Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7252 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מדבר על חצאיות טמבונים הכל...

אני גאה להיות בעל הפיאסטה (87-ישן להללה) הכי יפה ומדהימה בארץ!!!! חחח נראה לי היחידה שסוגרת 180 :twisted:

פורסם
ראיתי פוקוס 3900 כולל לבודי קיט מלא כולל צבע והרכבה

תגיד מאיזה איזור אתה אנחנו נפנה אותך לאנשים

במידה והוא מדבר על בודי סטנדרתי , הייתי יותר ממליץ לקנות פיאסטה ולפרק אותו ממנו , מבטיח שעלות הפיאסטה + מברג תהיה פחות מחצי.

במידה והוא מדבר על משהו מצחיק בסגנון הזה :

67fw3.jpg

היתי יותר ממליץ לך לוותר...

שחר.

פורסם

אז קודם כל תודה לכולם על התגובות

וסילבר סיויק, לא התכוונתי לקיט רגיל של פיאטסה...

אבל גם לא משהו כ"כ מצועצע כמו שהבאת בתמונה

אני מחפש משהו סולידי כזה בקטנה...

ועדיפות ליד שניה אם אפשרי :x

בכל מקרה לא חושב שאני צריך להשקיע יותר מאלפיים!

אגב אני מאיזור המרכז

אני גאה להיות בעל הפיאסטה (87-ישן להללה) הכי יפה ומדהימה בארץ!!!! חחח נראה לי היחידה שסוגרת 180 :twisted:

פורסם

בעיקרון האוטו עולה בערך ככה פלוס מינוס...אז פשוט נוותר כי לא שווה

ו....וולבו, לא מכיר אותך כ"כ...אבל אתה מה זה נראה לי איש מציק עם התגובות האלה שלך!

לא בא לך לענות אל תענה.

פורסם

אתה מבין שאתה הולך להשקיע ברכב את מה שהוא שווה?

פיאסטה עולה 2000 שקל, אז לשים עליה קיט טמבונים בעוד 2000?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

שלי שווה קצת יותר מ2000...

יד ראשונה, מזגן, קרבורטור כפול, פחחות וצבע לפני שבוע בדיוק, ועוד מלא שטויות שלא נפרט..

קיצר

יותר מ2000 זה בטוח

פורסם

אבירם (אם הבנתי נכון מהכינוי), אני לא מציק - אני פשוט מנסה להראות לך את הצד השלילי שבעניין (ויש לא מעט), הרי למעשה זה לא יתרום לך בכלום.

אבל - הרכב שלך, אם אתה רוצה אתה יכול לשים מה שאתה רוצה, בלי קשר למה שאני אגיד.

לא היה לך ממה להעלב או להפגע.

פורסם

אני מיצטרף לוולוו 240...

הסיבה היא כזו, גם אם האוטו שלך מהיר, לא עדיף לישמור את "גורם ההפתעה" כמו אס בשרוול ולהימנע מביקורות פתע, או סתם הצקות או גנבות?

חוץ מזה, בודי קיט יהפוך את האוטו שלך ליותר כבד...;)

עוד משהו, לפיאסטה יש סקס אפיל ששואף ל0, לכל גולף 2 דלתות ומעלה יש סקס אפיל גבוהה יותר, אז תשומת לב חיובית סביר להניח שלא תקבל. לדעתי זה כמו להניח שרשרת זהב ענקית על איזה אשכנזי וורוד ורזה עם מישקפיים עגולים... מצחיק טיפה...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
אני מיצטרף לוולוו 240...

הסיבה היא כזו, גם אם האוטו שלך מהיר, לא עדיף לישמור את "גורם ההפתעה" כמו אס בשרוול ולהימנע מביקורות פתע, או סתם הצקות או גנבות?

חוץ מזה, בודי קיט יהפוך את האוטו שלך ליותר כבד...;)

עוד משהו, לפיאסטה יש סקס אפיל ששואף ל0, לכל גולף 2 דלתות ומעלה יש סקס אפיל גבוהה יותר, אז תשומת לב חיובית סביר להניח שלא תקבל. לדעתי זה כמו להניח שרשרת זהב ענקית על איזה אשכנזי וורוד ורזה עם מישקפיים עגולים... מצחיק טיפה...

גילי

גילי- הייתי רוצה לחשוב שלבייבי שלי יש קצת יותר סקס אפיל מכל גולף שהיא (-נו טוב היא MK1 ולא MK2...)

וגם אני אשכנזי ורוד- אממה, לא רזה ובלי משקפיים עגולים. בעצם אין לי אפילו שרשרת, מקסימום טבעת...וגם זה כי הכריחו אותי

One ring to rule them all, one ring to find them. One ring to bring them all and in the darkness bind them...:viking:

דני

פיאסטה MK1 שנת 79 בשלבי שיפוץ ->[thread=41214]כאן[/thread]

מנוע:1L, ממוזגת+ תוספות.

פורסם

אז וולבו אני מצטער, כנראה לא הבנתי נכון...ותודה!!

REDBARON-

ממש העלבת את ג'סיקה שתדע לך!

ג'סי שלי היא בין הפיאסטות היפות אם לא הכי יפה :lol:

סקסית בטירוף! כחולה וטיזרית!

אההה!?? :twisted:

וכנראה שאני לא יעשה בסופו של דבר...

אולי ספוילר של קולט כזה או משו בסיגנון, לא משו צעקני מדי...

• תוכן חדש...