Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7279 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1-הסבירו לי שלפי נתוני היצרן אסור שתהיה נפילה של יותר מ -10 -15 אחוז של נפילת לחץ (ליקייג') .

עכשיו בטופס הבדיקה שהמכונים מוציאים על המנוע רשום במנוע של 4 צילינדר למשל את הנתונים הבאים :

65

64

64

62

diff=3

האם אני מתיחס ל-10 אחוז במקרה הנ"ל כאל- 6.5 כלומר בדוגמא הנ"ל שנתתי המנוע עדין יחסית במצב סביר ?

2- רציתי להבין איך בדיוק מודדים קומפרסיה דרך המחשב --- ראיתי שמנתקים את ההצתה ומחברים את נעל הכבל של המחשב לאחד מהקטבים של המצבר והסבירו לי כמה הסברים שנראה לי סותרים זה את זה :

א-מד הזרם ההשראתי בודק כמה זרם צורך הסטרטר ולפי זה ניתן לדעת מהו הלחץ הצילנדר בהתאם להוראות היצרן לדוגמא : אם הסטרטר אמור לקחת 90 אמפר ולפי הבדיקה של המחשב הוא לוקח 70 אמפר אז זה אומר שהלחץ בצילנדר לא כל כך טוב -- מישהו יכול להסביר לי איך התהליך מתבצע ?

2-למה מחברים את נעל הכבל למצבר ? , האם הסטרטר לוקח את הזרם שלו מהמצבר אז אני בעצם מודד את הכוח של המצבר - ומה קורה אם המצבר לא טוב ?

3-האם ניתן לבדוק את הבדיקה הנ"ל ללא הוצאה של הקוייל כלומר שהמנוע פועל ולבדוק את התוצאות ?

האם התוצאות יהיו זהות ?

האם הבדיקה הזאת מודיקת כמו הבדיקה של ניתוק ההצתה (הקויל ) .

אני מאוד יודה למי שיסביר לי על התהליך הנ"ל בצורה מקיפה ומדויקת - בתודה מראש ובברכת שבוע טוב ושקט לכולנו יותם .

• ספונסר פורום
פורסם

אכן הבדיקה מודדת את עוצמת הזרם הנצרכת ע"י המתנע.

היא לא בודקת קומפרסיה, אלה הפרשי דחיסה בין הצילנדרים.

בעקרון עד 10 אחוז הפרש זה בגדר הסביר, מעבר לזה זה לא תקין.

לא ניתן לבצע את הבדיקה ללא ניתוק סליל ההצתה כי הרכב יניע בזמן סטרטר.

כאשר מבצעים בדיקה של צריכת זרם מודדים את הצריכה שצרכן מסויים צורך ולא את הכוח האלקטרו מניע שהמצבר יכול לספק.

אורן

פורסם

אח שלי (תכין לאחיך ארוחת ערב בבית, ושאל את כל השאלות שם) האם אין סתירה בתשובה שלך :

מצד אחד אתה אומר שהיא לא בודקת קומפרסיה ומצד שני אתה אומר שהבדיקה הזאת עושה השוואה של הפרשי דחיסה בין הצילנדרים ....? (האם זה לא אותו דבר ) ?

בכל מקרה אתה יכול להסביר לי בבקשה איך המחשב על ידי מדידה של הזרם שמושך הסטרטר יכול לקבוע את עוצמת הדחיסה של כל צילנדר וצלינדר ?

בתודה .

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7279 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...