Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8389 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לכל החברה שלום רב !

מאז הודעתי מאמש הגיבו על דברי מס' אנשים לא קטן . פתחתי בדו שיח זה לא כדי להצטדק , או להגן על שמי המסחרי אלא כדי לכתוב דברי אמת , ואמת בלבד על ההתרחשות הסנסציונית האחרונה ברכבו של אלי מגדל ולנהל עם אלה אשר יש להם טענות כאלה ואחרות על רמת השרות , היחס , חוסר המקצועיות ויוצא כאלה ואחרים כדי שאוכל ללמוד מטעויות ולשפר את הטעון שיפור לעצמי כאדם שיודע ומבין קצת את הרגשתכם , כבעלי רכבים מיוחדים ( וגם לא כול כך מיוחדים ) הקשורים ללבכם ותופסים חלק גדול מעניינכם בחיים בזמן זה .

כשאמרתי שאדבר בהמשך לגבי הרכב של מגדל ש- "נפל לו המנוע " וכמעט מישהו "חס ושלום " נהרג , אני מציע לכם לקבל את התקפותיו של הנ"ל ואת שפיכת הדם המצויינת קצת בהסתייגות זמנית עד אשר אגיב באופן מקצועי רציני ומחייב . מאחר ואתם קצרי סבלנות ולמרות תחושתי הכבדה ורצוני להגיב באופן ממוקד יותר אני נמנע מלעשות כן על מנת לאפשר לכם בשלב מאוחר יותר לשפוט את המקרה לאחר שכל העובדות יהיו ברשותכם באתר . ההיסתייגויות שאעמיד בפנכם אל מול דבריו הבוטים של אלי מגדל יעמדו לרשותכם כדי לקבוע האם נעשתה טעות במוסך ליטל בהרכבת התושבת או האם אלי מגדל מעלים עובדות כאלה ואחרות הנסתרות כרגע מעינכם לגבי הארוע ברכב .

אני מברך על העובדה הנחרצת שלא נגרם כל נזק גופני .

תגובות נא לשלוח לתיבת הדואר הפנימית וכן לד.א. [email protected] והן תעננה בזמן הקצר ביותר האפשרי מבחינתי. כמו כן אני מבקש מכל אחד מכם להראות קצת בגרות אישית ובמידה ויש לו הסתייגויות , תלונות , טענות וכד' ולמרות זמני הדחוק במשך היום ישלח אלי הודעת ד.א. או אפילו פקס למשרד הוא יענה באופן הרציני ביותר . תבינו שאין בי צער או חרטה על אובדן מסויים של לקוחות , זהו תהליך טבעי בחיים . יש נחיצות וחובה להבין מדוע יש לאנשים מסויימים טענות כדי שנוכל להשתפר תמיד .

כמו כן אני מודה לפיני על תגובתו הרצינית והבוגרת לתא הדואר הפרטי באתר . כך יש להגיב . אני מקווה שהנסיון האחרון יתן את אותותיו בהתייחסות של החברים וברמת הכתיבה והתרבות האלמנטרית המתבקשת . פגיעה אישית באנשים והתקפות משולחות רסן

על חלק מעובדי המוסך אינם מוסיפים דבר לעניינכם מאחר ועדיין לא השלמתם את נסיונכם האישי כדי להבין את רמת הפגיעה האמיתית בנפש האדם הפגוע . תנסו למתן את התגובות לעיניין ולעיניין עצמו ללא כוונות אישיות כאלה ואחרות .

אז נדבר בהמשך וכל טוב לכולם

יוסי בן שפרוט

" או האם אלי מגדל מעלים עובדות כאלה ואחרות הנסתרות כרגע מעינכם לגבי הארוע ברכב ".

בהסתייגות זמנית ?!?!?!

האם נעשתה טעות במוסך ליטל בהרכבת התושבת או האם אלי מגדל מעלים עובדות כאלה ואחרות הנסתרות כרגע מעינכם לגבי הארוע ברכב

כל כך קל לזרוק הערכה , וחבל .

