Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בקניית רמקולים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7265 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

Guest איטלקי גאה
פורסם

שלום לכולם

ברשותי יונדאי אלנטרה '01 אני רוצה להוסיף כרגע רמקולים ובעתיד מגבר, סאב HU חדש וכו'..

הHU כרגע של פיוניר רגילה דומה לדגם הזה DEH1750 Pioneer

אני רוצה להתחיל עם רמקולים / קומפוננט ..

- אני לא מבין בנושא כל כך אז אם תעזו לי אני הודה לכם מאוד!

התקציב הוא 700 - 750 ש"ח

תודה רבה!

פורסם

אם אתה מעוניין כרגע להתחיל עם רמקולים, ההיתי ממליץ לך לחשוב בכיוון של קומפוננט, לקומפוננט יש היתרונות רבים על רמקול 6X9, והראשון שבהם הוא שהוא יושב מקדימה ובכך מספק את הנהג וזה הדבר המרכזי, הרי בסופו של דבר המערכת באה לספק אותך/הנהג, החסרון העיקרי שלו זה שרוב הקומפוננטים זקוקים להגברה כלשהיא, מכיוון שאתה אכן מתכוון להביא בעתיד מגבר אני חושב שקומפוננט כן יכול להיות אופציה טובה יותר מאשר רמקולים אחוריים או קאוס'. בתקציב שלך האופציה הטובה ביותר שאני יכול לחשוב על קומפוננט כולל התקנה הוא המורל פולס, אבל אני לא סגור על המידות שביונדאי אלנטרה.

בכל אופן הקומפוננט הנ"ל נע בין 500-600 ש"ח מה שמשאיר לך קצת כסף להתקנה. תנסה גם לשמוע את האינפינטי ריפרנס מהסדרה הזולה גם זו יכולה להיות אופציה טובה, אבל הוא קצת יותר יקר, אבל אם זכרוני איננו מטעני הוא גם נכנס בתקציב שלך.

• תוכן חדש...