אתם עם רועי ברכב כשהוא שם את אחד הדיסקים האלה, הישמרו לכם, הידיים שלו מתחילות לנדוד אוטומטית, כנראה עניין של הרגל.

פורסם

איל כולנו יודעים שיש נטיות מיניות לגברים והתוכנית האהובה עליך היא "הכי גאים שיש", אבל מצטער שטעית הפעם בכתובת, הדיסק של השירים השקטים שייך לי ולחברה שלי.

אני ממליץ לכולם לא להיכנס לוולוו שלך מאחר שהוא מנסה לדחוף תXXX למקומות בהם לא נראה אור שמש :lol:

פורסם
איל צר לי להודיעך, שאכן בשירים של סלין דיון ומריה קרי ושאר השירים השקטים אכן יש באסים... וחבל ששמעת רק דיסק אחד מיני רבים הנמצאים ברכב!!!

הבעיה ששומעים כל היום זבל מסחרי שמפוצץ באסים קצת קשה להרגיש בשקטים תבאסים.... :D:D:D

שמע זה רק אני או שאתה אומר שיש עוד רבים כאלו אצלך ברכב :shock: (ויש רבים כל דיסק שנכנס היה כזה)

וזה "שעליו לא זורחת השמש" כמעט תפסת אותי בציטוט :wink:

פורסם

כמו שאמרתי יש לי רק דיסק אחד כזה, דרך אגב מה רע בבטוי הנ"ל, אני לא מתכוון להתנסח בפורום בצורה בוטה.

בטח אחרי שאתה מייבא תג'נסיס אתה חם על איזה בריטי שיעשה לך "עבודת יד" :D

פורסם
היא מתפעלת מהמתנה החדשה ! :p

בהחלט צריך ללמד את הילדים שלנו מזה באסים נורמלים בגיל מוקדם...

יש לי 2 כאלה ברכב.

• תוכן חדש...