עכשיו העובדות היבשות :

1. יום שישי אני מחליף תושבת גיר

2. יום רביעי מנוע נופל

ואתה עוד חושב שאני מעלים משהו , אתה חושב שרציתי את הנזק הזה ?!?!? ,

כל מה שאני רוצה זה טיפול טוב שיתן לי לנסוע רגוע עם האוטו בלי לחשוב כל שנייה מה יפול או ישבר עכשיו .

אני לא מאמין איך יש לך את הבושה אחרי המקרה הזה לקרוא לי שקרן.

ואתה עוד אומר "ההתקפות של אלי מגדל " ....

אל תשכחו שהפורום זאת אחת התצוגות הכי יפות של דמוקרטריה , לכל אדם יש את הזכות להביע את דעתו ( במקרה שלי עובדות פשוטות ) , כמובן בלי פגיעה אישית שאני נגדה גם כן .

בטח שהאידיאל של המוסכים הוא להשתיק את כולנו בנושא הדברים הרעים שהם עושים , כמו במדינה דיקטוטורית טיפוסית .

בסופו של דבר אין לי את הרצון ולא את הכוח לוויכוחים הטיפשיים האלו,

אני רק רוצה לקבל את הרכב שלי כמו שהוא היה.

• תגובות 100
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אלי, המתן דקה.

קודם כל, ברצוני להסב את תשומת ליבם של חברי הפורום שמנוע וגיר לא נופלים סתם כך. אינני יודע באיזה אופן בוצעה הרכבת התושבת במוסך ליטל ובנוסף לכך, אינני מכיר את רכבו של אלי מספיק טוב בשביל לקבוע שהכל בפנים תקין במאת האחוזים ואין סיכוי שנגרם שם נזק כתוצאה ממשהו לא תקין ברכב.

מכוניות כגון אלו חשופות להתעללות ממושכת שמורידה אט אט את חוזקה המבני. כבר היו כאן מספר מקרים שהוזכרו גם ע"י תומר106ראלי שהשילדה של הראלי מתרחבת ו"נקרעת" מכל מיני שיפורים.

נכון לרגע זה, אין לדעת מה בדיוק קרה שם עד שיוסי לא יביא את העובדות בשטח לכאן.

מעבר לכך, האוטו של אלי נמצא במוסך כבר יומיים~ (אפילו יומיים וחצי) ולא נראה לי שצריך לקחת כל כך הרבה זמן עד שיגלו את סיבת התקלה, לא מדובר כאן באוברול מנוע או שיפוץ גיר אוטומטי.

אני שמח לראות שיוסי התייחס למקרה כאן בפורום ודאג לשתף את כולנו. מעבר ל-2 ההודעות שלו שלא ממש הבנתי מה הוא רוצה לספר לנו בהן (פרט לעניין שצריך לקבל את העניין בהסתייגות עד שהוא יגיב באופן 'מקצועי ומחייב'...) אני מצפה בכליון עיניים לראות מה יהיו מסקנותיו ולאן זה יתגלגל.

יום נעים

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

זה בכלל לא חשוב מה קרה לאוטו ומה המצב שלו לפני הכניסה למוסך או אחרי

המוסך אם בטעות או לא התקין את המנוע בצורה לא יציבה או נכונה

המנוע נפל! במזל שהאוטו לא נסע מהר... מצב כזה זה לא טעות אלא סיכון חיים של ממש ורשלנות לשמה אם אלי היה נפצע בתאונה הוא היה יכול לתבוע ולזכות מאה אחוז את המוסך על רשלנות מקצועים של טיפול ממש לא מקצועי של האוטו

לא יכול לקרות מצב שאתה מכניס אוטו למוסך ואחרי 5 ימים האוטו יתפרק הוא לא הכניס למוסך מעזה ונתנו לו חלקים גנובים הטיפול היה מהתחלה ועד הסוף רשלני שאסור שיחזור על עצמו

כמו שיש לי סיפור אישי על איסוזו שהיה לי לפני שנה שהיה בעיות גיר הכנסתי את האוטו למוסך והרכיבו לי את הגיר הפוך! מה שגרם להרס כל המערכת..

