Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7263 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לאחר חיפושים ממושכים בפורום שמעתי הדים לכאן ולכאן על ההבדלים בין סקודה פליסיה ל ניו פליסיה,

אמרו שהן זהות לחלוטין מבחינה מכנית וההבדל הוא רק בעיצוב (פנימי וחיצוני) חלק אמרו שההבדל הוא כן מכני (משו כמו מנועים שונים, אני לא בטוח...)

ארצה להעמיד בבקשה דברים על דיוקם ולבקש תשובת מומחה שיסגור את הנושא אחת ולתמיד :)

כמובן שאני מעוניין לרכוש רכב זה לכן אשמח לחוות דעת איזו יותר עדיפה והאם יש תקלות אופיניות או דברים מיוחדים שאני צריך לדעת (תקציב עד 20K ידנית)

תודה רבה!

פורסם

אתה התבלבלת בין סקודה פייבוריט לסקודה פליסיה.

ההבדל העיקרי שאמור לעניין אותך זה העובדה שפליסיה היא כבר דגם שיותר תחת בעלות נכבדת מצד פולקסוואגן.

בעוד הפייבוריט תחת סקודה.

החתימה נמחקה על ידי הנהלת האתר.

פורסם

חד משמעית: הסקודה פליסיה והניו פליסיה זו אותה גברת בשינוי (קל) באדרת!

לי יש נסיון עם דגמי דיזל בלבד, הרכב די עצלן, בחברה שעבדתי בה היה צי של פליסיה וניו פליסיה כולן דיזל, קצין הרכב היה מרוצה מרמת האמינות, הניו פליסיה שלי היתה עם יותר תקלות מאחרות, חלקן קשורות לטיפול לקוי במוסך.

הרכב היה אצלי ממסירתו מהיצרן שנתיים וכ 80,000 ק"מ, רשימת תקלות (מהזיכרון): הלך סוויץ', גיר נתקע (כי נפל לתוכו משהו בטיפול), אחרי שנה ושבועיים הלך המצבר המקורי, היו עוד תקלות.

פורסם

לי היה ניו-פליסיה שנת 99 שירת אותי נאמנה במשך כשנה +. מנוע 1600 גיר רגיל. מהשכרה.

בסה"כ, בתקציב הזה הרכב היה יחסית חדש ונהדר, ללא תקלות שזכורות לי במיוחד. גם קניתי אותו במחיר זול מאוד. ממש סוס עבודה. המנוע היה מתוצרת VW, ועד כמה שביררתי בזמנו נדמה לי שזה המנוע של הפולו.

הייתי ממליץ ללכת על מנוע 1.6.

לא יודע שום דבר לגביי פליסיה ו/או ההבדלים.

היא לא יודעת להגיד לי מתי יהיה מישהו שיוכל להגיד לי מתי זה יהיה

פורסם

ההבדל העיקרי בדגמים הוא שמנוע 1600 הוא של פולקסווגן ומנוע 1300 הוא של סקודה.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

• תוכן חדש...