Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7279 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום המזגן סופית הפסיק לעבוד, המצב הוא כזה:

כשהיה חם בחוץ, המזגן לא היה מגיב לכפתור, אבל, בהזזת הכפתור בין המהירויות השונות, היה נשמע תקתוק (לא אין שם בומבה...) מהיחידה הפנימית של המזגן, הפתרון היה לדפוק מספר פעמים על היחידה הפנימית מלטה (איזור הרגליים של הנוסע), והמזגן היה מתחיל לעבוד, מחר אני רוצה לפרק ולנסות לפתור את הבעיה, מה לחפש? מה יכולה להיות הבעיה?

מישהו זרק לי פעם את המילה נגד מהירויות.

האם זה ניתן לפתרון ביתי?

תודה, ארז.

פורסם

רפי את זה בוודאי שאעשה, מה לגבי נגד המהירויות? אני בטוח ב99 אחוז שכפתור השליטה תקין. האם הכפתור הנ"ל הוא נגד המהירויות?

פורסם

ארז ידידי - לי היתה בדיוק אותה הבעיה לפני כשבועיים, הבעיה לא במזגן אלא במאוורר.

מתחת לדשבורד בצד ימין - 3 ברגים ושני מחברים, סביר להניח שתמצא את החוט האדום העבה שרוף מעט ובהזזתו יפעל המאוורר שוב, לא פותר את הבעיה לטווח הארוך אלא רק ל כמה ימים של עבודת מאוורר, צריך לפרק את המאוורר ולהלחים את החיבור שנמס בפנים.

אני הייתי אצל שלושה חשמלאי רכב ושניהם אמרו שאין איך לתקן אלא להחליף - חליפי חדש עולה 400 ש"ח, משומש מקורי 300 ש"ח.

לא הייתה לי ברירה וביצעתי את התיקון בעצמי, עלה לי 1.5 ש"ח התיקון וכשעת עבודה.

בריאות לכולם!

פורסם

אם אתה רוצה, תבוא ונסדר לך את הבעיה אצלי, רק צריך לבוא לפני שהחנויות נסגרות, צריך לקנות חיבורים מתאימים.

בריאות לכולם!

פורסם
ארז ידידי - לי היתה בדיוק אותה הבעיה לפני כשבועיים, הבעיה לא במזגן אלא במאוורר.

מתחת לדשבורד בצד ימין - 3 ברגים ושני מחברים, סביר להניח שתמצא את החוט האדום העבה שרוף מעט ובהזזתו יפעל המאוורר שוב, לא פותר את הבעיה לטווח הארוך אלא רק ל כמה ימים של עבודת מאוורר, צריך לפרק את המאוורר ולהלחים את החיבור שנמס בפנים.

אני הייתי אצל שלושה חשמלאי רכב ושניהם אמרו שאין איך לתקן אלא להחליף - חליפי חדש עולה 400 ש"ח, משומש מקורי 300 ש"ח.

לא הייתה לי ברירה וביצעתי את התיקון בעצמי, עלה לי 1.5 ש"ח התיקון וכשעת עבודה.

אתה צריך לקנות 4 מסמרים מיוחדים, לא יודע איך קוראים להם, כאלה שבעזרת פלייר אתה מצמיד אותם למקום ויוצר סגירה משני הצדדים.

צריך מקדחה עם מקדח ברזל דק ומלחם.

בריאות לכולם!

פורסם

אני מכיר את הבעיה מ XM

השתדל לא להפעיל דבר עד לפתרון הבעיה - כי הפעלה מיותרת תמשיך לחמם את אזור המגעים ואז כל המחבר יימס.

במקרה כזה הבעיה תגדל.

כפי שצויין לפני. פרק את המאוורר - יש 3 ברגים ובחן האם הסופיות נמסו/מגעים רופפים לפני כל מחשבה על רכיבים פנימיים.

אם המהירות הסופית תהיה חלשה יותר - הווה אומר יש בעיה שמצריכה פירוק היחידה הפנימית של המאורר.

אילן

פורסם

העניין הוא שגם אצלי בהתחלה על פניו נראה כאילו רק ה'סופית' של החוט האדום נמס אבל בבחינה מעמיקה ולפי המלצת החשמלאי שטען שסביר להניח שגם הנגד הפנימי נמס, נבדק העניין ונמצא לקוי. ראה שרשור אחר שלי פה שמפרט את העניין.

בריאות לכולם!

פורסם

אחוות בעלי הקסנטיות...:-):wink:

ג.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

• תוכן חדש...