טעוית כאלה אסור שיקרו שאתה נותן את האוטו שלך אתה מצפה שיהיה יחס נורמלי של תיקון כדי שלא תסכן את החיים שלך כאשר אתה עולה עלה אוטו

למה? ככה!

פורסם

רק בשביל הרקע ,

אני נוסע מאד רגוע על הרכב , יעיד כל מי שמכיר אותי .

הרכב לא משופר בכלל ( חוץ מפילטר + אגזוז ) .

באותו יום שהמנוע נפל אבא שלי נהג על הרכב ,שהוא בכלל לא עובר את ה - 100 .

אז אם כל הכבוד , אני לא תומר ואין 150 כ"ס בראלי ,

יש לי ראלי רגילה לגמרי שבגלל רשלנות נופל לה המנוע .

[/b]

פורסם
זה בכלל לא חשוב מה קרה לאוטו ומה המצב שלו לפני הכניסה למוסך או אחרי

המוסך אם בטעות או לא התקין את המנוע בצורה לא יציבה או נכונה

המנוע נפל! במזל שהאוטו לא נסע מהר... מצב כזה זה לא טעות אלא סיכון חיים של ממש ורשלנות לשמה אם אלי היה נפצע בתאונה הוא היה יכול לתבוע ולזכות מאה אחוז את המוסך על רשלנות מקצועים של טיפול ממש לא מקצועי של האוטו

לא יכול לקרות מצב שאתה מכניס אוטו למוסך ואחרי 5 ימים האוטו יתפרק הוא לא הכניס למוסך מעזה ונתנו לו חלקים גנובים הטיפול היה מהתחלה ועד הסוף רשלני שאסור שיחזור על עצמו

כמו שיש לי סיפור אישי על איסוזו שהיה לי לפני שנה שהיה בעיות גיר הכנסתי את האוטו למוסך והרכיבו לי את הגיר הפוך! מה שגרם להרס כל המערכת..

טעוית כאלה אסור שיקרו שאתה נותן את האוטו שלך אתה מצפה שיהיה יחס נורמלי של תיקון כדי שלא תסכן את החיים שלך כאשר אתה עולה עלה אוטו

ומהיכן כבודו יודע שבמהלך ה 4-5 ימים שהרכב נסע לאחר התיקון לא אירע לו שום דבר ? מהיכן אתה יכול להיות בטוח שהתיקון בוצע ברשלנות ? אין לך, לי או לאף אחד אחר כאן, פרט למוסך הבודק, אפשרות לראות או לדעת אם משהו אירע לרכב במהלך הזמן הזה - או שמה רשלנות היא הגורם לכל הפאשלה הזו.

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
רק בשביל הרקע ,

[/b]

תזכורת קטנה לחברי הפורום מיום 10/7/2003 איך הרכב של אלי הגיע למוסך.

לחצו כאן.

בנוגע להשלכות, אין לי מושג מהם ההשלכות של נסיעה עם תושבת מנוע שבורה והם זה תרם למקרה של השירשור הנוכחי.

אין לי ספק כי מוסך צריך לקחת אחריות על עבודה שכזו, אבל אין לנו שום כלי כרגע לדעת מה בדיוק קרה שם והאם היה ניתן למנוע זאת ב 100%.

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
רק בשביל הרקע ,

[/b]

תזכורת קטנה לחברי הפורום מיום 10/7/2003 איך הרכב של אלי הגיע למוסך.

לחצו כאן.

בנוגע להשלכות, אין לי מושג מהם ההשלכות של נסיעה עם תושבת מנוע שבורה והם זה תרם למקרה של השירשור הנוכחי.

אין לי ספק כי מוסך צריך לקחת אחריות על עבודה שכזו, אבל אין לנו שום כלי כרגע לדעת מה בדיוק קרה שם והאם היה ניתן למנוע זאת ב 100%.

איציק

איציק מה אתה מנסה להגיד פה ?

עקב הבעיה הנ"ל הרכב נגרר למוסך והתושבת הוחלפה ( מקורית חדשה ) , 5 ימים לאחר מכן המנוע נופל .

