Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7297 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדוגמא שלי, היה שווה לתת למוכר "להתבשל" קצת.

בסופו של דבר, קיבלתי רכב שמור, עם ק"מ נמוך, בכמעט 7K מתחת למחירון (המשוכלל).

עזבו את זה שהסחירות של הHGT לא משהו, כל מה שצריך זה להראות שאתם רציניים. זה עובד.

!AWDSOME

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אמרתי בדר"כ, וכן רק שתדע שדגמים ספורטיבים ובמקרה הספציפי הזה (HOT HATCH) נמכרים טוב יותר מדגמים רגילים - במיוחד לקהל צעיר (גם בנפש).

להלן דוגמאות:

א. רנו קליאו B, קליאו ספורט או קליאו 16V?

ב. פיג'ו 106 ,306 או 206 - XS או GTI?

ג. טיוטה יאריס - ספורט או 1.3?

ד. אופל קורסה - GSI או 1.4?

ה. פולו - GTI, 16V או 1.4?

אני ממש לא מבין.אתה חולק עלי ואז מביא דוגמאות שמחזקות את מה שאני אומר?

פולו 1.4 שמורה אני מעיף באותו יום שאני מפרסם, ב GTI תעבור קודם עינויים של גדודי ילדים שיבלבלו לך תמח, אח"כ ביקורים בבית של כל מיני אנשים לא הכי סימפטיים (כן,כן, גם אני מכרתי רכבי ספורט) שישכנעו אותך שזה חרה דגם והם עושים לך טובה שהם מציעים לך רק 35% מתחת למחירון ואולי תמכור אחרי חודשיים.

כנ"ל לגבי כל יתר הדוגמאות שלך.

בכלל, כמה קורסה GSI בכלל נמכרו בארץ?

כמה קליאו ספורט?

איפה גדודי הקונים הפוטנציאליים שלך שקנו את המכוניות האלה כחדשות?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

במקרה של דגמים ספורטיביים שמורים באמת , עם שלדה נקיה, ק"מ נמוך, יד סבירה והיסטוריה מוכחת,

מספיק לפרסם במספר פורומים מובילים של פריקים לעניין, והרכב מכור בלי הרבה סיפורים.

כשחשבתי למכור את הפולו, אפילו לא הייתי צריך לפרסם אותה בפורום קניה / מכירה כאן.

פשוט אמרתי ל2-3 חברי פורום, השמועה התפשטה לעוד כמה ועוד באותו היום נפל עליי מבול של קונים ,ביניהם הקונה המאושר שנתן לי עליה מחיר מכובד שהיה לשביעות רצונם המלאה של שני הצדדים ושיקף את מצב הרכב. ואז באותו הרגע המחשבה למכור הפכה למכירה, עוד לפני שהבנתי מה קורה ולפני שמצאתי תחליף הולם.

בקיצור, הרכב עף במהירות מבלי שפרסמתי אותו ומעל המחירון.

כמו שהיה קורה לכל רכב אחר בגזרת ה30-60 אלף ש"ח בעל אוריינטציה ספורטיבית, שמור וכל מה שציינתי בשורה הראשונה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

שמעו, אני לא מתווכח איתכם אם שווה מעל או מתחת מחירון.

בזה בכלל אין ויכוח ביניינו כי לדעתי כל מי שמשלם מעל מחירון על רכב סטנדרטי, הוא דביל.

אם מדובר ברכב נדיר/ משופר בצורה קיצונית ומקצועית/ ישן ומאוד שמור, אז השמיים הם הגבול.

כל מיני ילדונים (ואין פה רמיזה לאף אחד מכאן, בפרוש! )שיש להם איביזה טורבו 2002 יד שניה עם 80K ק"מ וחושבים שבגלל זה מגיע להם 10K מעל המחירון, בחייכם, GIVE ME A BREAK.

או כמו ששמר פעם אמר בצורה לא מובנת בעליל, תן לי לבנה :wink:

פורסם

תרשו לי להצטרף לדעתו של bagira .

לפני שבועיים בערך פתחתי כאן שרשור בנושא קצת קרוב לאיביזה טורבו - הקורדובה קופה מי שזוכר ,

שגם שם נתקלתי בכל מיני כאלו שחושבים שכדאי וראוי לשלם על רכב כזה מעל למחירון .

בדקתי שלושה אקזמפלרים - כולם דורשים "מעל " למחירון כי ככה נהוג - ושלושתם . . . אתם מנחשים עדיין לא נמכרו . . .

אחד מהם בטווח של חודש, מספיק טוב (בדקתי אותו לפני ששאלתי בפורום לכל ה . . . ), בלי להכנס בכלל למצבם האמיתי של הרכבים הללו .

אני לא מבין מאיפה צמחה "תרבות" כזו של ניסיון למצוא פרייארים שיקנו במחירים גבוהים , בסה"כ אוטו .

