Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8387 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב נכון לגבי מה שאמרתם "שאני יסגור חשבון" הייתי סתם עצבני ומתוסכל מהיחס ששביט

אליי. וגם ליראות את הראלי של REDR גרם לי לפחד שאולי לא בדקו לי גם את התושבות.

טוב אז מה שקרה היום נסעתי אליהם בבוקר לבדיקה חוזרת, שביט אמר לי לחכות שיוסי יבוא

אני מחכה בנתיים בא גרר וראיתי את הראלי של REDR מחזה לא נעים בכלל, הייתי בשוק

איך המנוע למטה :shock: טוב יוסי הגיע וישר הוא ביקש משביט אסיפה של כל העובדים

עכשיו :!: אני ממשיך לחכות (רגוע ושקט) ואני שואל את שביט מה קורה ,זה לא לוקח

הרבה זמן רק לבדוק עוד פעם את התושבות. הוא אמר לי שכולם בישיבה ואין מצב שהוא יבדוק

ואני עוד צריך לחכות שיצא איזה אוטו מהליפט. כיוון שיוסי היה בישיבה עם כל העובדים

לא יכולתי לדבר איתו, חכיתי שם 3 שעות בשקט ובנימוס. דיברתי שוב עם שביט ואמרתי לו

שאני רוצה לנסוע כי אין מצב לבדוק את האוטו בזמן הקרוב. הוא כמובן קפץ על הרעיון והוא

עוד אמר לי שאני בחור טוב ומבין אותם. אז אמרתי לו מה זה עוזר לי שאני בחור כזה טוב

הוא אמר סליחה ושאני יבוא מחר כי אין להם פתאום זמן :x

איך שנסעתי משם הייתי עצבני מכל הבאלגן הזה שהיה ונסעתי ישר למוסך המקורי שלי מרום צמרת.(חיכתי שם רק 15 דקות) דני בעצמו בדק את האוטו ואמר שהתושבות חלשות אבל אפשר עוד לנסוע עם האוטו

ולגבי הכבל שהם החליפו לי אי אפשר למתוח אותו. מעניין :roll:

שורה תחתונה מרום צמרת סליחה שבגדתי בך :cry:

וסליחה גם על מה שאמרתי הייתי פשוט עצבני קצת. אני באמת לא כזה SORRY :loco:

• תגובות 100
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שלום לכולם ,

הרכב הגיע בבוקר למוסך ,

ישבתי עכשיו שעה ודיברתי עם יוסי ,

והמסקנות הם כאלו:

יוסי לוקח אחראיות מלאה , הוא יתקן הכל והכל על חשבונו ,

עובדה מאד חשובה ומאד מרגיעה .

הייתה לי שיחה מאד נחמדה עם יוסי ואכן התרשמתי ממנו ומאופן לקיחת האחריות שלו לטובה.

המחדל נחקר ואני מקווה שהכל יבוא על מקומו .

לגבי נזקים אחרים :

אני אדאג לקחת את הרכב לבדיקה , על חשבונם , בנושא השלדה .

אם אכן יש נזק לשלדה נדון בפיצוי נוסף : לא דיברתי אתו על זה כי לא היה זמן אבל לדעתי ומהתרשמותי ממנו הוא יסכים.

לגבי שביט :

אכן היה כאן מחדל , אני לא יודע אם שלו או לא , אבל בכל מקרה שביט הוא מכונאי מוסמך , אכן כן .

לי אישית הוא גם מאד דאג ותמיד עזר לי לקבל את הרכב בזמן וכו' , אין לי משהו אישי נגדו .

אבל ...

אכן היה כאן מחדל רציני ואני מקווה שהאשמים ישוא באשמה .

עדכונים נוספים יבואו כנראה ביום שישי ( אני מקווה שהרכב יהיה מוכן עד אז , אפילו שלא נראה לי ) .