פורסם

עקב הבעיה הנ"ל הרכב נגרר למוסך והתושבת הוחלפה ( מקורית חדשה ) , 5 ימים לאחר מכן המנוע נופל .

אני מנסה לומר שתפסיקו לקפוץ להסיק מסקנות מבלי שהרכב נבדק.

איננו יודעים להצביע במדוייק היכן התקלה והאם רשלנות היא זו שגרמה לה.

יכולות להיות 1001 סיבות למקרה שכזה ולכן יש להמתין בסבלנות לתוצאות הבדיקה הראשוניות ולהמשך הדיון.

באופן עקרוני רצוי שתבין שאינני מ"חסידי" המוסך הזה ואינני בא לתפוס כאן שום צד :!:

אני מסמפט את יוסי ולא אחת המלצתי לחבר קרוב (שלא מהפורום) לגשת לשם לצורך בדיקה או תיקון כי אני יודע שיוסי איש ישר וגם אם יהיו פאשלות, הוא יתקן - מה שנקרא: הרע במיעוטו (אבל נדיר מאוד בארצנו).

בכל מקרה, ללכת ולהסיק מסקנות 2 רגעים אחרי שכל המקרה הזה קורה, גם אם בסערת רגשות, זה לא לעניין (וכבר הסבירו לך את זה לא אחת).

אי לכך ובהתאם לזו, נמתין בסבלנות לתוצאות הבדיקה ואז נראה מה לעשות.

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

יכולות להיות 1001 סיבות למקרה שכזה ולכן יש להמתין בסבלנות לתוצאות הבדיקה הראשוניות ולהמשך הדיון.

באופן עקרוני רצוי שתבין שאינני מ"חסידי" המוסך הזה ואינני בא לתפוס כאן שום צד :!:

אני מסמפט את יוסי ולא אחת המלצתי לחבר קרוב (שלא מהפורום) לגשת לשם לצורך בדיקה או תיקון כי אני יודע שיוסי איש ישר וגם אם יהיו פאשלות, הוא יתקן - מה שנקרא: הרע במיעוטו (אבל נדיר מאוד בארצנו).

בכל מקרה, ללכת ולהסיק מסקנות 2 רגעים אחרי שכל המקרה הזה קורה, גם אם בסערת רגשות, זה לא לעניין (וכבר הסבירו לך את זה לא אחת).

איציק

יוסי אכן בן אדם ישר , ואכן מתקן את הרכב על אחריותו ,

אבל האם אתה באמת מצפה לתשובה אוביקטיבית בנושא ? ( התחקיר למה זה קרה ) .

פורסם

איציק

יוסי אכן בן אדם ישר , ואכן מתקן את הרכב על אחריותו ,

אבל האם אתה באמת מצפה לתשובה אוביקטיבית בנושא ? ( התחקיר למה זה קרה ) .

כן ולא.

ובאותה נימה - סתם דוגמא: למה לי להאמין לך ולא לו :?: (או להפך)

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

שלום לכל חברי הפורום הנכבדים.

ראשית עלי לציין שזו הפעם הראשונה שאני כותב\מגיב למכתב שקראתי באתר.

שמי מיקי , ואני לא שייך לאף קבוצה כזו או אחרת בעסקי המכוניות.

הנני לקוח וותיק של מוסך ליטל בראשותו של מר' יוסי בן שפרוט.

קראתי את המכתב של מר' אלי , חרה לי לשמוע על מה שקרה לו.

מר' אלי יקירי,גם אם זה קרה (ואני מאמין לך)אף פעם לא מטיחים אשמות כאלה

בפרהסיה,היה עליך לפנות ליוסי ולגולל לפניו את כל השתלשלות הארועים.

בוא לא נשכח שאנו בני אדם ואנו יכולים לטעות.

אני כלקוח וותיק של מוסך ליטל (מזה כ-8 שנים) עד שהגעתי למוסך זה עברתי לא מעט מוסכים,כאלה שטובים וכאלה שפחות.

