Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7240 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה יכול להשתמש בתבנית מעץ MDF שתתלבש על החור 6.5 ובתוכה יהיה חור 5.25, זה מה שעולה לי בראש.. ותשים אותו פעם פה ופעם פה ואיפה שנשמע לך יותר טוב תשים.. אצלי אישית זה בדש בורד בגלל ששם נמצאים החורים שלי ואני מעדיף שלא יראו את הטוויטרים.. רק בגלל פארנויה זה שם, אחרת הייתי שם במקום אחר..

רותם

רותם

פורסם

לפי הכותרת, אני מבין שמדובר במורל פולס. אם כן, התשובה פשוטה מאוד.

עיון קצר מאוד בחוברת ההתקנה של הרמקולים, מעלה כי הגריל של הרמקול הוא הטבעת.

פשוט תרכיב את הטבעת לפני הרמקול, ואז את הרשת.

!AWDSOME

פורסם

Caveman הוא לא שאל איך להרכיב את הרמקול, אלא איך להכניס מיד 5.25 במקום של 6.5. וחוץ מזה למה שלא תקנה את המורל פולס 6.5 אם יש לך הכנה של 6.5? למה להסתבך? יש כאלה שאומרים שעדיף את ה5.25 אבל לדעתי אם כבר יש חור 6.5 חבל להסתבך סתם..

רותם

רותם

פורסם

הבנתי. תחפש אולי בפורום יד שניה להחליף עם מישהו..

או שתעשה פשוט כמו שאמרתי לך עם הטבעת MDF איכשהו..

רותם

פורסם
Caveman הוא לא שאל איך להרכיב את הרמקול, אלא איך להכניס מיד 5.25 במקום של 6.5. וחוץ מזה למה שלא תקנה את המורל פולס 6.5 אם יש לך הכנה של 6.5? למה להסתבך? יש כאלה שאומרים שעדיף את ה5.25 אבל לדעתי אם כבר יש חור 6.5 חבל להסתבך סתם..

רותם

ואני רשמתי לו בדיוק את הדרך לעשות זו :)

הטבעת היא ההגבהה שהוא יזדקק לה.

!AWDSOME

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7240 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...