Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7288 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה ברכב הזה יש אנטנה שמרימים אותה אנטנה קשיחה כזאתי שהיא במצב מלא קולטים מעולה אבל אני לא מעוניים לפתוח אותה בצורה הזאתי זאת אנטנה קשיחה ונראה לי תישבר בנסיעה מהירה וכאלה או שמשהו ישבור אותה להנאתו כי זה ממש דורש את זה

לדעתי זה פאק ביצור

בכל אופן שמעתי שיש איזה תוספת כזאתי קטנה ששמים אל הסופית של האנטנה וזה משפר את הקליטה אין לי מושג מאיפה קונים וכמה עולה ואם זה בכלל שווה משהו

בכל אופן אשמח לפתרון אחר אם יש כזה

תודה רבה לכל העוזר

פורסם

הוא מתכוון למגבר אנטנה . בקיצור, אם ישברו אז תחליף, או שתסגור אותה כל יום בלילה, זו הקליטה הטובה ביותר . נקודה.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

מה אנטנה חשמלית בכלל

איך מתקינים

מי אמר שהת מתאים לי

אם אפשר לפרט יותר + לינק לאיזה מכירה באינטרנט אשמח מאוד

פורסם

תשמע,אנטנה קולטת במצב האידיאלי כשהיא מורמת עד הסוף,אם אתה מפחד מוונדליסטים למיניהם ואין לך כח כל יום לפתוח ולסגור את האנטנה-תחליף לאנטנה חשמלית(נפתחת לבד כמדליקים את הרדיו),האנטנה עמידה ברוחות ולא נשברת.

את האנטנה אפשר להשיג\להתקין אצל כל מתקין באיזור מגוריך!

מנסיון אישי שום תוספת לאנטנה לא תוסיף בצורה משמעותית לקליטה.

"תחי מדינת ישראל- וכל הכבוד לצה"ל....."

פורסם

אוקיי השאלה שלי כזאת האם צריך תשתית נוספת לאנטנה הזאתי או שזה בה במקום הקיימת

אפשר אולי לקבל לינק למוצר כזה באינטרנט

כמה עולה כזה דבר בכלל?

פורסם
אוקיי השאלה שלי כזאת האם צריך תשתית נוספת לאנטנה הזאתי או שזה בה במקום הקיימת

אפשר אולי לקבל לינק למוצר כזה באינטרנט

כמה עולה כזה דבר בכלל?

תריץ חיפוש בזאפ!תקבל גם אינדיקציה לגבי מחיר.

ולגבי הרמה של האנטנה רק במצב רדיו- במכשירי הרדיו המתקדמים יש שני רמוטים אחד למגבר ואחד לאנטנה,יש מתקינים שמתעצלים לחבר כל אחד בנפרד ומחברים את האנטנה לרמוט של המגבר---כל מקרה לגופו.

"תחי מדינת ישראל- וכל הכבוד לצה"ל....."

פורסם

רק אנטנה חשמלית , בדגמי אקסנט עד שנת ייצור 2000 האנטנה מורכבת כנף קידמית ימנית (תריך לפרק את הביטנה של בית הגלגל ) התקנה ממש זריזה .

אקסנט משנה 2000 ומעלה - אנטנה בתא המטען כנף שמאל אחורית , ממש קלי קלות ללא קושי ,יש רק צורך להריץ כבל מתח 12V ושליטה של הרדיו ......

רק בשטיפה יש צורך לסגור את האנטנה שלא תישבר ....

פורסם

ההתקנה היא פשוטה כמו שרשמו כאן והאנטנה צריכה לעלות משהו כמו 150 ש"ח

Hu - 880 prs

Tw - alesis point 7, 4 inch - amp xetec vector

Mids - morel pulse 6 mid bass - amp xetec xircuit

Sub - phase sx 220 - amp hifonics titan mono

פורסם

אוקיי כמה שחיפשתי לא מצאתי את האטנה הזאתי באינטרנט

ודבר נוסף ביונדאי 98 שזה נמצא בכנף שמאל יש כבר מתח מוכן ?

פורסם

אקסנט 98 : כנף קידמית ימנית ,צריך לקבע אותה כמו שצריך מריצים מתח 12V וכמובן REMOTE שליטה מהרדיו .....

לפני כן צריך לפרק את הביטנה ,מס קליפסים וכמובן להתאים את ראש האנטנה אשר בחוץ לזו של האנטנה החשמלית ..

אם אתה רוצה הצעת מחיר והתקנה כי לא מצאת (איזור ראשל"צ ) ציון : 050-2555500

• תוכן חדש...