Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7280 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חשבתי לי(דבר שאני לא מרבה לעשות....:wink: ) שאולי אפשר לארגן מפגשים חודשיים לפי אזורי מגורים, כמו חיפה, ירושליים, ת"א(רשל"צ והסביבה?!)...

ככה נוכל להכיר יותר טוב אחד את השני, להחליף עצות כולל הסברים ותאורים בשטח ולא על מסך מחשב, וכולי.

אני חיפאי, ויש מקום לא רע בחיפה-מגרש החנייה הענק של מה שהיה פעם הגלובוסיטי.בימי שישי הוא ריק כמעט לגמרי.

אשמח לתגובות- בעד ונגד.תודה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

רעיון נחמד, במיוחד בהתחשב בזה שכמות החברים (לפחות הרציניים, לא אלו בעלי הודעה וחצי), גדולה מאוד - ובמפגש כזה אי אפשר להכיר את כולם, במיוחד לא את אלה מהאזור.

נשמע נחמד מאוד. אבל, כמו שאני מכיר את החברים פה בפורום, זה יגמר בזה שכל אחד יפגש עם עצמו בביתו שלו. :|

פורסם

אני ואלעד נעשה לבד מפגש ברמת הגולן, במנחת פיק, מפגש קסנטיות! זה יכול להיות גם מפגש PSI, גם PSA וגם CF.

פורסם

אם אתה צריך עצות מהמנוסים, אתה יכול לפנות בשאילתא למועצת חכמי מפגש ראשון והסביבה.

טיפ קטן- יתייחסו אליך ברצינות רק אם השאלה תסתיים במילה המתחרזת עם "מגיע".

ילדים הורגים נמלים בצחוק- נמלים מתות ברצינות

כל יום אני משכר את עצמי מחדש

בצי המשפחתי- סיויק האצ'בק 96, E30 87

פורסם

אני בעד מפגש "עמק יזרעאל", מקום טוב: המתחם החדש בעפולה, צמוד לביה"ח העמק.

יש שם המון חניה , רחוק ממקומות מגורים וכולם מכירים את המקום בגלל שהוא צמוד לביה"ח העמק.

אם יש מעוניינים אפילו לשישי הקרוב פנו בה"פ ונעלה שרשור מסודר באוף טופיק.

:king:

פורסם
טיפ קטן- יתייחסו אליך ברצינות רק אם השאלה תסתיים במילה המתחרזת עם "מגיע".
יש עוד תגובות? רק 3 אנשים- אני מרגיש פגיע...

ברצינות- תתחילו לדבר חבר'ה,מה נסגר?

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

לא שאני בא בגישה שלילית חס וחלילה(טוב דוגרי... מי שמכיר אותי מבין שאני תמיד כן :))...

אבל לדעתי תוותר על העניין, חבל על הזמן שלך. מפגש ראשון מונה כ-4 אנשים בערך, לפעמים יותר, תלוי בכיוון הרוח, ויש הרבה אנשים מהמרכז שיכולים להגיע אבל פשוט לא מגיעים, אני אחד מהם.

למצוא שעה סבירה ומיקום סביר שיתאים לרוב האנשים = משימה לא קלה בכלל, אני אישית למשל לא מגיע לראשון כי תמיד זה נופל על ההכנות לארוחת שישי(מה לעשות, צריך לבשל לפעמים).

גדולים ממך כבר נפלו.

לדעתי - תוותר, לרוב האנשים זה לא יהיה נוח ול-90 אחוז ממי שישאר וכן נוח לו - יעדיף לאונן בבית בכיף עם סבון מוי כיף.

שבת שלום

אלעד

פורסם

טוב אז הנה תגובה רצינית,

לא כל כך בא לי לצאת מתחומי הפורום האמת, ישנם מספר אנשים פה שהייתי יושב איתם בכיף, אפילו ביחד, אבל לא ממש בא לי לדוגמא להפגש בקבוצה גדולה ולפתוח מכסה מנוע של יונדאי אקסנט, כמו שהיתה פה תמונה אחת, אין לי עניין בזה, אם אני אפגש עם חבר'ה מפה, זה לא יהיה למטרת פתיחת מכסה מנוע, אולי לשדוד בנק.

אני מעדיף לשבת עם חבר'ה אחלה על איזה נרגילה או קפה (האופציה הראשונה עדיפה), אין לי כח להתחיל להסתכל על מנועים בצהריים של יום חם באיזה מגרש חניה...

אני לא מצליח להוציא מהראש את התמונה של היונדאי אקסנט עם מכסה מנוע פתוח באיזה מפגש שצולם... זה היה קטע מטורף אני אומר.

פורסם
טוב אז הנה תגובה רצינית,

לא כל כך בא לי לצאת מתחומי הפורום האמת, ישנם מספר אנשים פה שהייתי יושב איתם בכיף, אפילו ביחד, אבל לא ממש בא לי לדוגמא להפגש בקבוצה גדולה ולפתוח מכסה מנוע של יונדאי אקסנט, כמו שהיתה פה תמונה אחת, אין לי עניין בזה, אם אני אפגש עם חבר'ה מפה, זה לא יהיה למטרת פתיחת מכסה מנוע, אולי לשדוד בנק.

אני מעדיף לשבת עם חבר'ה אחלה על איזה נרגילה או קפה (האופציה הראשונה עדיפה), אין לי כח להתחיל להסתכל על מנועים בצהריים של יום חם באיזה מגרש חניה...

אני לא מצליח להוציא מהראש את התמונה של היונדאי אקסנט עם מכסה מנוע פתוח באיזה מפגש שצולם... זה היה קטע מטורף אני אומר.

אני בפנים.

שחר.

פורסם

ברווז1 אני תומך בך וכל הכבוד שאתה מנסה לארגן מפגשים והלוואי וכולם %80 מהאנשים היו מגיעים בנוכחות מלאה היה יותר כיף יותר מעניין ויותר מהכל :-P אז קדימה המשיכו לשרשר וכולם להגיע למפגש הבא קדימה חברה

בברכה דודו.

אני מאמין ואתם

• תוכן חדש...