Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5869 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש עדכונים!

היום עבר הרכב בדיקות טכניות אצל יו"ר הוועדה הטכנית ברוך לביא, זאת עם רג'קטים קלים בלבד! העבודה הקשה השתלמה! :-D

זה המקום לומר תודה רבה לברוך שמשקיע מזמנו ונוסע ומסתובב זאת כדי להפוך את הספורט לבטוח יותר בשבילנו המתחרים! אני חייב לציין כי לא ציפיתי ולא הייתי מצפה מאף אחד למסירות כזו למטרה. ברוך כולנו חבים לך חוב גדול!!!

וזו ההזדמנות להודות לנותן החסות החדש שלנו בקבוצת אלטרנתיבי ,"מוסך יוסי צמח פחחות וצבע בני ברק" שאליו נכנס הרכב ביום שני שבוע הבא לתיקון הרג'קטים המועטים שנמצאו בבדיקה, וכן פחחות וצבע כללי לאוטו!!!

אם יש לכם רעיונות לצבע (אני מתכוון לשנות את צבע האוטו) אני אשמח לשמוע

בברכה נדב

נ.ב. תודה לרפי לין שהפנה אותי!

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

• תגובות 110
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הכי קל לבצע תיקוני צבע מהירים על לבן או שחור, בראלי האוטו נשרט לא מעט ולכן כדאי לצבוע לפחות את רוב האוטו באחד מהצבעים הנ"ל, בגלל החום הייתי מציע לצבוע את הרכב בלבן ולהוסיף לו זוג פסי קישוט לאורך הרכב - אחד אדום ואחד כחול עם רווח קטן ביניהם.

ככה :-) -

56451L.jpg

miatarb1.jpeg

מוטי

נ.ב: כן, אני יודע שזו מיאטה, אני חושב שזה ייראה מצוין גם על הפיז'ו שלך!

פורסם
וזו ההזדמנות להודות לנותן החסות החדש שלנו בקבוצת אלטרנתיבי ,"מוסך יוסי צמח פחחות וצבע בני ברק" שאליו נכנס הרכב ביום שני שבוע הבא לתיקון הרג'קטים המועטים שנמצאו בבדיקה, וכן פחחות וצבע כללי לאוטו!!!
מברוק, הגיע הזמן!!

בהצלחה! :smile:

נ.ב: צבע, מסכים עם מוטי, אבל עדיף כבר פסים של פיג'ו ספורט..

או לחילופין פס אדום כמו שהם עשו כל ה-207 RC

img10441204771.jpeg

peugeot-207-rc-3-big.jpg

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

פורסם

106 ראלי לבנה ? עלית פה על סטארט אפ.

שינוי לחלוטין של גוון הרכב מאדום ללבן לדעתי אינו מוצלח, מכיוון שכל שריטה תחשוף את הצבע האדום שיבלוט על הלבן. מוטי שוב טועה ומטעה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

ומכיוון שלא שאלו את דעתי בכל זאת אענה .

התחלנו באדום ואנחנו חייבים להישאר באדום !!!

לגבי קישוטי פיג'ו ספורט למינהם - קודם שישימו כסף ואחר כך יקבלו פירסומת מאיתנו .

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

הסאן רוף סגור עם פלטת אלומיניום 3 ממ' ומחוזק עם כ15 ברגים (!) נירוסטה 6 ממ' למסגרת המקורית... נראה לי שזה מספיק חזק, וכנראה גם לבוחן הטכני :lol:

בניגוד למה שחושבים, הרכב בראלי לא נשרט כל כך הרבה, אלא אם כן עושים תאונה קטנה (או גדולה)

לאחר התייעצויות הבנתי שכנראה כדאי לי לצבוע באדום דם... כדי ש"יזהו" אותי במרוצים, וגם הספונסר הוא אדום...

ההתלבטות שלי היא בין צהוב פנינה לבין אדום דם מבריק וחזק...

יש בעייה לצבוע פסים עקב ריבויי מדבקות... הרבה מדבקות על פסים יוצא מקושקש לעלללללה.

