Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7225 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

בהתנעה קרה בלבד -

לחיצה ראשונה על הבלמים לקראת הצומת הראשונה בבוקר, הגלגלים ננעלים, הבלמים מופעלים באופן אלים ביותר וממש נועלים את הגלגלים בחריקה שמפחידה אנשים תמימים אם אני לא מספיק זהיר, הלחיצה השניה כבר יותר רגועה והשלישית כבר רגילה לחלוטין.

ממה יכולה להיות הבעיה? ואיך פותרים?

כמובן שאם אני לוחץ בחניה מספר פעמים על הבלמים במקום, בהגיעי לצומת, הכל רגוע ואין חריקה.

פורסם

למעט המשפט האחרון שלך, שנשמע די מוזר כי הוא לא מתאים לתופעה שאני אתאר, התופעה מוכרת ברכבים עם בלמי תוף אחוריים, במיוחד בתנאים של רטיבות או לחות גבוהה. התופים מחלידים בלילה, ועד שנעלמת מהם השכבה הדקיקה של החלודה בבלימה הראשונה, הם פועלים בצורה אגרסיבית ולא צפויה.

לפי מה שאני יודע חופש ברגולאז' של הבלמים האחוריים מעצים את התופעה (אני מאמין שהכיוונון אצלך הוא אוטומטי אבל לא תמיד הוא מתפקד כמו שצריך) כי הוא גורם למה שנקרא "המרצה עצמית" בבלמי תוף. עצם הבלימה גורם לעוד כוח בלימה להיווצר, ונוצרת בלימה חזקה מהצפוי.

בקיצור, שווה שתבדוק אם הבלמים מכוונים נכון.

פורסם

תודה חנן, אבל רק הגלגלים הקדמיים ננעלים, לא האחוריים.

אני לא יודע אם זה קשור, אבל התופעה היתה עוד לפני שניקיתי את הבלמים מאחורה לפני שבועיים.

נוזל בלמים יש כמובן, בלמים קדמיים חדשים, בני חודשיים בערך. ואולי 3000 קילומטר.

• תוכן חדש...