נכון אם הרכב שמור והק"מ נמוך שווה לשלם מעל למחירון היבש - בשביל זה עושים שקלול .

גם אני שבבוא היום אמכור את הרכב שלי שהוא לא פחות מבוקש אם לא יותר (בלשון המעטה) אדרוש מחיר סביר .

בטח לא 6000 ש"ח מעל כמו שדורשים היום (כמעט כולם) על קורדובה קופה . . .

נרכשה- וולבו s60  נפח 1600 T4

נמכרה- פורד פוקוס 1600 סמ"ק 2008  TREND X

פורסם

קורדובה קופה איננו רכב ספורטיבי, וגם לא מתיימר להיות אחד כזה.

הוא פשוט קורדובה בעלת 2 דלתות.

אין שום סיבה לדרוש או לשלם מעל המחירון לדעתי.

איביזה טורבו זה סיפור דיי שונה.

אל תשכחו דבר אחד חשוב :

לבעל הרכב מותר לבקש כמה שהוא רוצה. זכותכם לא לקנות.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

מה הקשר לרכב ספורטיבי?

כוחות השוק לא מתעניינים אם זה רכב ספורטיבי או לא.

אם לקורדובה יש שוק טוב, אז המחירון האומלל של לוי יצחק לא משקף את מחיר השוק האמיתי.

בדיוק כמו עם גולף 1.6 או עם פיחסו 106.

בגירה, למרות שאני רוצה להסכים איתך, אני לא.

דבר אחד בלבד רלוונטי. כוחות השוק.

גם אם זה רכב חלש, אומלל, מכוער, שבור ולא ספורטיבי בעליל (106 ראלי למשל), אתה תצטרך לשלם עליו מעל המחירון, כי יש מספיק קונים אחרים.

אני לא אוהב את זה, אתה לא אוהב את זה. אבל זאת האמת.

לכן רכב ימכר מעל המחירון בלי קשר למה שאתה/אני חושבים עליו.

יש שוק = מעל המחירון.

הצטרפו עוד היום לאגודה לשחרור הטלטל.

"הטלטלים השחורים, יולי 2004".

פורסם

שחכתם לציין נתון חשוב ביותר...

היצע וביקוש.

ראו דוגמאת קליאו ספורט MK1 או 106 GTI

אין הרבה בשוק ואלו שכבר נמצאות ושמורות שווה לשלם מעל המחירון.

מבחינתי לוי יצחק הוא רק המלצה.

האיביזה שלי למכירה כרגע,במידה ולא אקבל את המחיר שאני דורש עליה אני לא מתכוון למכור גם אם יקח מס חודשים (ותראו לי כמה איביזות סטנדרטיות ושלמות יש בשוק?!!!).

סובארו DL אלאק (בלי לפגוע) אבל מה אתה משווה בכלל???? הרכב נפוץ כמו איצטרובל ביער של קרן קיימת. ראה,רהט,טייבה ....וכו'.

דודו

31.5 ק"גמ ו מ נ ט!!!

156 סוסים אלכוהוליסתים

172 סיבות לחייך:wink:

206XS 110 (רכב ראשון)

פורסם

בגירה, למרות שאני רוצה להסכים איתך, אני לא.

דבר אחד בלבד רלוונטי. כוחות השוק.

גם אם זה רכב חלש, אומלל, מכוער, שבור ולא ספורטיבי בעליל (106 ראלי למשל), אתה תצטרך לשלם עליו מעל המחירון, כי יש מספיק קונים אחרים.

.

שמע, מקרה ה 106 הוא היוצא מן הכלל ולא מעיד על הכלל.

גם אני מכרתי 205 GTI ב 10K מעל המחירון, אבל זה רק בגלל שהמחירון עשה בהם שמות ושניינו יודעים ש 205 GTI שמורה מאוד מאוד לא שווה 8K ש"ח.

זה ברור לשניינו, לא?

מצד שני, רכב חדיש מאוד (2002), סטנדרטי, עם יד נורמלית ועם קילומטראג' נורמלי, למה לשלם יותר?

ברור שכוחות השוק קובעים וברור שאיפה שיש פריירים שמשלמים, יש גם מי שדורשים מעל המחירון וזכותו של כל מוכר למכור באיזה מחיר שהוא רוצה.

הדבר היחידי שאני אומר, שזה לא מוצדק.

פורסם

יניב, אני אישית הבנתי מההודעה שלך שכאשר נוח לך אז כדאי לשלם מעל המחירון אחרת לא.

הכל עניין של היצע וביקוש וצריך להבין זאת. במקרה שלי - אם לא הייתי מעוניין למכור בקרוב אז מצידי שהרכב שלי יעמוד למכירה חודשים. לא מעניין אותי לוי יצחק. ותאמין לי שכבר הציעו לי בזמנו (לפני שהחלטתי למכור) מעל המחירון על הרכב.

Veni Vidi Vici

• תוכן חדש...