Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7215 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני נוסע בקרוב לבייג'ינג (טיול לפני החתונה - ירח דבש) בסין ואני רוצה לדעת ממישהו שיש לו נסיון בקניה בסין

אם כדאי בכלל לקנות שם, אם יש מקומות שכדאי מאוד להזהר מהם או איזה מקומות מומלצים שם

ומה הסחורה שאני יכול למצוא שם

אני מדבר על חברות כמו רוקפורד, ג'יי אל, סאונדסטרים, אלפיין - מותגים מוכרים בקיצור...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

קודם כל מזל-טוב.

השמועה אומרת שאם אתה מחפש שם בפחים אתה מוצא "זבל סיני". :lol:

עצה מנסיון (אמנם ויאטנם אבל דיי דומה) אם אתה מתכוון לקנות משהו יקר אז תשקיע עוד כמה שקלים ותתקשר לחברה ותבדוק אם המספר הסידורי שנמצא אצלך ביד קיים ברשימות שלהם.

עלות של כמה שקלים שיכולה לחסוך את העוגמת נפש שתגלה שה"רוקפורד" שקנית יצא גבינת "רוקפור" מסריחה. :shock: .

לחבר שלי זה עבד עם מצלמת CANON שרצה לקנות בבניין ענק עם שלט ענק של CANON וברור קצר גילה לו שהמספר לא קרוב בכלל לסידוריים של הדגם הנ"ל.

בהצלחה

WUKA

Sheep Happens

פורסם

תודה! אני אברר טלפונים של חברות שמעניינות אותי...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני לא מבין למה?

מס הקניה כל כך נמוך אז בשביל 100-200 שקל אתה לוקח סיכון

קונה משהו בלי אחריות

תקנה בארץ עם אחריות ותשלומים ואל תנסה לחסוך בסוף הזול יוצא יקר

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אז ככה , חבר שלי היה בסין הביא כמה דברים , חלקם התגלו כזיוף (מגבר של רוקפורד ) וחלק היו סבירים (רמקולים של פיוניר).

כמו שאמרו , תסתכל על המוצר מכל כיוון אפשרי , אם באמת יש לך חשד כמו שנאמר תוכל להתקשר ולברר לפי המס. הסידורי.

סה"כ כמו שהבנתי ממנו אפשר למצוא שם מחירים אטרקטיבים מאוד, ששווים את הסיכון.

מזל טוב , ובהצלחה :-D

פורסם

המממממממ - עד עכשיו נראה לי שאני ארד מזה ואני פשוט אבקש מחבר בארה"ב להזמין לי משהו מאצלם והוא פשוט יביא לי את זה או ישלח לי בEMS שדרך אגב - המשלוחים שלהם זולים...

לגבי חנויות מחו"ל יש חנויות שכדאי להזהר מהן?

החנויות שאני חושב עליהן הן

www.sonicelectronix.com שבפירוש מצהירים שהם שולחים אלינו לארץ...

www.woofersetc.com

www.onlinecarstereo.com

דיעות?

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...