פורסם

אלי - בשתי מילים וקריצה - אמרתי לך :wink:

זאת אחת הסיבות העיקריות שאני מטפל אצל יוסי. הוא לא ידפוק אותי בשום מצב. הוא מודע לחלוטין ליחס שלי לרכב שלי ויודע שאני דורש יותר מהלקוח הממוצע. אם הוא יעשה פשלה - הוא יטפל בה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אויל הכל בא למקומו בשלום, אבל ישנו דבר שנקרא "רשלנות פושעת",

וכמו שאמרו כבר, זה יכל לקרות במהירות גבוהה או מצב מסוכן אחר,

ומי יודע איך זה היה עלול להסתיים...

לפי דעתי תגיש תביעה בכל מקרה,

ודרך אגב - יש את האגודה להגנת הצרכן או משהו כזה,

שישמחו לעזור לך, אני בטוח.

כל חור בלילה שחור, אבל של ג'ינג'יות זוהר בחושך

פורסם

בגלל מיקרים כאלו צריך להעריך מוסך מיקצועי ואמין!!

ולא לחפש מוסך יותר קרוב לבית או זול!! תמיד אבל תמיד זול יוצא יקר בכל תחום בחיים!! :!:

מוסך אמין ומיקצועי זה מצרך נדיר ויקר כמו זהב!!

לא מכיר את מוסך ליטל אבל לפי ההתרשמות זה מוסך גרוע ביותר!!

זה שבעל המוסך נחמד\אדיב\מדבר יפה לא אומר כלום!!!

אני מעדיף מוסך מיקצועי ואמין ושבעל המוסך יהיה קריזיונר ומופרע!

בד"כ בעלי המקצוע הכי טובים שיש ברוב התחומים הם מוזרים\מופרעים\משוגעים לא קטנים אבל העבודה שלהם-בובה\סוכר!!

בהצלחה לכולם :beerchug:

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם
בגלל מיקרים כאלו צריך להעריך מוסך מיקצועי ואמין!!

ולא לחפש מוסך יותר קרוב לבית או זול!! תמיד אבל תמיד זול יוצא יקר בכל תחום בחיים!! :!:

מוסך אמין ומיקצועי זה מצרך נדיר ויקר כמו זהב!!

לא מכיר את מוסך ליטל אבל לפי ההתרשמות זה מוסך גרוע ביותר!!

זה שבעל המוסך נחמד\אדיב\מדבר יפה לא אומר כלום!!!

אני מעדיף מוסך מיקצועי ואמין ושבעל המוסך יהיה קריזיונר ומופרע!

בד"כ בעלי המקצוע הכי טובים שיש ברוב התחומים הם מוזרים\מופרעים\משוגעים לא קטנים אבל העבודה שלהם-בובה\סוכר!!

בהצלחה לכולם :beerchug:

מילים חזקות ונכונות! אני גם גיליתי כמה פאשלות של מוסכניק שעבד עם החברה שעבדתי

בה ומאז שסיפרתי לבוס שלי ולקחנו רכב אחד לבדיקה והוכחתי לו עברנו למוסך קצת יותר

יקר אבל הרבה יותר אמין.

למכירה ספרים בעברית!!! נדירים ביותר לרנו מגאן החדשה לכל המעונינים נא לפנות אלי בפרטי

פורסם

ניב- יש בזה משהו.

לקיחת אחריות זה דבר טוב ויפה וזה גם נחמד מאוד לתת ללקוח את מלוא תשומת הלב אחרי מעשה (הקטע של לכנס "ישיבה" בנוכחות הלקוח מוכר.לרוב גם צועקים בחומרה על העובד האשם)- אבל בשורה התחתונה מדובר בדבר שלא היה אמור לקרות מלכתחילה.

כשראיתי על מה מדובר די נבהלתי.זה לא בדיוק פילטר שמן שנפל....

יש מלא דברים לבדוק -החל בקארטר מעוך וכלה בחוטי חשמל תלושים,נזק פנימי,קראנק או מצמד שיצאו מאיזון ועוד מאות דברים שאני לא רוצה לציין כי זה סתם מלחיץ.

