Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7307 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי שביעוץ לרכישה דברו על זה שכל הדגמים של גסטי לפי הוראת יצרן כבר משנת 1985 צריכים לעבוד עם דלק 95 עם אוקטן גבוהה נטול עופרת ואילו אני הסתכלתי אצלי בחוברת הוראות של יצרן וכתוב 96 וגם מכונאי במכון קרבורטורים אמר לי גם רק 96 כתבתי זאת בשרשור וירדו עלי שאני לא מבין כלום מישהו יכול לעזור צביקה אולי?

פורסם

אתה יכול לעבור לאוקטן 95 , בדרך קבע, ללא כל חשש וללא תופעות לוואי!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

שאלה1 מה זה 95 אוקטן פשוט לבקש 95 בתחנת דלק?

שאלה2 פעם הייתי מתדלק ב95 ואם 96 הנסיעה הרבה יותר טובה האם זה באמת שומר על הקרב ברמה כזאת שעדיף לספוג ירידת כוח משמעותית?

פורסם

ברשותי סובארו DL 91 גיר ידני

מישהו אמר לי פעם שהוא שם 95 בDL שלו

כדי לעבור ל95 ? לא היו בעיות ? תודה לעזורים

סובארו DL - חיים רק פעם אחת - מטפלים רק פעם אחת

בית"ר ירושלים אהבת חיי

למלחמה ונצחון - עוצמה חולון

פורסם
שאלה1 מה זה 95 אוקטן פשוט לבקש 95 בתחנת דלק?כן!

שאלה2 פעם הייתי מתדלק ב95 ואם 96 הנסיעה הרבה יותר טובה האם זה באמת שומר על הקרב ברמה כזאת שעדיף לספוג ירידת כוח משמעותית?

אין קשר בין האוקטנים, לשמירה על ניקיון הקרבורטור, ובוודאי אין שום השפעה, על ירידת כוח משמעותית, אך אם אתה חושב כך, אפילו פסיכולגית תדלק באוקטן 96, עם הבהרה אין שום נזק בשימוש,

בין שני האוקטנים, ואפילו שילוב בינהם.

נסיעה טובה וחסכונית, עם קרבורטור מטופל ומכוון.

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

בשנת 85 לא היה דלק 95 אוקטן בארץ אז ברור שיפנאוטו יכתבו 96 אוקטן.

95 אוקטן נכנס רק ב 93 לקראת שנת 94 שאז כולם יבאו מכוניות עם ממיר קטליטי.

אני חוזר ואומר: סעו בסובארו עם 95.. הדלק נטול עופרת וגפרית וייטיב עם המנוע.

סובארו כבר הותאמה לדלק נטול עופרת מסוף שנות השבעים עקב מכירותיה בקליפורניה שעברה לפני אירופה לדלק נטול.

מייסד מועדון החמש - בעל מרצדס 170v ליומן השיפוץ

• תוכן חדש...