Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קרוסים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7297 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

STANG,

1. האם אתה מתכוון לקרוסאובר אקטיבי או פאסיבי?

2. אם הכוונה שלך היא לקרוסאובר פאסיבי, חשוב מאוד שהוא יהיה מתאים לרמקולים שלך. לא קיים קרוסאובר פאסיבי כללי. לקרוסאובר פאסיבי יש כממה פרמטרים שמותאמים לרמקול הספציפי שהם תוכננו עבורו. קרוסאובר שלא יתאים עלול לגרום לנזק לרמקולים וסביר להניח שהרמקולים גם לא ישמעו טוב.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

פה סיבכת אותי לגמרי.

זה לזוג קומפוננט 6.5 של 250W אם אני לא טועה.

WHEN YOU HAVE TO SHOOT, SHOOT DON'T TALK

פורסם

אתה גם יכול לבנות לבד...

אתר טוב לקניית רכיבים לקרוסים www.madisound.com

אתה תוכל למצוא כתבה מעניינת על בניית קרוסים (פילטרים פסיביים) בלינק הזה

http://www.autosound.co.il/main.asp?url=content/PassiveFilters/25-08-2003-Theory-Filters.html

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני לא זוכר את השם, אבל אם אני לא טועה היה ציור של בולדוג.

אני לא מבין גדול של הדברים האלה, אני בטוח לא הולך לבנות את זה.

לפי מה שחבר אמר זה פאסיבי, הקרוס הולך בין הרדיו דיסק ל קומפוננט, בלי מגבר.

WHEN YOU HAVE TO SHOOT, SHOOT DON'T TALK

פורסם
אתה גם יכול לבנות לבד...

אתר טוב לקניית רכיבים לקרוסים www.madisound.com

אתה תוכל למצוא כתבה מעניינת על בניית קרוסים (פילטרים פסיביים) בלינק הזה

http://www.autosound.co.il/main.asp?url=content/PassiveFilters/25-08-2003-Theory-Filters.html

לבן אדם אין מושג ולו הקלוש ביותר לגבי קרוסים (בלי להעליב) ואתה שולח אותו להזמין חלקים מחו"ל ולבנות קרוסים לבד?????

התנסית פעם בהזמנת חלקים מהאתר הנ"ל??? אתה מודע לעובדה שהזמנת חלקים מהאתר ובניית קרוס ייעודי יעלה יותר מסט חדש (בהנחה שמדובר על מאגנט)?!

"תחי מדינת ישראל- וכל הכבוד לצה"ל....."

• תוכן חדש...