העיקר שהכל ייסגר על הצד הטוב ביותר.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

זאת אחת הסיבות העיקריות שאני מטפל אצל יוסי. הוא לא ידפוק אותי בשום מצב. הוא מודע לחלוטין ליחס שלי לרכב שלי ויודע שאני דורש יותר מהלקוח הממוצע. אם הוא יעשה פשלה - הוא יטפל בה.

רוני

אני רוצה לשאול אותך שאלה רוני ובבקשה ענה בכנות.לאור כל הסיפור כולל מהחדשות האחרונות מיוסי, האם לדעתך הסיפור הנוכחי אמור להרתיע או אמור לא להרתיע אנשים מלבוא ולטפל בליטל?

בוא אני אעזור לך: נניח שחס וחלילה המנוע היה נופל בנסיעה ומישהו היה נהרג\נפצע. גם אז יוסי "לא ידפוק בשום מצב" ?

כל העסק מסריח ורקוב. הפעם הפאשלה "מצטלמת" טוב ולכן הת'רד המפלצתי. לא חסרים מקרים דומים (כיוון פרונט שלא נעשה, ניקוז נוזל בלמים שלא לפי המקובל, שחרור רכב עם צינור בלימה סדוק ועוד ועוד ועוד).

zx וולקן

פורסם

רוני

אני רוצה לשאול אותך שאלה רוני ובבקשה ענה בכנות.לאור כל הסיפור כולל מהחדשות האחרונות מיוסי, האם לדעתך הסיפור הנוכחי אמור להרתיע או אמור לא להרתיע אנשים מלבוא ולטפל בליטל?

בוא אני אעזור לך: נניח שחס וחלילה המנוע היה נופל בנסיעה ומישהו היה נהרג\נפצע. גם אז יוסי "לא ידפוק בשום מצב" ?

כל העסק מסריח ורקוב. הפעם הפאשלה "מצטלמת" טוב ולכן הת'רד המפלצתי. לא חסרים מקרים דומים (כיוון פרונט שלא נעשה, ניקוז נוזל בלמים שלא לפי המקובל, שחרור רכב עם צינור בלימה סדוק ועוד ועוד ועוד).

אולי לא כתבתי את זה, אבל אני רוצה להגיד לך שבפעם הבאה שאני אצטרך מוסך (באם זה לתיקון משהו, חס וחלילה, או לטיפול רגיל) אני אמנם אלך לליטל (סה"כ מוסך שאני מכיר מצוין ומקבל הנחות וכולי) - אבל אשב להם על הראש פי כמה. גם לפני כן ידעתי שיש שם אנשים מקצועיים יותר ופחות, אבל אם הם יעשו פשלה בסדר גודל שכזה אצלי (חס וחלילה) אז גם אני לא אחזור לטפל אצלם יותר.

ובנוגע לשאלה שלך - אני לא אתפלא כלל אם זה ירתיע אנשים מלטפל שם, אני אפילו אבין אותם. כל שאמרתי הוא שלמרות הפשלה האיומה אני בטוח שיוסי יפצה על זה. בזה הוא עדיף פי כמה לדעתי על פני משהו כמו שבנדר כתב - מוסך אמין ומקצועי אבל עם מנהל קריזיונר שלא יעמוד באחריות באם יקרה משהו (ובפז'ו סיטרואן תמיד קורה :wink: )

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

פתאום הבנתי מה מוסך ליטל מזכיר לי - את החברה שאני עובד בה! (למען האמת, מצב בלתי אפשרי זה נוצר כאן לפני שנתיים כאשר חברה גדלה בקצב מטורף וגויסו עובדים רבים - וכרגע מנסים בחברה לגרום לאנשים לחזור למוטב)

גם אצלנו נהוג לתת ללקוח יחס מעל ומעבר למצופה.

גם אצלנו המנכ"ל תמיד לוקח אחריות ומפצה את הלקוח על כל הנזקים ומזמן ישיבות רבות משתתפים

גם עצלנו יש שביטים שדואגים שלקוח יקבל את המערכת בזמן ומדברים איתו יפה וכו' ועפילו דואגים לפרטים טכניים שלא מבינים בהם כלום.

