Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6398 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

יש ברשותי אופל קורסה 1200 סמ"ק בזמן האחרון החלה בעיה של העלמות מים לאחר שעברתי מספר מוסכים בוצעה בדיקת לחץ של המנוע ונמצא כי יש סדק בראש מנוע

מה סדר העלות של תיקון כזה ואיך ניתן לדעת כי זה באמת זה והאם עדיף לקנות מנוע מפרוק

תודה דודו

• ספונסר פורום
פורסם

איך אובחן סדק בראש???

אם בוצעה בדיקת לחץ הפוך ונמצאה דליפה למערכת קירור\שמן\ בין צילינדר לצילינדר זה מעיד על אטם ראש שרוף.

יש צורך בפירוק הראש ,השחזה אצל בעל מקצוע, בדיקה בלחץ והחלפת אטם ראש והרכבה.

אין צורך בהחלפת מנוע.

אורן

פורסם

דודו, פרט מהי שנת היצור של הרכב....מנוע 1200 סמ"ק קיים בקורסות של שנות השמונים וגם ב- 2002 כמובן שפרט לנפח אין קשר בין השניים..

לילה טוב

ישראל

Opel Astra 1.4L 1992

VW Passat TDI 2000

Ford Conncet TDCI 2004

Ford Mondeo 2.0L 2005

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

דבר ראשון אני לא חושב שזה סדק באש מנוע..... כנראה יש סדק במעברי המים שבין הצילינדרים.... ... לי יש דיהו ריסר(שכבר לא עובדת סתם יושבת אצלי מחכה שאני יתקן אותה חחח) ויש לה בעיה דומה... יש סדקים במעברי המים(בקירור למי שרוצה...)

בקיצור לפי מה שהבנתי צריך לרתך שם וזה או משו כזה כדי לסתום את זה... או להביא מערכת חדשה חחח(לא לרצוח אותי אם אני טועה למרות שאני די בטוח...) עלות התיקון...... אמממממ אני לא סגור אבל לי הביאו מחיר דיי גדול...

פורסם
דבר ראשון אני לא חושב שזה סדק באש מנוע..... כנראה יש סדק במעברי המים שבין הצילינדרים.... ... לי יש דיהו ריסר(שכבר לא עובדת סתם יושבת אצלי מחכה שאני יתקן אותה חחח) ויש לה בעיה דומה... יש סדקים במעברי המים(בקירור למי שרוצה...)

בקיצור לפי מה שהבנתי צריך לרתך שם וזה או משו כזה כדי לסתום את זה... או להביא מערכת חדשה חחח(לא לרצוח אותי אם אני טועה למרות שאני די בטוח...) עלות התיקון...... אמממממ אני לא סגור אבל לי הביאו מחיר דיי גדול...

יניב שלום רב וברוך בואך לפורום !

קבל תחילה מתנה, לכבוד תגובתך הראשונה בפורום:

קרא תחילה את כללי הפורום, התמקד בעיקר בכללי האיות, כללי הפיסוק, והאיסור להשמש בחחחחח

וב.........

חוץ מזה, אין לי סיבה אחרת לרצוח אותך.

יש לציין שלא הבנתי מתגובתך, דבר וחצי דבר, אך זאת כבר בעייה שלי, אני סובל מהבנת הנקרא.

בברכה

צביקה

כללי הפורום:

http://www.carsforum.co.il/vb/misc.php?do=cfrules

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

שלום.

בקורסה יש בעיה נפוצה של הוצרות סדקים בראש המנוע.

על מנת לאמת את התופעה יש לפרק את הראש ולבצע בדיקת לחץ.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

• תוכן חדש...