Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7276 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

BLITZ AUDIO

PYLE

LANZAR

אני יודע שהם אותה חברה.

אך מבחינת הרכבה ועדיפות הם יש שוני?

מי מהם העדיפה?

תודה מראש

פורסם

לנזר היא היחידה הנורמלית מאלו שציינת למרות שגם אליה לא היתי מתקרב, לשיקולך.

"ומותר האדם מן הבהמה - אין, כי הכל הבל"

פורסם

אני מאמין שלא תמצא הבדל בין האיכות של המוצרים. סה"כ הם יורדים מאותו קו ייצור ואני משער שעוברים את אותה בקרת איכות סינית.

זול זה זול. אין (כמעט) דבר כזה זול שהוא גם טוב.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לא ציפיתי למשהו אחר,ידעתי את כל זה.

רק רציתי לדעת אם הם לא שונים באיכותם?

זאת אומרת שאם יש מגבר של אחת החברות האלה

אין עדיפות כלשהי לאחת מהם? כולם בדיוק אותו דבר?

פורסם

מה זו בדיוק "איכות הרכבה" ? זה תולי במתקין לא?

אם אתה מתכון לאיכות באופן כללי, אז...לאף אחת מהחברות הנל'

מצטער.

אנשים מדברים על איכות, אבל איכות לצערי, עולה כסף.

"אני לא יודע אם יש מספיק מגברים בבית..."

פורסם

יהיה יותר נכון לשאול מה הכי מסוכן..

אותי באופן אישי מאוד מפחיד ה pyle

ליום יום קליאו 1400

לבילויים בורה 2.0

פורסם

לא יודע לכמה ממיכם יש ניסיון עם לנזר אבל היא רחוקה להיות פייל או בליץ...המגברים שלה מצויינים ועובדים מצויין עוד לא ראיתי בן אדם אחד שהיתלונן על מגברים של לזנר..הסאבים שלהם מאוד טובים נישמעים מעולה ללזר יש את סידרת מגברי האופטידריב שהיא אחת האיכותיות והמומלצות בשוק...כול זה אני יודע מניסיון עם החברה..לסיכום למי שאין תקציב מי יודע מה לנזר חברה מצויינת בישבילו..

ושוב פעם חברים שאתם קופצים למסכנות בלי שום טיפה של ניסיון או קריא בפורום:?

אני לא מעדיף אלה ממליץ על לנזר

פורסם

אכן כן

חוץ מהנתונים המופרזים של לאנזר

ומישהו אחד שאולי המגבר עשה לו בעיות

אין מילה רעה להגיד עליה

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

כול אחד מפיץ דברים שלדעתי מאוד לא נכונים,

- כמו שאמרנו כבר מזמן לנזר פייל פיירמיד לגאסי ובליטז הם האותה חברה.

- אם נדבר על אמינות בהצהרות ההספקים, פייל החידה שמספקת נתוני RMS נכונים בדפי המידע של המגבר.

- בקשר ל"אכות" ההרכבה, כול המגברים מורכבים באותם סדרה של רכיבים -קרוס אובר\טרנזיסטורים,

וה"איכות" הרכבה של כולם זהה.

לנזר מגבר לנזר:

inside1.jpg

איכות ההרכבה של פייל:

inside1.jpg

מגבר פיירמיד:

inside1.jpg

מגבר לגאסי:

inside1.jpg

ויש עוד 200 חברות אם איכות הרכבה כזו.... שהיא בסדר גמור.

אם תשאל אותי אישית, בארץ אין מוצרי בליטז או פיירמיד או לגאסי שהם ביבוא סדיר, אלה סתם פה מגבר ושם מגבר, לפייל יש יבואן - ניצוץ וללנזר יש יבואן - בורקס.

יבואן אחד בת"א - בורקס שהוא מוכר את מוצרי הלנזר שלו במחירים מטוריפים ובתמחור גבוה, והסדרה החדשה של הנזנר עם הספקים מופרזים חדשים, במחיר עוד יותר גבוה. כנראה הוא באמת חושב שהמגבר מפיק את ההספקים שרשום עליו. דיברתי לפני כשנה איתו על המגברים שלו ועם המחירים שהוא נותן, הוצאתי מימנו מחירים דיי נמוכים אבל זה רק בקניה קבוצתית.

יבואן שני בנתניה - ניצוף שהוא מוכר את המוצרים שלו במחירים מאוד הגיוניים, לדוגמה פייל CLASS D 2400W ולנזר CLASS D 1200W שהם האותו מגבר ומוציאים אותו הספק, הניצוץ מוכר ב990 שקל וברוקס מכר בזמנו ב1800 שקל. יש רק משהו אחד מעצבן אצלו שהוא עושה קומבינות עם הסאבים אקטיבים שהיא מוכר, הוא מחליף את המגבר לחלש יותר - שככה לדברו הסאב לא יהרס בחיים, הערתי לו על זה שנסעתי אליו בזמנו.

החלק הכי עדין במגברים הללו, שרק בגללו הם בד"כ נדפקים ויש את זה לכול המגברים הסיניים, שהקרוס אובר פועל על מתח של 15V +\- שמוזן מנגד הספק ודיוזה זנר ליצוב, שהיא מתחממת רצח ולא מאריכה הרבה שנים - זה רק במגברי הערוצים ולא במונו - ובסדרות הרגילות.

תמיר

פורסם
אכן כן

חוץ מהנתונים המופרזים של לאנזר

ומישהו אחד שאולי המגבר עשה לו בעיות

אין מילה רעה להגיד עליה

לא יודע לכמה ממיכם יש ניסיון עם לנזר אבל היא רחוקה להיות פייל או בליץ...המגברים שלה מצויינים ועובדים מצויין עוד לא ראיתי בן אדם אחד שהיתלונן על מגברים של לזנר..

מה??? ממליץ לעשות חיפוש, אני מאמין שתמצאו "קצת" יותר מאחד

אריק.

בשיפוצים

• תוכן חדש...