גם עצלינו לקוח מקבל מערכת שלא ניתן להפעיל אותה בלי ביקורים חוזרים של אנשי שרות לתיקון באגים קטנים כגדולים וגם אז היא לא משהו

גם אצלנו יש ים של חנניות שכל מה שמעניין אותם זה ללכת מוקדם הביתה.

גם אצלנו נוהלי עבודה קיימים רק בשביל ביקורים של ISO

אבל מה - בשנה אחת של עבודה בסיגנון הנ"ל הצלחנו להרוס את המוניטין שנבנה במשך עשור. אם פעם לקוח שלא קנה מע' מאיתנו היה צריך להסביר להנהלה שלא למה הוא בחר בספק אחר, היום המצב הפוך :(

כך שאם יוסי לא יעשה סדר בליטל, במוקדם או במאוחר זה יפגע בו חזק...

P.

נב: לא אני לא עובד ב ECTEL...

פורסם
פתאום הבנתי מה מוסך ליטל מזכיר לי - את החברה שאני עובד בה! (למען האמת, מצב בלתי אפשרי זה נוצר כאן לפני שנתיים כאשר חברה גדלה בקצב מטורף וגויסו עובדים רבים - וכרגע מנסים בחברה לגרום לאנשים לחזור למוטב)

גם אצלנו נהוג לתת ללקוח יחס מעל ומעבר למצופה.

גם אצלנו המנכ"ל תמיד לוקח אחריות ומפצה את הלקוח על כל הנזקים ומזמן ישיבות רבות משתתפים גם עצלנו יש שביטים שדואגים שלקוח יקבל את המערכת בזמן ומדברים איתו יפה וכו' ועפילו דואגים לפרטים טכניים שלא מבינים בהם כלום.גם עצלינו מקבל מערכת שלא ניתן להפעיל אותה בלי ביקורים חוזרים של אנשי שרות לתיקון באגים קטנים כגדולים גם אצלנו יש ים של חנניות שכל מה שמעניין אותם זה ללכת מוקדם הביתה. גם אצלנו נוהלי עבודה קיימים רק בשביל ביקורים של ISO אבל מה - בשנה אחת של עבודה בסיגנון הנ"ל הצלחנו להרוס את המוניטין שנבנה במשך עשור. אם פעם לקוח שלא קנה מע' מאיתנו היה צריך להסביר להנהלה שלא למה הוא בחר בספק אחר, היום המצב הפוך :(

כך שאם יוסי לא יעשה סדר בליטל, במוקדם או במאוחר זה יפגע בו חזק...P.

תגיד, אתה עובד ב- ECTEL? :wink:

פורסם

רוני

אולי לא כתבתי את זה, אבל אני רוצה להגיד לך שבפעם הבאה שאני אצטרך מוסך (באם זה לתיקון משהו, חס וחלילה, או לטיפול רגיל) אני אמנם אלך לליטל (סה"כ מוסך שאני מכיר מצוין ומקבל הנחות וכולי) - אבל אשב להם על הראש פי כמה. גם לפני כן ידעתי שיש שם אנשים מקצועיים יותר ופחות, אבל אם הם יעשו פשלה בסדר גודל שכזה אצלי (חס וחלילה) אז גם אני לא אחזור לטפל אצלם יותר.