מאז שהגעתי למוסך ליטל בראשותו של מר' יוסי,אני מרגיש שעשיתי את הדבר הטוב ביותר,כי אני יודע שטובת הלקוח זה היסוד שמושרש במוסך זה,כי אני יודע שאין מצב שיוסי היה יודע בדיעבד על מקרה כזה והיה עובר על כך בשתיקה,כי אני יודע שכל עובד במוסך יעשה הכל כדיי שהלקוח ייצא מרוצה,כי אני יודע שיוסי עושה ימים כלילות במוסך כדיי לרצות את הלקוחות,כי אני יודע שמקצוענות לשמה זה השם השני של מר' יוסי,כי אני יודע שגם אם חיכתי חצי שעה או שעה יותר מבמוסך אחר זה היה שווה כל דקה ודקה.

לסיכום:

מר' אלי היקר ישנם שני גישות האחת היא כמו שפעלת והיא הפחות טובה - מבחינתי.

והשנייה היא לנסות ולפתור הבעייה (אם קיימת) בדרכי נועם.

מר' אלי היקר וכל חברי הפורום הנכבדים , לא באתי להטיף מוסר ,או להעביר ביקורת,חלילה.

פשוט חרה לי על העוול שנעשה לאדם נפלא זה (מר' יוסי בן שפרוט).

יוסי חזק ואמץ. אלי היקר תמשיך לחייך כי אחרי הכל חים רק פעם אחת!!!

שלכם מיקי.

פורסם
לסיכום:

מר' אלי היקר ישנם שני גישות האחת היא כמו שפעלת והיא הפחות טובה - מבחינתי.

והשנייה היא לנסות ולפתור הבעייה (אם קיימת) בדרכי נועם.

מר' אלי היקר וכל חברי הפורום הנכבדים , לא באתי להטיף מוסר ,או להעביר ביקורת,חלילה.

פשוט חרה לי על העוול שנעשה לאדם נפלא זה (מר' יוסי בן שפרוט).

יוסי חזק ואמץ. אלי היקר תמשיך לחייך כי אחרי הכל חים רק פעם אחת!!!

שלכם מיקי.

שלום ,

אולי אכן לא הייתי צריך לפרסם את ההודעה לפני תגובתו של יוסי , ואולי זאת אכן הדרך הפחות טובה , לא מתווכח על זה .

אבל "חיים רק פעם אחת " , זה נכון ... ואם המנוע היה נופל לאבא שלי בנסיעה מהירה היינו רואים עד כמה המשפט הזה נכון .

נ,ב : ברוך הבא לפורום .

פורסם

מר' אלי היקר

שלום.

אני שמח שהפנמת והשכלת להבין שלא זו הדרך לפתור בעיות מסוג זה.

אני סמוך בטוח ומאמין שיוסי עושה ויעשה הכל על מנת לרצות את כל לקוחותיו באשר הם.

ושוב אומר לכל אותם שהגיבו למכתבך וזאת מבלי לדעת מי עומד מאחורי הקלעים,ששם נמצא אדם (יוסי)שנותן את כול כולו לעבודה (והאמינו לי שלא תמיד הוא מרוויח מזה),זה אדם שמקצוענות,יושר,ואמינות,הם שמו האמצעי.

ולך מר' אלי היקר ראשית אני מאחל רק הצלחה,שנית אני מציע שתיישר את ההדורים עם מר' יוסי , כי אדם כזה אין בנמצא .

יהיה נחמד עם תוציא הודעה כאן בפורום שכל הפרשה נסתיימה על הצד הטוב ביותר וכשם שכתבת מכתב שהשמיץ את יוסי (ואני יכל להבין אותך,היית בסערת רגשות),אני מבקש בכל לשון של בקשה שתכתוב את אותו מכתב רק מהצד השני של המטרס.

ושוב אני לא בא להטיף מוסר או להעביר ביקורת.

פשוט כואב לי על מה שנעשה - לשני הצדדים.

ושיהיה לך אחלה של שבוע.

פורסם

תודה מיוחדת לאיציק (מנהל מחלקת חשמל) ממוסך ליטל על השרות המהיר , והטיפול המסור שנתן לי.

חברים : אנשים עם מוסר עבודה כשל איציק עושים לך חשק "לקלקל" את האוטו כדיי לזכות לטיפול אצלו.

• תוכן חדש...