Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7289 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אח קטן ומזיק בצורה בלתי רגילה עושה בלגן במחשב ומוחק כל מיני דברים

אני מחפש תוכנה שתעשה 2 פעולות.

1. בהפעלת המחשב שתדרוש סיסמה כדי לאפשר גישה בכלל לחלונות

2. כשאני משאיר את המחשב פתוח ויוצא מהבית, אני אפעיל את התוכנה שתמנע שוב גישה לחלונות ותדרוש סיסמה כדי לקבל גישה.

מדובר על XP עברית

קיימת כזאת תוכנה?

ניסיתי את הרעיון של סיסמה בשומר מסך, הנבלה הקטן כיבה את המחשב וכשהוא עלה לא היה זקוק לסיסמה!

וגם החשבונות בחלונות לא יעילים כי הם לא מונעים גישה לשום כלום.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

control panel->users ומשם תמשיך לבד

או שתפעיל את הסיסמא של ה SETUP של ה BIOS של המחשב.

Ford Taunus GXL 2300 v6 ידנית 1972 - [][ ]O=o=O[ ][]

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

Ford Focus Estate 2.0 2010

פורסם

אבל עשיתי כבר יוזר כמו שאמרת

ראית מה קורה כשלוחצים על קנסל כשהוא מבקש סיסמה? הוא נכנס למחשב רגיל רק לא בתצורה שהוגדר לו למשתמש הספציפי, עדיין יש למזיק גישה לדברים שלי

in the face

with a chair

פורסם

תעשה יוזר עם גישה מוגבלת, כך הוא לא יוכל למחוק קבצים.

יש תוכנות שעוסקות בכך, אני זוכר אחת במעומעם - Lock My Computer, או משהו בסגנון - חפש ברשתות שיתוף הקבצים הקרובות לביתך.

פורסם

אני זוכר שבמחשבים הישנים ( 3/486 ) כאשר היתה סיסמה בביוס, היה אפשר לעקוף את הסיסמה ע"י RESET כמה פעמים רצוף. הפעולה היתה גורמת ל RESET של הביוס ואיבוד הסיסמה.

לא בטוח איך זה במחשבים החדשים.

אסף

פורסם

אני חושב שאמצעים חינוכיים הם הדרך.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

לא ביררתי, אבל יש לי תחושת בטן חזקה שסקורניס הוא האח הקטן.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

שים שעות של סרטי פורנו קשה. בקטע של CHICKS WITH DICKS וסאדו. עוד 20 שנה הוא יבין איזה נזקים גרמת לו.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

הוא לא יחיה עוד 20 דקות!

לא רוצה ביוס ולא נעליים, אני רוצה תוכנה שמתקינים במחשב והיא נותנת את האופציות לדבר הזה.

in the face

with a chair

פורסם

מה הבעיה? לפני שאתה עוזב את המחשב תפעיל שומר מסך ושים סיסמה. הוא לא יוכל לצאת מהשומר מסך בלי סיסמה. אם הוא יעשה ריסט הוא לא יוכל להיכנס כי יש לך סיסמה ביוזר. בלי סיסמה זה לא יתן להיכנס ואין אפשרות ללחוץ ביטול. עשית משהו לא נכון.

יש לך אקס פי? אם כן, כנס בקונטרול פאנל איפה שיש יוזרים. שם כנס ל

change the way users log on or off

שם תסמן וי בראשון.

אפשר לעקוף את הסיסמה הזאת גם, אבל לא נראה לי שאחיך ידע איך :)

עד מתי ספטמבר 08.:(

• תוכן חדש...