ובנוגע לשאלה שלך - אני לא אתפלא כלל אם זה ירתיע אנשים מלטפל שם, אני אפילו אבין אותם. כל שאמרתי הוא שלמרות הפשלה האיומה אני בטוח שיוסי יפצה על זה. בזה הוא עדיף פי כמה לדעתי על פני משהו כמו שבנדר כתב - מוסך אמין ומקצועי אבל עם מנהל קריזיונר שלא יעמוד באחריות באם יקרה משהו (ובפז'ו סיטרואן תמיד קורה :wink: )

רוני

זה שיוסי כן פיצה וזה שקיימת אפשרות סבירה שמנהל מוסך אחר לא היה מפצה, לא הופכת את ליטל למוסך שכדאי להכנס אליו. שים לב: אתה בעצמך אומר שמעכשיו תשב להם על הראש יותר. נראה לך הגיוני שזאת תהיה חלוקת העבודה? אתה אמור להכנס למוסך בראש שקט ולא לסמוך על זה שאחרי הברוך ידאגו לך. זה שדבר גדול עוד לא קרה אצלך רק אומר שהמזל איתך - ולא כדאי לך שהוא יגמר יום אחד שתוציא את האוטו מליטל.

תכיר בעובדה רוני. מוסך ליטל הוא מוסך גרוע. מאוד אפילו. הקוצ'י מוצ'י של יוסי נעימים מאוד, אבל הם לא פותרים את הבעיה הבסיסית.

zx וולקן

פורסם
זה שיוסי כן פיצה וזה שקיימת אפשרות סבירה שמנהל מוסך אחר לא היה מפצה, לא הופכת את ליטל למוסך שכדאי להכנס אליו. שים לב: אתה בעצמך אומר שמעכשיו תשב להם על הראש יותר. נראה לך הגיוני שזאת תהיה חלוקת העבודה? אתה אמור להכנס למוסך בראש שקט ולא לסמוך על זה שאחרי הברוך ידאגו לך. זה שדבר גדול עוד לא קרה אצלך רק אומר שהמזל איתך - ולא כדאי לך שהוא יגמר יום אחד שתוציא את האוטו מליטל.

תכיר בעובדה רוני. מוסך ליטל הוא מוסך גרוע. מאוד אפילו. הקוצ'י מוצ'י של יוסי נעימים מאוד, אבל הם לא פותרים את הבעיה הבסיסית.

זאת בדיוק הבעיה, שאני לא מכיר אף מוסך אחר שכן יהיה מקצועי לחלוטין ואפשר יהיה להכנס אליו בראש שקט. לפחות אצל יוסי אני יודע שהוא לא ידפוק אותי בעלויות או בדברים שלא צריך לתקן, במוסכים אחרים אפילו את זה אני לא יודע... אז אצל יוסי אני כבר מכיר ויודע לאן אני נכנס ומה אני מקבל, על כל מוסך אחר כבר שמעתי דברים רעים, אז איך אפשר לבחור ככה מוסך?

אני מעדיף את הסיכון של לצאת עם תקלה מאצל יוסי ושאטופל כמו שצריך אח"כ, מאת אותו סיכון בלי לדעת אם יטפלו בי טוב אח"כ...

ולא, אני לא טוען שזה מוסך טוב, מוסך שמאפשר לעובדים שלו לעשות כאלו פשלות לא יכול להיות טוב, ואני בטוח שלקחים יופקו שם (או לפחות מקווה מאוד).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

אני בדעה של מתן.

לשבת ולחכות שיקרה משהו ואז להפסיק לטפל שם זה דבילי.

אני אתן כדוגמה את מורשה רנו בנתניה, המוסך מאוד נקי, מאוד מקצועי, יקר כמו כל מורשה והבעלים מאוד קפדן ומקצועי אבל הוא בנאדם לא נעים בכלל ובכל זאת אני מעדיף לטפל שם כי אני יודע שהם יעשו מינימום טעויות אפשריות וגם יעמדו מאחוריהן בלי לעשות פוצי מוצי...

אגב, אם יוסי היה ספר אני בטוח שהייתי מסתפר אצלו... אבל הוא לא... :roll:

:-)

פורסם

אבל ברצינות עכשיו, שכל אחד יעשה כרצונו, כמובן. כמו שאמרתי אני יכול בהחלט להבין אנשים שלא ירצו לטפל יותר בליטל בגלל זה. דבר כזה הוא מאוד מפחיד וכמובן לא צריך לקרות בשום מוסך, גם לא החאפרי ביותר.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

• תוכן חדש...