יש בעייה קשה עוד יותר והיא העובדה שאני לא מצליח להשיג פסי קישוט לצד שמאל של הרכב :bigcry:

תודה לכולם על העצות... תמשיכו לתת את דעתכם!!!

יש עוד שאלה שעומדת על הפרק והיא האם להחליק את כל הפסי קישוט, כלומר לא להוריד אלא "לחבר" אותם עם שאר הרכב ולהחליק פגושים.

בתודה נדב

פורסם

לא הייתי משקיע יותר מדי בכל מיני החלקות וכיוב'.

האם מותר לך ע"פ חוקי הקטגוריה שלך להשתמש באיזשהו אביזר אוירודינמי?

הייתי מציע הרכבה של ספויילר קטן (מקצועי, לא סתם משהו ליופי) בקצה הגג לצמצום הגרר.

מוטי

פורסם

אסור לשנות כלום...

ישנה כנף מקורית של 106 שאמורה לעשות בדיוק את זה...

החלקות במידה רבה זה יותר קל לפחח כי לא צריך לפרק את הכנפונים :lol:

בכל מקרה אין פה בעייה גדולה מדי של השקעה... אני צריך לדבר איתו על זה. הצבע למי שלא הבין הוא תמורת חסות וזה אינטרס של נותן החסות שהרכב יראה כ-מ-ה שיותר טוב!

דובי אני לא עומד בלחץ. בסוף גם האוטו הזה יהייה אדום :oops:

פורסם

החלקות זה אומר מילוי בין הכנף לכנפון בבודי-פילר ?

אני לא יודע עד כמה זה רעיון טוב לרכב שקופץ ונחבט כ"כ הרבה...בודי פילר לא בדיוק ידוע בגמישותו הרבה או באהבתו לקפיצות וחבטות...

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

טוב , אז הראלי מתקרב וההחלטה נפלה כבר מזמן לגבי צביעת הרכב , גם ספונסר אדיב בדמות "מוסך יוסי צמח פחחות וצבע בני ברק" שהסכים לקחת על עצמו את צביעת ה-106 .

אתמול בצהריים נפל דבר והפיג'ו הועברה אחר כבוד למוסך של יוסי .

התקבלנו שם בכבוד מלכים ועם הרבה קהל מתעניינים מסביב .

יוסי "הפיל" עלינו את מלאכת בחירת הצבע ומסתבר שיש מחשב שיכול לשבור את הראש בשבילנו לגבי גווני הצביעה ולאחר הצבעה הוחלט פה אחד , הפה שלי , על הצבע החדש של הפיג'ו ...שאותו כרגע לא אגלה , הפתעה .

דובי

m_1 001.jpg

m_1 002.jpg

m_1 003.jpg

m_1 004.jpg

m_1 005.jpg

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עוד צעד קטן לפיג'ו והרבה אבק מסביב .

נדב הגיע מוקדם , בשעות שהוא אפילו לא ידע שיש על השעון , בכדי להמשיך בשיוף הפיג'ו והכנתה לצביעה .

בעזרתו של יוסי צמח בעל המוסך והפועלים ראעד ורוני האוטו עוד מעט גמור ויצבע יופי יופי .

אני הגעתי בשעת צהריים רק בכדי להפגין נוכחות , להציק ולצלם...:-D

דובי

m_1 001.jpg

m_1 002.jpg

m_1 003.jpg

פורסם

אני מבין שהמוסך רק צובע ובאחריותכם להכין את הרכב לצבע?

בכל מקרה כל הכבוד!

אני מחזיק מכם שלמרות ההתהפכות, נחתתם על 4 ואתם ממשיכים...

עכשיו מחכים רק לאלון חליווה :-D

נראה מעולה!!!

תמשיכו כך!

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

המוסך היה אמור לעשות את כל העבודה, אך בעקבות המרוץ הקרוב (שבוטל אבל את זה לא צפינו), לחץ החגים והרבה אנשים שלא יודעים לנהוג ודופקים את הרכב היה חשש שה106 לא תהייה מוכנה לקרב, לכן אני התנדבתי להיות הניגר של הפחח בתחילה ואז הצבעי... היום גם ביליתי את רוב הזמן בשפשוף הרכב בהכנה לצבע

עד מתייייייייי?

• תוכן חדש...