Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7231 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה. שלום לכל נכבדי הפורום!

אאחל לכולכם תחילה בריאות. זה הכי חשוב בחיים.

בהמשך לשירשור שפתחתי מקודם, הזמנתי את יונדאי האקסנט מסוכנות יונדאי.

קיבלתי על הרכב הישן סכום הוגן מאוד בטרייד אין שבחברה.

עכשיו, מה שמטריד אותי בקשר למחר: הצבע. אני הייתי רוצה צבע כסף, או תכלת (זה תכלת כסוף כזה.)

אני מעדיף מבחינת המראה את הצבעים הבהירים, וגם מבחינת החימום של האוטו בקיץ.

למרות שהעובדה שקנינו אוטו חדש, המצב הכספי הכללי בבית לא משהו, ואני מעדיף לצמצם את השימוש במזגן לטובת חיסכון בדלק.

יש אפשרות לקבל רכב מהסוכנות, כסוף או תכלת, אבל שישב בתצוגה. אבל לא, הרכב לא ינתן בהנחה.

מצד שני, הבלאי שעבר עליו בתור רכב, הוא אפסי ובמילא הוא בלאי שנגרם בשימוש של שבועיים ברכב. (פתיחת דלתות וישיבה של אנשים בתא הנוסעים או הנהג!?)

מה דעתכם?

האם הצבע משמיע משמעותית על האקלים ברכב?

פורסם

לפי בדיקה של מגזין "אוטו" לפני כמה שנים השפעת המבע של הרכב קטנה משמעותית ממה שנהוג לחשוב, משהו כמו 10 מעלות, שיש לך ברכב כ-65+- מעלות עוד 10 לפה או לשם לא יעשו את ההבדל!

הבדיקה נעשתה עחל רכב מסוג סובארו פורסטר במגוון צבעים.

פורסם

בטח ירוק! =)

אלוהים רוצה שיהיה לי חם - שאני בצבא, אנחנו דחוסים בתוך סופה ממוגנת - ירוקה..

ושאני חוזר הביתה, נכנס לתוך קרייזלר נאון, הכי ירוקה שיש (ירוק בקבוק כהה )

בלי מזגן ועושה חיפה - אשדוד - חיפה (היה סיוט..)

לענין - אפור עכבר, יפה? אני מעדיף צבע בהיר, כסוף, או תכלת. אתם הייתם לוקחים אוטו שכמה אנשים נכנסו וישבו בו ובחנו אותו קצת? בשביל צבע שאתם יותר מעדיפים?

הזמנה היא לא אופציה, המשלוח הבא הוא עוד שלושה חודשים. שלושה חודשים בלי רכב, מאוד בעייתי מבחינתנו

פורסם

השרשור ננעל בגלל כותרת מאפנה.

להבא, גם פורום הייעוץ הוא לא הפורום הנכון לשאלה מסוג זה שמקומה בפורום הטכני, הרי הנושא הוא לא הרכישה אלא שאלה טכנית הנוגעת לכל הרכבים באותה המידה.

לבסוף, זה שאתה צריך תשובה עד מחר ממש לא מעניין אף אחד -

אתה לא צריך, אתה מבקש.

שם לב להבדל?

תושבי הפורום לא חייבים לך כלום, אתה יכול לבקש את עזרתם ולקוות שייענו לך, למרות שאם היית מבצע חיפוש כבר היית מוצא את התשובה.

על זה אתה עוד מוסיף לוח זמנים?

תשובה עד מחר?

מישהו כאן חייב לך משהו?!

:evil:

מוטי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7231 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...