Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7261 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וכפי שציינת,תמיד יש לך את האפשרות "למרוח" את המכונית בעבודת פחחות זולה,שעם קצת מזל תשרוד כמה שנים,ואם עבודת הצביעה תבוצע היטב המכונית אפילו תראה טוב.

אם אתה לא לגמרי "סגור" על המכונית כדאי לך להביא בחשבון את האפשרות הזו.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

לדעתי שורת המפתח היא המילים "תקציב מוגבל".

לך על הפחחות הזולה ותהנה מהרכב מספר שנים. לאט לאט יתחילו פה ושם "פיצוצים" אבל תוכל להנות מהרכב ותתרכז בהיבט המכני שאתה מכיר. אולי תשקיע אקסטרה בסלון מפואר מה שיוסיף לך הנאה הנאה מהרכב. אולי אפילו "אישתך" תסכים לבוא איתך לסיבוב בערב פה ושם :-D

תשקיע את הזמן והידע שלך בחלקים המכניים ולאט לאט תביא את כל מה שנמצא מתחת למנוע למצב "תצוגה". אולי לאט לאט יבואו חלקים כמו מכסה מנוע ודלתות.

עוד כמה שנים תחליט.

לא כל רכב אספנות נועד לעמוד על הפודיום. בטח שלא מיד.

רוני

עריכה - כמה "לאט לאט" בהודעה. אולי משהו פרוידיאני ??? :shock:

היא לא יודעת להגיד לי מתי יהיה מישהו שיוכל להגיד לי מתי זה יהיה

פורסם

הדלתות ברות שיקום, הדפיקות בצד הן לא נוראות ולדעתי ניתן לישר אותן ע"י שימוש בחתיכת עץ מול כרית עור מלאה בחול... הבעיה היא כמובן בנקודות החלודות. אותן תהיה חייב לחתוך ולרתך חדשות. אם יש לך סבלנות ורצון טוב (ומקום) אתה יכול לעשות את העבודה בעצמך. ספי הדלתות הן חלק קל יחסית לשיחזור כי הכיפוף של הפח הוא לא כל כך עגול. כמו כן הן לא חלק ממישטח שאתה צריך לידאוג לאחידות מדהימה. ספי דלתות... ישור סופי תעשה ע"י שימוש בחומר פחחים או אם תירצה ע"י עופרת...

רוב הכלים ה"כבדים" לפחחות רכב לא יקרים, פטישים ודולים ניתן לימצא בהיזדמנויות (יש עכשיו בל.כ. דולים בזול), דיסק ניתן ליקנות לא את הכי יקר, 200 ש"ח, אם אתה קונה דיסק תוכל להישתמש בו גם לשיוף. אל תישתמש בניייר שיוף אלא בפלטת שיוף שניראת כמו סקוטש-ברייט היא מחזיקה פי 20 מנייר ועולה כמעט כמו נייר. רתכת CO היא ההשקעה הכבדה. אם כי רתכת רגילה אלקטרונית יכולה להיות טובה מספיק את אתה יודע את העבודה (יש לי חבר שריתך איתה פחים מגולוונים של מסילות של קירות גס...)

ככה אתה בטוח שתעשה עבודה טובה ולא תחפף. הכי הרבה לא יצא טוב, שלח אותה לפחח...

בהצלחה!

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

גם אני הייתי בהתלבטות הזאת ובסוף בחרתי את העבודה הזולה מהסיבה שלדעתי היא תחזיק לפחות כמה שנים טובות. וגם כי רוב הנהגים מתיחסים בחוסר זהירות לרכבי אספנות (פתיחת דלתות ושיפשופי חניה למינהן ).ולכן כל כמה שנים תוכל לתקן ולשפץ את מצבה של הוולוו בעלות נמוכה.

---------------------------------------------------------

אלפארומאו ג'וליה 1973,וולוו 122 66,טנדר בריסקה 66,

אופנוע BMW R50

אליעד.

פורסם

אורן

הי, אחרי שיחת הטלפון שלנו לפני כחודש, אני עדיין דוגל בשיטה קודם להחליט על תקציב כולל ורק אח"כ לעשות חלוקה של התקציב לבעלי מקצוע...שים לב שלא תעבור במשך כל השיפוץ, את הערך בו אתה יכול לייבא מכונית דומה מחו"ל, במצב טוב יותר במחיר נמוך יותר... אז תדע שהערכת המחיר שלך אינה נכונה.

הוולוו נחמדה ככל שתהיה, אינה נחשבת נדירה והשקעה גדולה מאוד לצורך השיפוץ מצריכה או הרבה כסף פנוי, או סיבה טובה ביותר....רוב הרכבים שנמצאים היום במצב תצוגה, התחילו את השיפוץ מעמדה טובה יותר כבר בהתחלה... מצד שני, האסכולה האחרת גורסת... שב ותתחיל לשפץ, ללא חישוב לכסף המושקע, כי מהו המחיר לשגעון?-בהצלחה-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• תוכן חדש...